Michael B. Jordan had dit te zeggen over het werken met Denzel Washington

Inhoudsopgave:

Michael B. Jordan had dit te zeggen over het werken met Denzel Washington
Michael B. Jordan had dit te zeggen over het werken met Denzel Washington
Anonim

Denzel Washington staat bekend om zijn ongeëvenaarde talent en toewijding aan zijn vak. De naam en reputatie van de Training Day-ster hebben zo'n gewicht in Hollywood dat hij in zijn eentje een franchise kan maken of breken. Werken met Denzel is vaak een topambitie voor veel doorgewinterde acteurs in Hollywood en over de hele wereld.

People's Sexiest Man Alive 2020, Michael B. Jordan, is een van de weinige Hollywood-acteurs die de benijdenswaardige kans heeft gehad om samen met Denzel Washington te werken. Na meer dan tien jaar te hebben geroepen om samen te werken met de iconische acteur en regisseur, kreeg Jordan in 2021 eindelijk zijn kans toen hem de hoofdrol werd aangeboden in de film A Journal For Jordan.

Dit is wat de Creed-ster te zeggen had over het werken met Denzel in het veelgeprezen drama.

Michael B. Jordan en Denzel Washington werkten samen in een tijdschrift voor Jordan

Michael B. Jordan en Denzel Washington's paden kruisten elkaar op de set van A Journal for Jordan, waarbij Jordan de rol op zich nam van 1st Sergeant Charles Monroe King en Denzel als regisseur en co-producent.

In een interview met Entertainment Weekly in 2021 onthulde Jordan dat de samenwerking met Denzel een grote rol speelde in zijn beslissing om de rol op zich te nemen.

“Je hebt een fenomenaal talent en icoon, Denzel Washington, als onze leider en regisseur. Je weet dat het een droom was om altijd met hem samen te werken, dus om hem mij in deze film te laten regisseren, was buitengewoon belangrijk en maakte een groot verschil bij het nemen van de beslissing om de rol te spelen.”

The Creed-ster bekende ook: Ik denk dat de kans om te werken met een van mijn mentoren en iemand die ik verafgoodde, om van hem te leren en door hem te worden geleid, van onschatbare waarde was. En toen ik het boek las en meer te weten kwam over het verhaal, voelde ik dat dit de perfecte kans was, want ik had ook nog nooit eerder een film als deze gemaakt.”

Hoe vond Michael B. Jordan het om geregisseerd te worden door Denzel in een tijdschrift voor Jordanië?

Denzel Washington's acteer- en regiecapaciteiten hebben hem een uitstekende reputatie in Hollywood opgeleverd. Zoals veel acteurs schreeuwde Michael B. Jordan al heel lang om een kans om met Denzel Washington samen te werken.

De Black Panther-ster onthulde aan Blackprint: "Ik heb altijd al met [Denzel] willen werken, ik wist niet precies hoe. Ik denk dat mijn versie daarvan zou zijn geweest dat we samen in een film zouden acteren… Als acteur heb ik me altijd afgevraagd hoe zijn proces eruit zou zien. Zoals 'Verdomme, ik vraag me af hoe de grootste ter wereld zich voorbereidt op een rol? Of hoe repeteert hij?'"

Jordan sprak ook over zijn ervaring met het werken met Denzel aan de film en zei: "Het was ongelooflijk… Om eindelijk de kans te krijgen om een script met hem op te lossen, een personage af te breken, zijn voorbereidingsproces te doorlopen … het is iets dat ik de rest van mijn leven met me mee zal nemen."

Jordan gaf ook commentaar op Denzels regisseurskwaliteiten in zijn interview met Entertainment Weekly en zei: Als je wordt geregisseerd door Denzel, is het alsof je overal een masterclass hebt gehad. Hij komt elke dag naar zijn werk om alles te geven. Hij vertrekt met niets in de tank, dus je moet die energie en die drive matchen.”

Hoe het werken met Denzel Washington Michael B. Jordan voorbereidde op Creed III

Tijdens het filmen van A Journal for Jordan bereidde Michael B. Jordan zich ook voor om zijn rol als Creed in Creed III opnieuw op te nemen. Door met een iconische regisseur als Denzel te werken, heeft hij een lange weg afgelegd om hem voor te bereiden op zijn regiedebuut in het komende sportdrama.

Jordan zorgde ervoor dat hij zoveel mogelijk inzicht van Denzel verzamelde door hem een heleboel vragen te stellen, en te observeren hoe hij een set runt, hoe hij communiceert met afdelingshoofden en alleen het proces van wat zoek naar en wat je kunt verwachten in de dagelijkse sleur.”

In zijn interview met Entertainment Weekly deelde Jordan zijn gedachten over hoe het werken met Denzel zijn regierol in Creed III beïnvloedde. Volgens Jordan was A Journal for Jordan "absoluut het juiste project voor [hem] om te doen vlak voor [Creed III]."

De Just Mercy-ster onthulde ook: "[Werken met Denzel] heeft me zeker gestimuleerd om meer te doen. Dat was een ongelooflijke ervaring. Karakterontwikkeling, karakters afbreken, gewoon tot de micro van alles doordringen, zo specifiek mogelijk zijn. Het heeft mijn spel op veel manieren verhoogd, dus ik ben enorm dankbaar voor dat proces.”

Aanbevolen: