Alles wat u moet weten over de nieuwe realityshow van Netflix, gedateerd en gerelateerd

Inhoudsopgave:

Alles wat u moet weten over de nieuwe realityshow van Netflix, gedateerd en gerelateerd
Alles wat u moet weten over de nieuwe realityshow van Netflix, gedateerd en gerelateerd
Anonim

Globaal streamingplatform Netflix was het thuis- en hostplatform voor binge-waardige shows zoals Bridgerton, Stranger Things en buzz-waardige reality-tv en datingshows met over-the-top drama en hete casts met sterke persoonlijkheden die zijn niet bang om alles te laten zien.

Netflix is de thuisbasis van shows als Love is Blind, The Ultimatum: Marry or Move On, Too Hot to Handle en Dating Around. Op de lijst staat de nieuwe show Dated And Related, met deelnemers die liefde vinden, al dan niet met hulp van zeer bekende gezichten. Blijf scrollen om erachter te komen waar deze show over gaat en wat je kunt verwachten van Netflix' hete Franse reis.

8 Wat houdt het gedateerde en gerelateerde Netflix in?

Volgens de nieuwe trailer van Netflix krijgen hot singles de kans om liefde te vinden in een luxe villa in het romantische Frankrijk, maar krijgen ze gezelschap van hun broers en zussen die ook op zoek zijn naar liefde. Dit gaat gepaard met zoveel ongemakkelijke momenten, confrontaties tussen broers en zussen en alomvattend drama. Gelukkig levert de zoektocht naar een soulmate en een kijkje in het liefdesleven van een broer of zus… of neef… of tweeling een geldprijs op van $ 100.000.

7 De show was eerder aangekondigd

Met berichten over de show die al sinds vorig jaar de ronde doen, werd Dated And Related in maart aangekondigd in een komisch jongensbandnummer door oude deelnemers aan Netflix' datingshows, met nieuwe en terugkerende datingshows zoals The Ultimatum seasons 1 en 2, Love on the Spectrum US seizoen 1, Too Hot To Handle seizoen 4 en Love is Blind seizoenen 3, 4 en 5. Er was echter tot nu toe geen duidelijke uitleg over wat het inhield.

6 Wanneer de gedateerde en gerelateerde premières van Netflix zijn

Netflix deelde een glimp en een eerste blik op de ongemakkelijke datingshow met de release van de officiële trailer die ze op hun sociale-mediaplatforms deelden. De show gaat op 2 september in première en bestaat uit een reeks van 10 afleveringen, waarbij elke aflevering 45 minuten duurt. In afwachting van de show kun je de trailer gewoon steeds opnieuw bekijken.

5 Wie zijn de kampioenen van de show en staan achter de schermen?

Natuurlijk is Netflix het hostplatform voor de aanstaande datingshow en zijn er ook de producenten van de show achter de schermen. Volgens IMDb zijn de uitvoerende producenten van deze gloednieuwe serie Leon Wilson, Ed Sleeman, Saul Fearnley, Jimmy Fox en Emily Bon.

4 Wie zijn de deelnemers?

Met de première van de show voor de deur, lijkt het passend om deze 16 deelnemers te kennen (waardoor 8 paar broers en zussen), die binnenkort ons scherm zullen opwarmen. Het zijn Daniel (25) en Julia Perfetto (21) uit Ontario, Canada, Ceylan (25) en Alara Taneri (22) uit Londen, VK/Cyprus, Diana (29) en Nina Javidi Parsijani (29) uit Oslo, Noorwegen, Chris Hahn (27) en Jason Cohen (27) uit New Jersey, VS, Dyman (25) en Devon Miller (21) uit Florida, VS, Corina (23) en Joey Roppo (28) uit Washington, VS, Kaz (30) en Kieran Bishop (30) uit Essex, VK, Mady (20) en Lily Bajor (22) uit Texas, VS.

3 De host is een bekend gezicht van Netflix's too hot to handle

Wie kan er beter een Netflix-datingshow hosten met hete deelnemers in een luxe villa in Frankrijk, dan een voormalige deelnemer aan een andere Netflix-show? Klopt! Too Hot to Handle aluin Melinda Melrose zal deze debuutserie hosten en zal de broers en zussen helpen navigeren door de wereld van daten en hun liefdesleven te midden van de chaos. Ze ging naar haar instagrampagina om het nieuws te delen en hoe opgewonden ze was om deel uit te maken van de show, die ze een 'geweldige ervaring' noemde.

2 Waar gedateerd en gerelateerd werd gefilmd

Met de cast van de show van over de hele wereld, zowel binnen de VS als buiten de VS, werd deze Too Hot to Handle-lookalike show in Zuid-Frankrijk in een luxe villa opgenomen en gefilmd. Dus deze internationale cast reisde met de bedoeling liefde te vinden in een kleverige broer of zus. Als kijkers dachten dat ze het allemaal hadden gezien in de zomerliefde Love Island en hun luxe villa-shenanigans, kun je maar beter nog een keer nadenken.

1 Fanreacties op gedateerd en gerelateerd

Fans hebben al veel te zeggen over de zelfverklaarde 'meest ongemakkelijke datingshow in de geschiedenis' van Netflix. Een Twitter-gebruiker zei: "Deze show ziet er gewoon ongemakkelijk en ongemakkelijk uit en iemand had echt over de naam moeten nadenken", terwijl een andere gebruiker zei: "Ik weet echt niet wat we van deze titel vinden @netflix."

Aanbevolen: