Wie is vandaag het rijkste castlid uit 'That '70s Show'?

Inhoudsopgave:

Wie is vandaag het rijkste castlid uit 'That '70s Show'?
Wie is vandaag het rijkste castlid uit 'That '70s Show'?
Anonim

That '70s Show is een cult-klassieker die tot op de dag van vandaag geliefd is bij veel fans. Hoewel het plaatsvond in de late jaren '90/begin '00, legde de show perfect de mode en het leven in dat decennium vast. Die show uit de jaren 70 was "een komedie die draaide rond een groep tienervrienden, hun ongelukken en hun volwassenwording, die zich afspeelde in Wisconsin in de jaren 70", aldus IMDb.

De cast van de sitcom is in die tijd enorm beroemd geworden en de meesten van hen zijn nog steeds actief in de entertainmentindustrie. Toen ze voor het eerst aan de show begonnen, was de cast niemands en konden ze nauwelijks rondkomen van hun salaris. Tegenwoordig is hun vermogen drastisch veranderd sinds de finale in 2006.

Hoewel ze allemaal behoorlijk succesvolle carrières hebben gehad, deden sommigen het beter dan anderen. Dus, wie is het rijkste castlid van That '70s Show? Het zal je misschien verbazen.

10 Don Stark

Don Stark speelde Bob Pinciotti, Donna's vader, in That '70s Show, wat zijn beroemdste rol zou zijn. Hij maakte echter zijn tv-debuut op het scherm in General Hospital. Zijn andere kredieten omvatten Star Trek: First Contact, John Carter, Hit The Floor en andere rollen. Stark produceerde verschillende afleveringen van Friends van 1998 tot 2000. Celebrity Net Worth schat zijn huidige vermogen op $ 5 miljoen.

9 Debra Jo Rupp

Debra Jo Rupp speelde in de show als Kitty, de moeder van Eric. Die show uit de jaren 70 is gewoon weer een waardige verdienste op haar lijst met rollen, waaronder Friends, Big, Teacher's Pet, Garfield en nog veel meer. Ze heeft ook geploeterd in toneelwerk, wat alleen maar bijdroeg aan haar vermogen. Vanaf dit jaar heeft internet haar geschatte waarde van $ 5 tot $ 6 miljoen.

8 Danny Masterson

Danny Masterson speelde Stephen Hyde in de show. Die show uit de jaren 70 was echter niet zijn eerste rol, hij speelde in kleinere rollen voordat hij uitbrak als zijn rol van Hyde. Zijn andere acteercredits omvatten The Ranch, Men At Work, Beethoven's 2nd, Yes Man en meer. Ondanks zijn actieve acteercarrière en het feit dat hij een DJ is, is Masterson slechts ongeveer $ 8 miljoen waard, volgens Celebrity Net Worth.

7 Kurtwood Smith

Kurtwood Smith speelde Red Forman, de knorrige vader van Eric, in That '70s Show. Naast die rol heeft Smith een behoorlijk goede carrière voor zichzelf gemaakt. Zijn acteercredits omvatten RoboCop, Rambo 3, The Ranch, Regular Show en meer. Smith wordt geschat op een waarde van ongeveer $ 10 tot $ 12 miljoen, volgens verschillende bronnen. Hoewel hij veel meer acteercredits en tijd in de industrie heeft gehad, is Smith niet de rijkste acteur uit de serie.

6 Laura Prepon

Laura Prepon speelde Donna Pinciotti, de buurman en vriendin van Eric Forman, in de Fox-sitcom. Naast That '70s Show heeft Prepon een aantal acteercredits op haar naam staan, waaronder The Girl on the Train, Are You There, Chelsea?, The Kitchen en meer, maar is het meest bekend om haar rol in Orange is the New Black. Celebrity Net Worth heeft haar genoteerd op $ 12 miljoen nieuwe waarde.

5 Topher Grace

Ondanks dat Topher Grace de hoofdpersoon, Eric Forman, in de show speelt, is hij niet de rijkste acteur die uit de sitcom komt. Grace verdiende zijn doorbraakrol in That '70s Show, maar ging door met een succesvolle carrière. Sommige rollen waarin je hem misschien hebt gezien, zijn Spider-Man 3, Valentijnsdag, BlacKkKlansman en meer. Momenteel speelt hij een hoofdrol in de show Home Economics. Volgens Forbes zou het vermogen van Grace ongeveer $ 14 miljoen bedragen.

4 Wilmer Valderrama

Wilmer Valderrama speelde Fez in de show. Dat was zijn doorbraakrol en hij schoot omhoog naar roem. Hij speelde in andere films en shows zoals Zoom, Unaccompanied Minors, Yo Momma, Handy Manny, NCIS en meer. Celebrity Net Worth schat hem op ongeveer $ 18 tot $ 20 miljoen. Valderrama, momenteel te zien in NCIS, verdient 100.000 dollar per aflevering. Hij verdient ook een deel van zijn inkomen uit zijn muziekcarrière, waar hij de naam Eduardo Fresco gebruikte.

3 Tommy Chong

Tommy Chong speelde Leo Chingkwake, eigenaar van de Foto Hut, in That '70s Show. Als acteur en komiek en de helft van Cheech en Chong heeft hij een indrukwekkend bedrag verdiend. Chong speelde in vele rollen, waaronder Cheech- en Chong-films, Zootopia, The Masked Singer, Dancing With The Stars en meer. Zijn film Up In Smoke verdiende $ 44 miljoen aan de kassa. Chong heeft ook een deel van zijn vermogen verdiend met zijn muziekcarrière. Volgens Celebrity Net Worth wordt hij geschat op $ 20 miljoen.

2 Mila Kunis

Mila Kunis speelde in de jaren '90 enkele kleine rollen voordat ze haar doorbraakrol als Jackie Burkhart in That '70s Show speelde. Sinds de show eindigde, speelde ze in andere rollen zoals Family Guy, Friends With Benefits, Bad Moms en het vervolg, Ted, Oz the Great and Powerful, Black Swan en meer. Family Guy heeft haar miljoenen verdiend en $ 225.000 per aflevering verdiend, wat $ 4,5 miljoen per jaar oplevert. Volgens Celebrity Net Worth is Kunis vandaag ongeveer $ 75 miljoen waard. Samen met haar man, Ashton Kutcher, die ze op de show ontmoette, leven ze groot.

1 Ashton Kutcher

Ashton Kutcher kreeg zijn doorbraakrol als Michael Kelso in That '70s Show. Van daaruit werd hij een van de meer succesvolle acteurs in de show met in de hoofdrol in vele shows en films zoals Dude, Where's My Car?, Cheaper By The Dozen, Punk'd, Valentine's Day, New Year's Eve, Two en een Half Men en meer. Na vele jaren in de entertainmentbusiness heeft Kutcher een indrukwekkend vermogen opgebouwd.

Hij wordt geschat op ongeveer $ 200 miljoen, meldt Celebrity Net Worth. Kutcher verdiende $ 800.000 per aflevering voor Two and a Half Men, waarmee hij $ 20 miljoen per seizoen verdiende, waarmee hij volgens Forbes in 2012 de best betaalde acteur op tv was. Daarmee is hij de rijkste acteur uit de cast van That '70s Show.

Aanbevolen: