Dit is wat Marvel-fans zeggen over de trailer van 'Thor: Love And Thunder

Inhoudsopgave:

Dit is wat Marvel-fans zeggen over de trailer van 'Thor: Love And Thunder
Dit is wat Marvel-fans zeggen over de trailer van 'Thor: Love And Thunder
Anonim

De MCU is de leidende kracht in de wereld van entertainment, en hoewel we een beetje weten wat er gaat komen in Phase Four, is de waarheid dat de franchise altijd een unieke manier heeft gehad om fans scherp te houden.

Een van de meest verwachte projecten voor Phase Four is Thor: Love and Thunder, dat een enorme vertraging had bij het uitbrengen van de debuuttrailer. Eindelijk werd de trailer eindelijk beschikbaar gesteld door Marvel, en hij ging in een oogwenk viraal.

Dus, wat zeggen Marvel-fans over de trailer? Laten we eens luisteren naar wat ze hebben gezegd over enkele ontbrekende stukjes en een grote onthulling!

De eerste trailer van 'Thor: Love And Thunder' eindelijk uitgebracht

Na een ongewoon lange tijd om het daglicht te zien, kwam de trailer voor Thor: Love and Thunder eindelijk online, en het veroorzaakte een enorme opschudding. Er was veel anticipatie op de eerste glimp van het project, en deze eerste trailer slaagde erin om de hype voor de film te laten groeien zonder al te veel belangrijke details prijs te geven.

De trailer laat zien hoe Thor in vorm komt na een depressie in Endgame, en het laat hem ook zien hoe hij samen met de Guardians of the Galaxy trekt. Fans wisten al een tijdje dat de Guardians in de film te zien zouden zijn, maar er is geen woord over hoe lang ze daadwerkelijk zullen blijven hangen.

Elders in de trailer werden fans ook getrakteerd op een blik op New Asgard, King Valkyrie, een blik op Olympus, een kleine glimp van Zeus, Thor die volledig piraat op een schip wordt, en een aantal ongelooflijke komische nauwkeurige opnamen.

Het was veel om te verwerken voor fans, en veel mensen zijn begonnen met het ontleden van elk afzonderlijk shot om aanwijzingen te verzamelen voor wat er nog meer in de film zou kunnen komen.

Hoe geweldig dit alles ook was, en geloof ons als we zeggen dat er nog veel meer waren, er ontbrak iets in de trailer dat voor sommigen teleurstellend was.

Mensen wilden Gorr The God Butcher zien

Al maandenlang verlangen fans naar de eerste blik van Gorr the God Butcher, die wordt ingesproken door Christian Bale in de film. Gorr staat klaar om een van Marvel's meest sinistere schurken te worden, maar helaas was de schurk nergens te vinden in de eerste trailer voor Thor: Love and Thunder.

Op Reddit schreef een fan: "Ik ga die Gorr-onthulling zo lang mogelijk naar buiten slepen."

Verrassend genoeg was een andere fan helemaal in orde met Marvel die Gorr onder de pet hield.

"Blij dat ze de onthulling eerlijk naar buiten slepen. Ik wil dat Gorr weinig meer is dan een plaaggeest voordat de film begint. Als hij verschijnt met heel weinig reclame zal hem nog angstaanjagender maken ", schreven ze.

Interessant is dat een fan een theorie had over waarom Gorr nog niet is verschenen in het promotiewerk voor Love and Thunder.

"Ik heb het gevoel dat Gorr zal verschijnen in Moon Knight en daarom hebben ze praktisch geen plotdetails onthuld in deze teaser", speculeerden ze.

Dit zou kunnen werken, aangezien Gorr veel goden in de strips heeft uitgeroeid.

Ondanks dat de schurk nog niet formeel is geïntroduceerd, hebben fans hun gevoelens uitgesproken over de nieuwe trailer als geheel, vooral een enorme onthulling die aan het einde ervan plaatsvond.

Fans verloren het bij de onthulling van Jane Foster

Na er alles over te hebben gehoord voor wat een eeuwigheid leek, kregen fans eindelijk hun eerste blik op Jane Foster van Natalie Portman met Mjolnir! Dit was een mooie manier om de trailer te beëindigen, en het internet verloor zijn collectieve geest bij de onthulling.

Portman werd geript voor de rol, zo erg zelfs dat sommige fans haar nauwelijks konden herkennen in de trailer.

"Omg, ik had geen idee dat zij het was totdat ik je opmerking zag… Ik dacht dat ze klaar wilde zijn met de Thor-franchise? Begrijp me niet verkeerd, ik klaag niet… Ze is gemakkelijk een van mijn favoriete actrices die er zijn, dus ik ben GEPOMPT om haar terug te zien in de MCU, "schreef een Reddit-gebruiker.

Een andere fan hield van de manier waarop Portman eruitzag in haar Thor-kleding.

"Jane Foster ziet er stoer uit in die outfit", schreven ze.

De onthulling hielp de weg vrijmaken voor wat komen gaat met Jane Foster, een personage waarvan velen dachten dat het voorgoed in de MCU was gedaan.

Over het algemeen heeft de trailer voor Thor: Love and Thunder de hype voor deze film effectief opgebouwd zonder iets te verpesten. Je kunt maar beter geloven dat deze film een fortuin zal verdienen aan de kassa.

Aanbevolen: