Wat u moet weten over 'No Exit', de nieuwe horrorfilm van de schrijvers van 'Ant-Man And The Wasp

Inhoudsopgave:

Wat u moet weten over 'No Exit', de nieuwe horrorfilm van de schrijvers van 'Ant-Man And The Wasp
Wat u moet weten over 'No Exit', de nieuwe horrorfilm van de schrijvers van 'Ant-Man And The Wasp
Anonim

In 2018 werd het langverwachte Marvel-vervolg Ant-Man And The Wasp uitgebracht. De film ging viraal met memes die het internet overspoelden nog voordat het onze schermen bereikte. Het talent van het team achter de film staat buiten kijf, want het werd aanbeden door fans over de hele wereld.

4 jaar na de release van de film lijken de schrijvers Andrew Barrer en Gabriel Ferrari een heel andere richting te hebben ingeslagen in hun filmmaken. Op 25 februari werd een gloednieuwe horrorfilm uitgebracht met de titel No Exit, geschreven door Barrer en Ferrari en geregisseerd door Damien Power. De film volgt een spannend en spannend verhaal van 5 personen die vastzitten in een stopplaats op de snelweg als gevolg van een hevige sneeuwstorm, en niet in staat zijn te vertrekken totdat de storm is gaan liggen. Naast de toch al gespannen omgeving ontdekt de hoofdpersoon van de film, Darby (Havana Rose Liu), een jong ontvoerd meisje in een van de auto's van de groepsleden. Dit verschuift de situatie van gespannen naar levensbedreigend omdat ze gedwongen wordt zich te isoleren met een crimineel waarvan ze de identiteit moet achterhalen.

7 Rijzende ster Havana Rose Liu leidt de film

In het middelpunt van deze spannende, nagelbijtende thriller is een vrij recente naam voor de filmindustrie, de 25-jarige ster Havana Rose Liu. Ondanks dat hij pas sinds 2018 op het scherm acteert, leidt Liu No Exit als het personage van Darby met echt talent en lef. Met haar optreden houdt ze het publiek op het puntje van de stoel. Voordat hij in de nieuwe thriller speelde, maakte Liu deel uit van de cast van de recente Jason Segel-film, The Sky Is Everywhere.

6 'No Exit' is gebaseerd op een boek met dezelfde naam

Voordat de film ooit tot stand kwam, werd de verhaallijn aangepast van het Taylor Adams-boek No Exit: A Novel uit 2017. Hoewel de hoofdplot van de film hetzelfde bleef als die van zijn literaire voorganger, werden hier en daar een paar wijzigingen aangebracht. Zo maakt de verfilming van de hoofdpersoon, Darby, een herstellende drugsverslaafde, wat een extra laag aan het personage toevoegt die niet in het boek was verkend.

5 Wanhoop en druk vormen de kern van 'No Exit'

Omdat de film zich richt op een groep mensen die gedwongen wordt opgesloten, met de extra spanning van een van deze mensen die een onmiddellijke bedreiging vormt voor het leven van de rest, is het gemakkelijk te zien hoe de film gevoelens zou oproepen van druk en wanhoop. Terwijl hij met Boston Herald sprak, benadrukte de regisseur van de film, Damien Power, dit terwijl hij openging over de thema's en personages van de film.

Hij verklaarde: "Elk personage heeft een reden om hier te zijn. Dit is geen film over personages die op reis gaan en veranderen, maar over hoe het ware karakter wordt onthuld onder druk.” Alvorens toe te voegen: "Voor mij gaat het erom hoe wanhopige mensen vreselijke dingen doen. Al deze karakters zijn wanhopig en dit (plotselinge gevangenschap) brengt licht en schaduw voor hen allemaal.”

4 Voor deze doorgewinterde acteur was het de eerste keer dat hij een project als 'No Exit' aannam

De hoofdrol in de nieuwe thriller is ook Major League en The Unit-ster, Dennis Haysbert. De carrière van de gewaardeerde acteur staat bekend om zijn rollen als gezaghebbende figuren en beslaat meer dan vier decennia sinds 1978. Gedurende zijn indrukwekkende vier decennia op het scherm lijkt het echter alsof No Exit de eerste keer was dat Haysbert ooit een rol op zich nam in een horrorfilm. thriller film. Tijdens een gesprek met Slash Film benadrukte Haysbert dit toen hij de ervaring beschreef als een "leuke en welkome uitdaging".

3 Deze acteur nam een pagina uit het boek van wijlen Heath Ledger om zich voor te bereiden op zijn rol

Een andere acteur die tijdens de productie van de film bepaalde uitdagingen overwon, was Falcon And The Winter Soldier-ster, Danny Ramirez. Vanwege de opnamelocatie van de film in Nieuw-Zeeland, stond de cast onder strikte instructies van de overheid om twee weken voorafgaand aan de opnames zichzelf te isoleren. Dit hielp bepaalde castleden bij de voorbereiding op de rol, aangezien de film draait om opsluiting en beperking. Ramirez ging nog een stap verder met deze voorbereiding door zich te laten inspireren door het werk van wijlen Heath Ledger bij de voorbereiding op zijn iconische rol als de Joker, en hij ging volledig op in zijn karakter tijdens zijn tijd in afzondering.

2 'No Exit' wordt om deze reden bekritiseerd

Hoewel de spannende film zijn doel lijkt te hebben bereikt, leken filmcritici een andere mening te hebben over de release van de film. Volgens een recensieartikel gepubliceerd door The Guardian miste de film diepgang en werd hij veel te snel te voorspelbaar.

De auteur van de recensie, Benjamin Lee, verklaarde: Kaarten worden te snel getoond met een voorspelbare onthulling kort daarna, gevolgd door verraad op basis van een dynamiek die veel te onderontwikkeld is om enige echte impact te hebben en dus een gokspel verdampt in een repetitief spel van overleven.”

1 Toch lijken fans er nog steeds van te genieten

Ondanks de kritieken lijkt een breder publiek echter te genieten van de thriller. Na de release gingen velen naar Twitter om hun gedachten en meningen over de film te delen, en velen prezen het als een "aangenaam horloge".

Een Twitter-gebruiker zei bijvoorbeeld: "Deze film 'No Exit' op Hulu was echt goed. Stevige ass-thriller met alle soorten twist & bochten. Zeker het bekijken waard.”

Aanbevolen: