Alles wat je moet weten over de cast van de nieuwe 'Wonder Years

Inhoudsopgave:

Alles wat je moet weten over de cast van de nieuwe 'Wonder Years
Alles wat je moet weten over de cast van de nieuwe 'Wonder Years
Anonim

Het is lang geleden dat de entertainmentwereld zo'n reboot heeft gezien. De beruchte hitshow The Wonder Years heeft zojuist een comeback gemaakt, met een heel andere look en feel, met behoud van het oorspronkelijke uitgangspunt van de show. Deze vernieuwde kijk op de hitshow die oorspronkelijk in 1988 werd uitgezonden, krijgt een geheel nieuwe draai en draait om een zwarte middenklassefamilie in Montgomery, AL, genaamd de Williamses.

Net als de originele serie, speelt deze remake zich af in de jaren zestig en kijkt hij goed naar de beproevingen en beproevingen van het gezin terwijl ze proberen door deze wonderjaren van hun eigen land te gaan. Volgens Deadline introduceert deze Amerikaanse coming-of-age comedy-televisieserie een frisse, nieuwe cast, met behoud van alle nostalgische gevoelens die fans zijn gaan waarderen en verwachten van The Wonder Years. Hier is een voorproefje van de ongelooflijke cast die dit allemaal mogelijk heeft gemaakt met hun toewijding en hun talent…

10 Dule Hill

Dule Hill zal de rol spelen van Bill Williams, de vader van Dean, die wordt gespeeld door Elisha Williams. Zijn karakter is een muziekprofessor bij wijze van carrière, en hij is een getalenteerde funkmuzikant na uren. Hij blijft kalm en beheerst tijdens de meest stressvolle momenten van het leven en wijdt zijn tijd en energie aan de toekomst van zijn gezin. De trouwe fans van Hill herinneren zich hem van HBO Max's Locked Down en van zijn bekroonde rol in The West Wing.

9 Laura Kariuki

Laura Kariuki is een nieuwkomer in de acteerwereld en ze verovert de wereld nu al stormenderhand met haar bewerking van de rol van Kim Williams. Ze speelt de tienerzus van Dean en verschijnt als een zeer populaire, ongelooflijk intelligente jongedame die zich klaarmaakt voor de universiteit. Ze gaat door een fase van rebellie, zoals de meeste kinderen van haar leeftijd, en stelt haar familie vaak op de proef. Ze werd onmiddellijk gecast voor deze rol nadat ze was afgestudeerd aan de Oklahoma City University.

8 Milan Ray

Milan Ray neemt haar acteercarrière als kind serieus door deze geweldige kans te grijpen. Ze speelt het personage van Keisa Clemmons, de parallel met Winnie in de originele serie en het meisje dat het onderwerp is van Dean's aanbidding. Dit personage is sterk en Ray is opgestaan om Keisa wat pit te geven. Ze stra alt vertrouwen uit op het scherm en heeft zich perfect aangepast aan haar positie in de show. Ze speelde eerder rollen in HBO Charm City Kings en Amazon's Troop Zero.

7 Julian Lerner

Vers van de set van Yes Day met Jennifer Garner, Julian Lerner is toegetreden tot de cast van The Wonder Years en stapte in de schoenen van Brad Hitman. Brad is een slim kind met levensvreugde en een fantastisch gevoel voor humor. Julian begon met acteren op de zeer jonge leeftijd van slechts 7 jaar oud, en nu, op 12-jarige leeftijd heeft hij deze iconische rol geland en staat hij klaar om zijn carrière naar een hoger niveau te tillen. Hij is extreem opgewonden toen hij zag hoe het publiek op zijn personage in de show reageert.

6 Amari O'Neil

Amari O'Neil stapt in de schoenen van Cory Long en worstelt om in zijn leven te passen en zin te krijgen wanneer de puberteit hem veel eerder bekruipt dan verwacht. Hij wordt een constante en betrouwbare bron van advies voor Dean tijdens veel van de meest kritieke overgangen van het leven. O'Neil heeft al een behoorlijke hoeveelheid ervaring onder zijn riem en heeft gastrollen gespeeld in verschillende shows, waaronder; Grey's Anatomy, Station 19 en Raven's Home van Disney Channel. Hij is ook verschenen op Will & Grace.

5 Elisha Williams

Elisha Williams is de zoon van basketballegende Harold 'Lefty' Williams, en hij is geen onbekende in de wereld van entertainment. Zijn acteerrepertoire is indrukwekkend en omvat een co-starring rol in Henry Danger en Danger Force van Nickelodeon, evenals het spelen van het hoofdpersonage in Puppy Dog Pals van Disney Jr.. Hij heeft de rol op zich genomen die ooit werd gedomineerd door Fred Savage. De nieuwe Kevin Arnold is Elisha Williams, die het karakter van Dean Williams speelt. Deze rol zal Elisha uitgebreide bekendheid bieden en hem echt in de wereld van acteren katapulteren op een manier die hij nog moet ontdekken.

4 Saycon Sengbloh

Bekroonde actrice Saycon Sengbloh heeft momenteel een terugkerende rol in de nieuwe OWN-serie Delilah en zal in de biopic Aretha verschijnen naast de altijd getalenteerde Jennifer Hudson, Mary J. Blige en Marlon Wayans. Ze heeft een aantal onderscheidingen ontvangen, prees haar ongelooflijke bijdragen aan de wereld van entertainment en is perfect geschikt voor haar rol als de allerbelangrijkste matriarch Lillian Williams, in de 2021-versie van The Wonder Years. Ze krijgt ook de eer te weten hoe belangrijk haar rol is voor de show, door te worden erkend als het allereerste castlid dat voor deze serie is vastgezet.

3 Allen Maldonado

Allen Maldonado zal Coach Long spelen in de nieuwe Wonder Years. Hij wordt afgeschilderd als een pre-tiener honkbalcoach die zijn coachingstaak veel te serieus neemt. Zijn zoon Tony maakt ook deel uit van het team en het wordt pas echt interessant als Tony en Dean hem vragen of ze het kunnen opnemen tegen een geheel wit team dat aan de andere kant van de stad speelt. De shenanigans beginnen wanneer hij ervan overtuigd is dat dit een goed idee is en hij toegeeft aan het verzoek.

2 Don Cheadle

De altijd belangrijke rol van de verteller van de show is aan niemand minder dan Don Cheadle gegeven. Hij vertelt als de volwassen Dean Williams en fans gaan los bij het idee dat hij zich bij deze ongelooflijke remake heeft aangesloten. Cheadle is onlangs erkend voor zijn bijdragen aan de Warner Bros.-film Space Jam: A New Legacy, die met lovende recensies werd ontvangen.

1 Fred Savage blijft aan

Fans van de originele serie zijn verheugd te horen dat Fred Savage, die de hoofdrol speelde, nog steeds actief betrokken is bij deze remake van The Wonder Years. Hij heeft zelfs de rol van uitvoerend producent op zich genomen naast Lee Daniels en Marc Velez. Zijn invloed op deze versie is van onschatbare waarde en draagt bij aan het nostalgische element dat in deze serie wordt doorgevoerd.

Aanbevolen: