Dit is wat fans echt zeggen over 'Pam And Tommy

Inhoudsopgave:

Dit is wat fans echt zeggen over 'Pam And Tommy
Dit is wat fans echt zeggen over 'Pam And Tommy
Anonim

Pam en Tommy is een baanbrekend biografisch drama waar een publiek van over de hele wereld op afstemt. De nieuw uitgebrachte miniserie werpt een brutaal eerlijke kijk op de innerlijke werking van Pamela Anderson en Tommy Lee's zeer controversiële relatie, en dat alleen al maakt fans nieuwsgierig betrokken. Anderson en Lee waren berucht om hun zeer intieme videoband en het explosieve drama dat zich afspeelde tijdens hun tumultueuze relatie.

Seth Rogen is een van de getalenteerde uitvoerende producenten die achter de schermen onvermoeibaar heeft gewerkt om dit wilde entertainment tot leven te brengen, en het blijkt net zoveel golven te creëren als de echte relatie van Pamela en Tommy. Ze zijn tenslotte geen van beiden betrokken geweest bij enig aspect van deze dramatisering van hun leven. Dit gaat over hen, maar ze hebben helemaal niets te zeggen over de serie. Fans delen nu hun mening over het drama dat absoluut geen invloed heeft gehad van de mensen waarop het is gebaseerd.

10 Lily James was een 'verschrikkelijke castingbeslissing'

Pamela Anderson is zo'n gedefinieerde actrice met een uiterlijk en een persoonlijkheid die helemaal van haar is. Ze had een zeer expressieve persoonlijkheid en een unieke esthetiek waarvan veel fans niet onder de indruk waren om ze gedupliceerd te zien. Veel fans zijn zelfs van mening dat, hoe goed Lily James ook transformeerde met haar haar-, make-up- en kostuumkeuzes, er gewoon niemand is die ooit zou moeten proberen het iconische personage te imiteren dat Pamela Anderson heeft geportretteerd. James' vermogen om een geloofwaardige versie van Pamela Anderson te maken, werd door veel fans bekritiseerd die dit een 'vreselijke castingbeslissing' noemden.

9 Pamela Anderson is naar verluidt niet onder de indruk

Er zijn veel fans die enorm genoten hebben van het afstemmen op Pam & Tommy, maar de echte Pamela Anderson hoort absoluut niet bij die groep. Uit een aantal rapporten blijkt dat Pamela Anderson er niet van onder de indruk is dat iemand anders haar in beeld heeft, en dat ze helemaal niets met dit programma te maken wil hebben. Ze is niet blij dat dit in productie is gegaan zonder enige feedback van haar en heeft geweigerd de serie op welke manier dan ook publiekelijk te erkennen.

8 Tommy Lee vindt het 'cool'

Op basis van hun echte relatieprofiel is het misschien niet zo schokkend dat Tommy Lee's kijk op Pam & Tommy heel anders is dan die van Pamela Anderson. Dit lijkt weer iets te zijn waar Tommy en Pam het niet over eens zijn, aangezien hij Seth Rogens weergave van zijn leven groen licht heeft gegeven. Lee heeft aangegeven dat hij dit een 'cool' idee vindt en heeft verklaard dat hij gelooft dat zijn dramatische relatie met Pamela Anderson zeker veel entertainmentwaarde zou inhouden en een verhaal is dat de moeite waard is om te vertellen.

7 Een pluim voor de make-upartiest

Natuurlijk lijkt Lily James helemaal niet op Pamela Anderson, en fans erkennen nu de enorme inspanning die het kost om elke aflevering te filmen. Het make-upteam heeft hun werk voor hen gedaan en met wat bekwaam talent en een aantal slimme cosmetische technieken zijn ze erin geslaagd om met precisie en nauwkeurigheid een kopie van Pamela Anderson te maken. Sommigen suggereren al dat dit team een kans maakt om enkele prijzen in deze categorie mee naar huis te nemen.

6 Courtney Love Rose naar de verdediging van Pamela Anderson

Courtney Love verdedigt fel haar vriendin, Pamela Anderson, en is volledig verbijsterd door de gedachte dat iemand ooit zou proberen haar beeld te reproduceren en haar verhaal te vertellen. Vooral dit specifieke verhaal. Courtney Love is op de plaat gegaan om het publiek eraan te herinneren dat veel van de afbeeldingen van Anderson en Lee's relatie voortkwamen uit echte momenten die een negatief effect hadden op Pamela's leven en haar echt op emotioneel niveau beïnvloedden. Ze is boos dat dit wordt vrijgegeven gezien Andersons afkeuring.

5 Seth Rogen maakt het 'Oh So Good'

Seth Rogen heeft een enorme aanhang en zijn fans zijn het zeker met dit project eens. Hij heeft de reputatie de meest vermakelijke manieren te vinden om een publiek te boeien, en het feit dat hij een van de breinen achter Pam & Tommy is, heeft meteen veel belangstelling van fans opgewekt. Zijn creatieve geest en reputatie als enorm succesvol in zijn werk, hebben ertoe geleid dat fans afstemmen om te zien waar zijn energie de afgelopen maanden aan is besteed.

4 Lily's transformatie is enorm indrukwekkend

De voor- en na-foto's van Lily James zijn dramatisch verschillend, en fans zijn onder de indruk van hoe drastisch en indrukwekkend haar transformatie werkelijk is. Ze was in staat om haar uiterlijk volledig te veranderen, en wat imitatie betreft, is het moeilijk om veel dichterbij te komen in uiterlijk dan Lily James als Pamela Anderson. Ondanks het feit dat niet iedereen fan is van het concept van het navertellen van dit verhaal, is het moeilijk te ontkennen dat Lily James erin geslaagd is de essentie van Pamela Andersons esthetiek te vatten.

3 Waarom is dit een serie? Laat alles los…

Het verhaal van Pamela Anderson en Tommy Lee is ongeveer net zo sappig als huwelijken met beroemdheden, en veel fans willen elk moment van dit drama opsnuiven. Hun relatie was in het echte leven zo kleurrijk en onderhoudend, dat de meeste fans zich voorstellen dat het echt zal oplichten op het kleine scherm. Alles aan dit stel is zo interessant dat het moeilijk is om weg te kijken, en fans zouden willen dat deze serie gewoon in één keer volledig voor hen zou worden vrijgegeven, zodat ze tot het einde kunnen doorgaan en hun entertainment-fix kunnen krijgen.

2 Dit richt zich op een enkele leeftijdsgroep

Sommige reacties op sociale media suggereren dat het verhaal van Pamela Anderson en Tommy Lee niet bekend is bij de jongere generatie, waardoor het een flop wordt voor de meerderheid van het publiek. Gezien het feit dat slechts "40 iets" zich echt zou herinneren hoe boeiend dit paar echt was toen ze een item waren, lijkt het de geïsoleerde demografie te zijn die nu zou willen afstemmen. Een groot deel van de jongere generatie is zich niet bewust van de nuances in de relatie van Tommy Lee en Pamela Anderson, en zonder het achtergrondverhaal kan het moeilijk zijn voor alle doelgroepen om echt verbinding te maken met dit programma.

1 Sebastian Stan is erg overtuigend als Tommy Lee

Wat acteervaardigheden betreft, maakt Sebastian Stan echt furore. Zijn afbeelding van Tommy Lee lijkt op het juiste moment en behoorlijk indrukwekkend met veel fans die zijn vaardigheden prijzen en zwijmelen over zijn nieuwe look. Het lijkt erop dat deze rol voor hem is gemaakt, omdat hij naadloos alles omvat waar het personage van Tommy Lee om bekend staat. Ook hij is getransformeerd voor de rol, en de algemene consensus onder fans is dat Sebastian Stan perfect gecast is en in dit licht fascinerend is.

Aanbevolen: