Wie is het rijkste castlid 'En net zo'?

Inhoudsopgave:

Wie is het rijkste castlid 'En net zo'?
Wie is het rijkste castlid 'En net zo'?
Anonim

In december gaat de aankomende comedy-dramashow And Just Like That… in première en het is veilig om te zeggen dat fans over de hele wereld niet enthousiaster kunnen zijn. De serie van 10 afleveringen is een revival van de HBO-hitshow Sex and the City, die zelf is gebaseerd op het schrijven van Candace Bushnell. De revival zal iedereen een update geven over wat Carrie Bradshaw, Charlotte York Goldenblatt en Miranda Hobbes van plan zijn (met name, het zal niet Kim Cattrall's chgaracter Samantha Jones bevatten). De show eindigde tenslotte in 2004, en hoewel er twee vervolgfilms werden uitgebracht, zijn beide meer dan tien jaar oud.

Vandaag bekijken we de cast van de aankomende show om te zien hoe rijk ze zijn. Van Chris Noth tot Sarah Jessica Parker - blijf scrollen om erachter te komen welke ster momenteel maar liefst $ 200 miljoen waard is!

10 Cree Cicchino - Netto waarde $500 duizend

De lijst wordt afgetrapt door actrice Cree Cicchino wiens naam van het personage op And Just Like That … nog niet is onthuld. Sommigen kennen de actrice misschien van projecten als Game Shakers, Mr. Iglesias, The Sleepover, Henry Danger en Paradise Run. Momenteel heeft Cree Cicchino naar schatting een nettowaarde van $ 500.000.

9 Sarita Choudhury - Netto waarde $ 800 duizend

Sarita Choudhury in Kama Sutra: A Tale of Love
Sarita Choudhury in Kama Sutra: A Tale of Love

De volgende op de lijst is Sarita Choudhury die Seema Patel speelt in de komende comedy-dramashow. Tot nu toe is de actrice vooral bekend door haar optreden in projecten als A Perfect Murder, She Hate Me, Lady in the Water, The Hunger Games: Mockingjay – Part 2 en A Hologram for the King. Momenteel heeft Sarita Choudhury naar schatting een nettowaarde van $ 800.000.

8 Karen Pittman - Nettowaarde $2 miljoen

Laten we verder gaan met Karen Pittman die Dr. Nya Wallace speelt in And Just Like That.

Sommigen herkennen de actrice misschien van projecten als The Americans, Luke Cage, Yellowstone, The Morning Show en One Life to Live. Momenteel heeft Karen Pittman naar schatting een nettowaarde van $ 2 miljoen.

7 Brenda Vaccaro - Netto waarde $4 miljoen

Brenda Vaccaro in Gypsy
Brenda Vaccaro in Gypsy

Brenda Vaccaro die Gloria Marquette speelt in de komende comedy-dramashow is de volgende. Vaccaro staat ook bekend om zijn hoofdrol in projecten als Midnight Cowboy, Once Is Not Enough, Paper Dolls, The King of Queens en The Mirror Has Two Faces. Momenteel wordt de actrice geschat op een vermogen van $ 4 miljoen.

6 Sara Ramirez - Netto waarde $ 5 miljoen

De volgende op de lijst is Sara Ramirez die Che Diaz speelt op And Just Like That. Sommigen herkennen de actrice misschien van projecten als Grey's Anatomy, Spin City, Law & Order: Special Victims Unit, As the World Turns, Washington Heights en Chicago. Momenteel heeft Sara Ramirez naar schatting een vermogen van $ 5 miljoen.

5 Nicole Ari Parker - Nettowaarde $5 miljoen

Laten we verder gaan met Nicole Ari Parker die Lisa Todd Wexley speelt in de komende comedy-dramashow.

Naast deze rol is de actrice ook te zien in projecten als The Incredibly True Adventure of Two Girls in Love, Remember the Titans, Second Time Around, Time After Time en Welcome Home Roscoe Jenkins. Momenteel heeft Nicole Ari Parker naar schatting een vermogen van $ 5 miljoen.

4 Chris Noth - Netto waarde $16 miljoen

Chris Noth die Mr. Big speelt op And Just Like That… is de volgende. Naast Sex and the City staat de acteur ook bekend om zijn hoofdrol in projecten als Law & Order, The Good Wife, The Equalizer, Manhunt: Unabomber en Julius Caesar. Momenteel heeft Chris Noth naar schatting een nettowaarde van $ 16 miljoen.

3 Cynthia Nixon - Netto waarde $ 25 miljoen

Opening van de top drie op de lijst is Cynthia Nixon die Miranda Hobbes speelt in de komende comedy-dramashow. Naast deze rol staat de actrice ook bekend om haar optreden in projecten als James White, A Quiet Passion, Warm Springs, Too Big to Fail en Killing Reagan. Ze staat ook bekend om haar nieuwe politieke carrière. Momenteel heeft Cynthia Nixon naar schatting een nettowaarde van $ 25 miljoen.

2 Kristin Davis - Netto waarde $35 miljoen

Kristin Davis als Erin in Vrienden die met Rachel zitten
Kristin Davis als Erin in Vrienden die met Rachel zitten

De nummer twee op de lijst van vandaag is Kristin Davis die Charlotte York Goldenblatt speelt in And Just Like That.. Naast haar rol in Sex and the City staat de actrice ook bekend om haar deelname aan projecten als Melrose Place, The Shaggy Dog, Deck the Halls, Journey 2: The Mysterious Island en Holiday in the Wild. Momenteel wordt geschat dat Kristin Davis een nettowaarde van $ 35 miljoen heeft.

1 Sarah Jessica Parker - Nettowaarde $150 miljoen

En tot slot, de lijst op plek nummer één is natuurlijk Sarah Jessica Parker die Carrie Bradshaw speelt in de komende comedy-dramashow. Naast Sex and the City staat de actrice ook bekend om haar hoofdrol in projecten als Honeymoon in Vegas, Hocus Pocus, The First Wives Club, Did You Hear About the Morgans?, en oudejaarsavond. Momenteel heeft Sarah Jessica Parker naar schatting een nettowaarde van $ 200 miljoen - wat haar een voorsprong geeft op alle anderen op de lijst!

Aanbevolen: