Alles wat u moet weten over de nieuwe kindershow van '30 Rock'-ster Jack McBrayer

Inhoudsopgave:

Alles wat u moet weten over de nieuwe kindershow van '30 Rock'-ster Jack McBrayer
Alles wat u moet weten over de nieuwe kindershow van '30 Rock'-ster Jack McBrayer
Anonim

30 Kenneth Parcell van Rock is een van de meest memorabele personages op televisie in de afgelopen decennia. Zo gedenkwaardig, het voelt zelfs raar om de acteur bij zijn echte naam te noemen: Jack McBrayer. Hij voelt gewoon hetzelfde met zijn onophoudelijk positieve en vrolijke karakter! Maar hij heeft veel succes gezien sinds 30 Rock en zijn carrière blijft zich alleen maar uitbreiden in leuke nieuwe richtingen.

Deze maand is zijn nieuwe kindershow Hallo, Jack! The Kindness Show ging in première op Apple TV+, een soort kinderversie, een aanvulling op Ted Lasso, de hitshow met Jason Sudeikis in de hoofdrol, een chronisch vriendelijke, vrolijke college football-coach. Hoi Jack! De Kindness Show toont Jack McBrayer in een Mr. Rogers-achtig universum - maar maak er Barney and Blues Clues van… en breng het naar de 21e eeuw! Lessen over vriendelijkheid en mededogen zijn vervat in leuke activiteitenscènes, opzwepende dansnummers en vignetten met tekenfilmdieren. Hoe meer we leerden over het maken van deze show, hoe meer het lijkt alsof dit het lot van Jack McBrayer is. Hier vind je alles wat je moet weten over de nieuwe kinderserie van Jack McBrayer op Apple TV+, Hallo, Jack! De vriendelijkheidsshow.

6 'Hallo, Jack!' Zal kinderen leren over vriendelijkheid

Je zou kunnen zeggen dat de rol van Jack McBrayer in 30 Rock als de altijd zonnige en optimistische NBC-pagina Kenneth Parcell hem voorbereidde op zijn nieuwe show. Hoi Jack! zal beschikken over de 48-jarige acteur en improvisator die kinderen leert over vriendelijkheid en mededogen. Met een aanstekelijke glimlach en moordende komische karbonades, zal Jack McBrayer zeker schitteren in alles wat hij doet, en hoewel de show technisch gezien voor kinderen is, kunnen we niet zeggen dat we ook niet zullen afstemmen! "De serie toont verhalen waarin vriendelijke daden worden getoond door middel van 'The Three C's' - zorgzaam, verbindend en trapsgewijs - van de ene persoon naar de andere", luidt het persbericht.

5 Dit zal niet zijn eerste steek in de kindermedia zijn

Het is misschien geen verrassing dat Jack McBrayer al eerder kindertelevisie en films heeft gemaakt. Hij heeft zeker een warmte voor hem die lijkt te zijn gemaakt voor een soort eigenzinnigheid en lichtzinnigheid waar kinderen zich echt mee kunnen identificeren. Met credits als Wreck It Ralph, Phineas and Ferb en Puppy Dog Pals op zijn naam, is Jack McBrayer al goed thuis in de kindermedia, dus Hallo, Jack! zal zeker een hit worden.

4 De show heeft een adviseur voor vriendelijkheid en menselijke verbinding in dienst

Jack McBrayer en het productieteam brachten Dr. Junlei Li, een Harvard-professor en een vroege kinderexpert die optreedt als een 'adviseur voor vriendelijkheid en menselijke connectie' in de show. Dr. Li is een ervaren ontwikkelingspsycholoog en de twee ontmoetten elkaar op een congres waar Dr. Junlei Li een lezing hield met de titel "Wat zou Fred Rogers op dit moment over de wereld denken?" Ze werden allebei geïnspireerd door het unieke vermogen van de heer Rogers om contact te maken met kinderen terwijl hij met hen sprak over diepere problemen en de volgende generatie met mededogen en rentmeesterschap doordrenkte, wat ertoe leidde dat ze aan dit project gingen samenwerken.

3 Hij is ook een maker en producer van de show

Met een succesvolle carrière voor de camera is Jack McBrayer goed uitgerust om een productierol op zich te nemen in Hello, Jack! ook. Hij co-creëerde en coproduceerde de show, samen met Angela C. Santomero. Dit is ook niet haar eerste rodeo: ze is zelf co-creator van Blues Clues. Jack McBrayer schrijft en produceert al werk voor zichzelf sinds zijn dagen bij iO en Second City, dus de twee vormen samen een behoorlijk droomteam.

2 Er zijn al enkele opwindende gaststerren op de radar

Jack McBrayer wordt vergezeld door Albert Kong en Markita Prescott als zijn co-hosts, en er zijn al enkele gaststerren aan boord die de show nog meer boosten. Paul Scheer, bekend van The League en Human Giant (evenals ongeveer een miljoen andere dingen), zal zich herenigen met Jack McBrayer als gastster in de show; het paar was eerder samen verschenen op Nick Jr.'s Yo Gabba Gabba in een segment genaamd "Knock Knock Joke of the Day." Sam Richardson (Detroiters, I Think You Should Leave) zal ook verschijnen, wat bewijst dat deze show misschien niet alleen een publiek zal vinden bij kleuters!

1 De show vertrouwt op kindvriendelijke apparaten om kleintjes te helpen leren

Vanaf de eerste blikken is het gemakkelijk te zien dat het hebben van een expert als Dr. Junlei Li in de mix van onschatbare waarde is. In de eerste video hierboven zegt Dr. Li dat ze kolibries in de show gebruiken om aan te geven wanneer er een vriendelijke daad plaatsvindt. Een cartoonkolibrie zweeft boven het ene kind dat het andere helpt. Het hebben van die consistente audio- en visuele cue, legt hij uit, helpt kinderen om het centrale thema vriendelijkheid op te merken. De show lijkt nu al een unieke toon van empathie en dwaasheid op te wekken waar Mr. Rogers trots op zou zijn. Als je stiekem een bezichtiging binnensluipt lang nadat je nichtjes en neefjes naar huis zijn gegaan, vertellen we het aan niemand!

Aanbevolen: