Te heet om te verwerken: alles wat u moet weten over de nieuwe Netflix-show

Inhoudsopgave:

Te heet om te verwerken: alles wat u moet weten over de nieuwe Netflix-show
Te heet om te verwerken: alles wat u moet weten over de nieuwe Netflix-show
Anonim

Welkom bij de retraite. Na het succes van Netflix realityshows Love is Blind en The Circle, gooide de streaminggigant en maker van premium content opnieuw zijn hoed in de ring, de nieuwste originele Too Hot To Handle. De serie kwam uit op 17 april 2020, bestond uit acht afleveringen van veertig minuten en was perfect voor iedereen die nog steeds aan sociale afstand houdt. Het idee, bedacht lang voordat de internationale pandemie werd uitgeroepen, past ironisch genoeg bij het culturele klimaat. Too Hot To Handle's slogan is "Netflix's No Sex Dating Show." Het uitgangspunt, tien singles zijn geïsoleerd op een eiland zonder enig idee wat er op het spel staat: grote hoeveelheden geld in ruil voor het weerstaan van hun dierlijke driften.

De producenten selecteerden singles, vijf mannen en vijf vrouwen, die een reeks afspraken en betekenisloze relaties hadden. De remedie: Lana, de gastheer, verbiedt seks tijdens de retraite van vier weken in een poging om meer doelgerichte relaties te bevorderen.

Lees verder voor alles wat je moet weten over Too Hot to Handle van Netflix.

12 Singles wisten niet waarvoor ze zich hadden aangemeld

De deelnemers zouden zich hebben aangemeld voor een zomervakantie vol cocktails en canoodling. Eenmaal aangekomen op het resort beginnen de tien singles elkaar uit te snuffelen en spelletjes te spelen. Het publiek kan de oprechte schok op hun gezicht zien wanneer Lana aankondigt dat er dertig dagen celibaat in het verschiet liggen.

11 Netflix heeft bijna een jaar geleden een handelsmerk op de naam gezet

De uitvoerende producenten van Too Hot to Handle, Viki Kolar en Jonno Richards tekenden voor de reality-dating-spelshow. Vervolgens op 5 mei 2019 ingediend om de titel van de serie te handelsmerken bij Netflix Studios LLC, wat de gebruikelijke procedures zijn voor Netflix Originals. De serie werd in hetzelfde jaar gefilmd.

10 De deelnemers slapen in één kamer

In Too Hot To Handle verblijven de deelnemers in een topresort. Ondanks de luxe woning delen alle singles een eenpersoonskamer, om elkaar in de gaten te houden en verbroedering te beperken. Een mix van een- en tweepersoonsbedden, de deelnemers wisselen vaak en wisselen vaak van paren.

9 Ze filmden in Casa Tau Resort, Punta Mita, Mexico

De serie is gefilmd in Casa Tau Resort in Punta Mita, een privé-schiereiland in Mexico. Het is een populaire plek voor investeerders in Silicon Valley. Casa Tau Resort is in december 2018 voor het publiek geopend. De deelnemers verblijven in een exclusieve villa aan het strand, met een zwembad en een prachtig uitzicht.

8 Te heet om te verwerken heeft een virtuele host

Een van de unieke dingen die Too Hot To Handle op tafel brengt, is de A. I host-lava-lamp hybride, Lana. De eerste twaalf uur op The Retreat observeert Lana de tien singles en verzamelt ze gegevens voor de grote onthulling. De deelnemers mogen niets seksueels doen. Onder 24-uurs observatie legt Lana geld vast wanneer iemand de regels overtreedt.

7 Comedian Desiree Burch vertelt de serie

Comedian Desiree Burch biedt vermakelijke grappen en grappen terwijl ze de capriolen van tien singles vertelt in Too Hot To Handle van Netflix. The Guardian onthulde dat Burch vóór haar carrière als komiek als dominatrix werkte. De nieuwe serie is niet haar eerste kennismaking met Netflix, nadat ze in 2019 aan Flinch had gewerkt.

6 De deelnemers leeftijden variëren van 18-29

De deelnemers komen uit het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Australië, Canada en de Verenigde Staten. Op negentienjarige leeftijd is Chloe Veitch uit Essex, Engeland, het jongste castlid, op de voet gevolgd door Haley Cureton, een twintigjarige studentenvereniging uit Jacksonville, Florida. De oudste deelnemer is Matthew Smith, 29, uit Highlands Ranch, Colorado.

5 De show stelt vragen over het leven in quarantaine

Too Hot To Handle werd voor de pandemie bedacht, maar voelt maar al te relevant op dit punt in 2020, waar seks en romantiek zo goed als van tafel zijn. De AI-host Lana waakt over het Orwelliaanse experiment en de biechtvideo's lijken op de al te bekende Zoom-oproepen.

4 Elke seksuele overtreding vreet aan het prijzengeld van de deelnemers

De regels zijn allemaal uiteengezet in de eerste aflevering, "Liefde, seks of geld", geen kussen, zwaar aaien, zelfgenoegzaamheid of seks. De beloning na 30 dagen is $ 100.000, en overtredingen vreten aan het prijzengeld. Lana kijkt en houdt een register bij. Matthew wordt "de sekspolitie" en Kelz, "de accountant" om de andere deelnemers in de gaten te houden.

3 De deelnemers weten niet of ze concurrenten voor het geld of medewerkers zijn

In Too Hot To Handle dragen de deelnemers een metaforische $ 100.000 kuisheidsgordel. De deelnemers houden elkaar verantwoordelijk en kennen niet de volledige details van het prijzengeld. Zijn het teamgenoten, die allemaal samenwerken om de pot vol te houden, of worden de overtredingen alleen afgetrokken van de totale beloning van de deelnemer.

2 "Hoe groter de misdaad, hoe groter de boete"

Een deel van het doel van de show is om de deelnemers te helpen meer echte connecties te ontwikkelen tijdens one-night-stands, wat de reden is dat seksuele activiteit verboden is. Nadat Harry en Francesca de regels hebben overtreden, kondigt Lana aan dat een kus $ 3000 kost. Seks kost $ 25.000. Laten we hopen dat niemand de hoofdregel overtreedt.

1 De serie heeft gemengde beoordelingen

Too Hot To Handle verscheen minder dan een dag geleden op Netflix, maar het internet staat in brand. Niet iedereen houdt van de show. In een recensie verklaarde Slate.com: "Ondanks een onweerstaanbaar sappig uitgangspunt, weet Too Hot to Handle niet wat voor soort show het wil zijn, en het lijdt onder gebrek aan richting."

Aanbevolen: