Wie is het rijkste 'Gossip Girl'-castlid?

Inhoudsopgave:

Wie is het rijkste 'Gossip Girl'-castlid?
Wie is het rijkste 'Gossip Girl'-castlid?
Anonim

Gossip Girl-ster Blake Lively is verreweg het rijkste castlid van het CW-tienerdrama. Ze heeft zichzelf gevestigd als een van Hollywood's meest gewilde leidende dames en heeft een geschat vermogen van $ 30 miljoen verzameld. Gossip Girl heeft haar tot een superster gebracht en opende zo de deur naar andere mogelijkheden die verder gingen dan acteren. Ze had ook sponsorovereenkomsten met merken als Gucci en werd in 2013 genoemd als het gezicht van L'Oréal Paris.

Blake speelde in verschillende films sinds Gossip Girl, met name A Simple Favor, The Age of Adeline en The Shallows, onder anderen. Ze verdiende blijkbaar ongeveer $ 60.000 per aflevering voor het spelen van Serena van der Woodsen in Gossip Girl. Tegenwoordig kan Blake tot $ 800.000 per film verdienen, wat ze verdiende met de hoofdrol in A simple Favor.

Ze wordt gewaardeerd op $30 miljoen

Blake Lively is een naam die geen introductie behoeft, de ster is een van de meest populaire actrices in Hollywood. Hoewel sommige van haar films niet zo goed hebben gepresteerd, zijn andere kassucces geweest. Haar kaskraker uit 2013, The Age of Adeline, bracht wereldwijd meer dan $ 65 miljoen op. Ze heeft een geschat vermogen van $ 30 miljoen, dat ze voornamelijk heeft verdiend met acteren.

Acteren is misschien haar belangrijkste verdienste, maar het is niet haar enige bron van inkomsten. Blake heeft in de loop der jaren sponsorovereenkomsten gesloten met high-end modemerken zoals Gucci. Ze had naar verluidt een tweejarig contract van $ 4 miljoen met het high-end merk Gucci. Blake verdiende ook naar schatting $ 50.000 per winkelopening die ze bijwoonde. De ster werd ook genoemd als het gezicht van L'Oréal Paris in 2013. Haar verschillende inkomstenstromen hielpen haar haar fortuin van $ 30 miljoen te vergaren.

De ster zou samen met haar man Ryan Reynolds ook in onroerend goed hebben geïnvesteerd. Natuurlijk is haar vermogen zelfs aanzienlijk hoger in combinatie met dat van haar superster-echtgenoot, Ryan Reynolds, die ze ontmoette op de set van Green Lantern. Hun gecombineerde vermogen wordt geschat op ongeveer $ 180 miljoen.

Ze verdiende ongeveer $ 60.000 per aflevering van Gossip Girl

Veel mensen kennen Blake Lively van het spelen van Serena van der Woodsen in de CW-dramaserie Gossip Girl. Lively speelde echter ook in de filmaanpassingen van de serie The Sisterhood Of The Traveling Pants. Haar rol in het coming of age-tienerdrama leverde haar een Teen Choice Award-nominatie op. Hoewel het niet bekend is hoeveel de ster verdiende voor de serie, is het waarschijnlijk redelijk om aan te nemen dat ze niet zoveel verdiende als ze nu verdient.

Gossip Girl, was Blake's grote doorbraak. Ze verdiende naar verluidt $ 60.000 per aflevering van de show waarin ze zes seizoenen Serena van der Woodsen speelde. Gossip Girl had in totaal 121 afleveringen, wat haar een behoorlijk indrukwekkende $ 7.260.000 opleverde voor de duur van de show.

Volgens Daily Mail zou ze alleen al voor het derde seizoen van de hitshow $ 1,1 miljoen verdiend hebben, wat zeker niet iets is om aan te snuffelen!

Acteren was niet haar eerste keuze

Ondanks het opscheppen over een familie met roots in de showbusiness, was acteren niet de eerste keuze van Blake Lively. Soms treden beroemde kinderen in de voetsporen van hun familie, maar soms ook niet. Blake's vader Ernie Lively staat bekend om projecten als Passenger 57 en Dukes of Hazzard. Ernie speelde ook samen met zijn dochter Blake in Sisterhood of The Traveling Pants, waarin hij haar vader speelde.

Blak was helemaal niet geïnteresseerd in het nastreven van een acteercarrière, volgens haar leek een leven in de showbizz zo'n nachtmerrie.

In een interview met Radio Free onthulde de ster: "Ik ben opgegroeid op sets - mijn moeder is een manager en laat altijd kinderen binnen voor coaching, mijn familie gaat altijd over de regels voor een auditie, ik Ik steel altijd ambachtelijke service. Dus het was zo'n onderdeel van mijn leven dat ik er nooit een verlangen naar heb gevoeld. En het leek zo'n nachtmerrie. Dat [was] het laatste wat ik in de wereld wil doen. En ik heb mijn hele leven getraind om naar Stanford te gaan."

Ze onthulde verder dat ze aanvankelijk audities deed om haar broer, voormalig acteur, Eric Lively, te sussen.

"Hij [vertelde] zijn agenten: "Je moet Blake op audities sturen." En ik wilde hem niet boos maken omdat hij zo'n goede broer is, dus ging ik gewoon audities doen om te sussen hem."

Het heeft allemaal zijn vruchten afgeworpen, met een enorme bankrekening en een succesvolle acteercarrière, is Blake Lively's ster nog steeds in de lift en is er zeker een om naar te kijken. Dankzij Gossip Girl lacht de actrice helemaal naar de bank.

Aanbevolen: