Benedict Cumberbatch is niet het rijkste castlid van 'Doctor Strange In The Multiverse Of Madness' - hier is wie het is

Inhoudsopgave:

Benedict Cumberbatch is niet het rijkste castlid van 'Doctor Strange In The Multiverse Of Madness' - hier is wie het is
Benedict Cumberbatch is niet het rijkste castlid van 'Doctor Strange In The Multiverse Of Madness' - hier is wie het is
Anonim

Sinds de eerste trailerrelease van Doctor Strange In The Multiverse Of Madness zijn fans verwikkeld in een wervelwind van samenzweringen en anticipatie op de release van de film. 6 mei markeerde een enorme opstap voor Marvel, aangezien de release van de film werd bestempeld als "in tegenstelling tot alles wat eerder is gezien" van de gigantische filmfranchise.

Tussen fantastische multiversale sequenties, een gloednieuwe horrorstijl en een overvloed aan verwachte cameo's, verandert Doctor Strange In The Multiverse Of Madness het spel voor de toekomst van het Marvel Cinematic Universe. Maar met verschillende iconische Hollywood-namen die de cast vormen, wie kunnen fans precies verwachten in dit met sterren bezaaide ensemble? En wie komt er als best verdienende uit de bus? Laten we eens kijken naar de sterren van Doctor Strange In The Multiverse Of Madness, gerangschikt op vermogen.

9 Xochitl Gomez - $1 miljoen

Als we binnenkomen en de negende plek op de lijst innemen, hebben we de doorbraakster van de film, Xochitl Gomez. Ondanks haar jonge leeftijd is de 16-jarige actrice allesbehalve een nieuwkomer in de acteerwereld. Voorafgaand aan de hoofdrol in Marvel's meest recente blockbuster, had Gomez iets meer dan 20 acteercredits op het scherm op haar naam staan. Hoewel het grootste deel van haar werk in korte films was, is de meest opvallende rol van de actrice die in de serie The Babysitter's Club waarin ze de rol van Dawn Schafer vertolkte. In Doctor Strange In the Multiverse Of Madness speelt Gomez de rol van America Chavez, een jonge tiener met het vermogen om door universums te reizen en Marvel's allereerste LGBTQ+-superheld. Volgens The Wiki Feed komt het vermogen van de actrice op $ 1 miljoen.

8 Hayley Atwell - $3 miljoen

Als volgende binnenkomen en de achtste plek op de lijst innemen, is de in Londen geboren en voorbij Marvel-aluin, Hayley Atwell. De actrice hernam haar rol als Peggy Carter die eerder in verschillende Marvel-projecten was verschenen, zoals Captain America: The First Avenger, Agent Carter en de geanimeerde What If…? serie. Deze keer speelde Atwell in Doctor Strange In The Multiverse Of Madness echter de rol van Captain Carter uit een ander universum die, nadat hij het supersoldatenserum had ingenomen in plaats van Captain America, deel uitmaakte van Marvel's Illuminati. Andere opmerkelijke rollen van Atwell zijn Aliena in de serie van 2010, The Pillars Of The Earth en Mittens in Peter Rabbit 2: The Runaway. Volgens Celebrity Net Worth komt de actrice binnen op $ 3 miljoen.

7 Benedict Wong - $3 miljoen

De volgende en dezelfde rangschikking als Atwell is de tovenaar opperste en de loyale partner van Doctor Strange, Benedict Wong. Voordat hij een MCU-ster werd, had Wong een gevestigde carrière met acteercredits die teruggaat tot 1992. Opmerkelijke rollen van hem zijn onder meer Kublai Khan in de serie Marco Polo uit 2014 en Bruce Ng in de voor een Academy Award genomineerde film uit 2015 The Marsmannetje. In Doctor Strange In The Multiverse Of Madness hernam de acteur zijn eerdere Marvel-rol van tovenaar opperste Wong. Zoals Celebrity Net Worth meldt, sluit Wong zich aan bij Atwell met een nettowaarde van $ 3 miljoen.

6 Elizabeth Olsen - $ 11 miljoen

Daarna hebben we het grote slechte van de film en een andere bekende Marvel-actrice, Elizabeth Olsen. In de film speelt de Olsen-zus de rol van Wanda Maximoff, ook wel bekend als "The Scarlett Witch". Olsen vertolkt de rol van Wanda sinds 2015 toen ze werd geïntroduceerd in Avengers: Age Of Ultron. Haar rol als Scarlett Witch kwam echter veel later in 2021 met de release van haar solo Disney+-serie WandaVision. Met een nettowaarde van $ 11 miljoen, volgens Celebrity Net Worth, staat Olsen op de zesde plaats op de lijst.

5 Chiwetel Ejiofor - $16 miljoen

Als volgende keer hebben we nog een grote naam die terugkeert naar zijn Doctor Strange-rol met Chiwetel Ejiofor. Academy Award-genomineerde Ejiofor werd voor het eerst geïntroduceerd in de franchise in 2016 in de eerste Doctor Strange-functie als Baron Modor. De meest opvallende rollen van de in Londen geboren acteur buiten dit zijn onder meer Solomon Northup in 12 Years A Slave en de stem van Scar in de 2019-versie van The Lion King. Zoals Celebrity Net Worth het meldt, komt het vermogen van Ejiofor op $ 16 miljoen, waardoor hij als vijfde op de lijst staat.

4 Rachel McAdams - $25 miljoen

Vervolgens hebben we een Hollywood A-lister met een breed scala aan rollen en personages die al in haar carrière zit. Mean Girls-ster Rachel McAdams was misschien wel een van de meest prominente Hollywood It-meisjes van de vroege jaren, vanwege haar overvloed aan rollen zoals die in Mean Girls, The Notebook en The Hot Chick. In Doctor Strange portretteert McAdams een briljante arts die Strange's genegenheid vastlegt, Christine Palmer. Met een nettowaarde van $ 25 miljoen, volgens Celebrity Net Worth, mist McAdams zowat een plek in de top drie van podia.

3 Benedict Cumberbatch - $40 miljoen

Op de derde plaats komt de ster van de show, Doctor Strange zelf, Benedict Cumberbatch. Hoewel Cumberbatch acteercredits heeft die teruggaan tot 2002, was het dat als het titulaire personage in de BBC-serie Sherlock dat de acteur echt naar roem katapulteerde. In 2016 bracht hij het iconische Marvel-personage Doctor Strange naar het grote scherm en sinds 6 jaar portretteert hij de mystieke tovenaar. Met een enorm vermogen van $ 40 miljoen, zoals gerapporteerd door Celebrity Net Worth, staat Cumberbatch op de derde plaats op deze lijst.

2 Sir Patrick Stewart - $ 70 miljoen

En nu de twee best verdienende castleden van Doctor Strange In The Multiverse Of Madness. Op de tweede plaats komen we met de acterende legende, Sir Patrick Stewart. Met een bewonderenswaardige carrière van 56 jaar op zak, v alt niet te ontkennen dat deze getalenteerde acteur film, televisie en theater heeft veroverd door zijn indrukwekkende rollen. In Doctor Strange In The Multiverse Of Madness speelt Stewart opnieuw zijn iconische rol van X-Men's Charles Xavier, ook wel bekend als "Professor X". Met maar liefst $ 70 miljoen, volgens Celebrity Net Worth, komt Stewart op de tweede plaats op de lijst.

1 John Krasinski - $80 miljoen

En tot slot, als eerste binnenkomen en de kroon nemen van het best verdienende castlid is A Quiet Place-ster, John Krasinski. De veelzijdige acteur werd in 2005 beroemd door zijn rol als Jim Halpert in de alom geprezen comedyserie The Office. Sindsdien is de acteur verder gegaan met het verbreden van zijn horizon in de industrie en probeerde hij verschillende rollen uit, zoals regisseur, producent en schrijver. In Doctor Strange In The Multiverse Of Madness portretteert Krasinski de langverwachte rol van een moderne Reed Richards van het iconische Fantastic 4-team. Volgens Celebrity Net Worth komt de acteur binnen met maar liefst $ 80 miljoen netto waard, waardoor hij als eerste op deze lijst staat.

Aanbevolen: