Dit is wat fans te zeggen hebben over Disney Plus' 'The Proud Family Louder and Proouder

Inhoudsopgave:

Dit is wat fans te zeggen hebben over Disney Plus' 'The Proud Family Louder and Proouder
Dit is wat fans te zeggen hebben over Disney Plus' 'The Proud Family Louder and Proouder
Anonim

The Proud Family: Louder and Prouder is een voortzetting van de serie uit 2000, The Proud Family, die de avonturen en tegenslagen volgt van een tienermeisje, Penny Proud, en de hele Proud Family terwijl ze door het moderne leven navigeren. Het is ongetwijfeld een van de meest iconische sitcoms van zijn tijd, en met de revival van de show die is uitgebracht, wacht degenen die het origineel hebben gezien en ervan genoten, een traktatie.

Nu Disney+ de eerste twee afleveringen lanceert op 23 februari 2022, gaat het verhaal van Penny Proud verder, maar met een onderbreking van 20 jaar sinds de originele serie eindigde. De reboot bevat nieuwe stemacteurs om een aantal oude rollen nieuw leven in te blazen, samen met een aantal speciale nieuwe personages.

Na de release van de eerste twee afleveringen zal de serie één nieuwe aflevering per week uitbrengen. Vanaf de eerste twee afleveringen zijn er al verschillende opmerkingen gemaakt door fans over de serie. Afgezien van het opmerken van nieuw geïntroduceerde personages, is hieronder wat de fans te zeggen hebben over de nieuwe serie.

8 Relevante onderwerpen voor tieners in 'The Proud Family Louder and Prouder'

De nieuwe serie toont nieuwe uitdagingen voor Penny, waaronder een sociaal wakkere buurman die genoeg heeft om Penny aan kennis te laten maken. Zo leert de buurvrouw Penny om influencers op social media te pesten die haar willen annuleren. Ze vertegenwoordigt de slechte invloed die veel tieners in het echte leven zien en die hun leven in een neerwaartse spiraal kunnen brengen.

7 'The Proud Family Louder And Proouder' had een rotsachtige start

Veel fans hebben reikhalzend uitgekeken naar de serie vanwege de enorme aanhang die zijn voorganger verzamelde. Het is twee decennia geleden sinds de eerste aflevering van The Proud Family werd uitgezonden. Het handhaven van de normen die de show destijds in deze geëvolueerde entertainmentindustrie had, werd geconfronteerd met een paar haperingen.

Fans, producers en zelfs panelleden zijn het erover eens dat de show moeite had om voet aan de grond te krijgen in de pilot-aflevering, omdat het probeerde een klassiek verhaal opnieuw te verbinden met het nieuw gehypte publiek.

6 'The Proud Family Louder And Proouder' is nog steeds grappig en maf

De introductie van nieuwe personages, Maya en KG gespeeld door Keke Palmer en artiest 'A Boogie' Dubose, in de show heeft enorm geholpen om de komische niveaus naar een hoger niveau te tillen. Bij de heropleving van de show was de introductie van de nieuwe personages van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat het op een natuurlijke manier in de wereld van vandaag past.

De nieuwe serie wijkt niet ver af van de originele serie, met hilarische momenten gedurende de show, en zelfs met slechts twee afleveringen om van te oordelen, is het duidelijk dat de komedie van topklasse zal zijn.

5 Tijdperk van 'De trotse familie luider en trotser'

Ondanks dat Louder and Prouder grappig en gek is, heeft de show de fans gefascineerd met zijn setting, die nu actueel is. Het was te duidelijk om de opname van incidenten te missen waarbij personages opmerkten dat ze zich nu in de jaren 2020 bevonden.

Hoewel de makers hun best hebben gedaan om het plot te behouden waar velen in de jaren 2000 verliefd op werden, hebben ze het ook modern en herkenbaar gemaakt voor het publiek van 2022.

4 'The Proud Family Louder And Prouder' komt dicht bij de originele serie

Zelfs met de pogingen om de show te moderniseren en meer verwant te maken met de jeugd van vandaag, is het goede nieuws dat de show begint met een stijl en verhaallijn die is gebaseerd op de originele serie.

Het stuk Louder and Prouder respecteert het originele meesterwerk dat de show in de eerste plaats beroemd heeft gemaakt, een comedyserie voor het hele gezin. Ook slaagden de makers erin om enkele van de originele acteurs aan boord te krijgen.

3 Stemacteur verandert in 'The Proud Family Louder And Prouder'

Met het maken van nieuwe shows probeerden makers Bruce Smith en Ralph Farquhar de meeste originele personages aan boord te krijgen, vooral degenen die verschillende rollen speelden in Penny's familie. Raquel Lee, die de dreigende Gross Sisters insprak, is ook terug.

Om gelijke tred te houden met de moderniteit, introduceerden ze echter verschillende nieuwe stemmen die niet onopgemerkt konden blijven. De nieuwe stemacteurs zijn onder meer Bresha Webb en Aiden Dodson, die Tara Strong zullen vervangen omdat ze de nieuwe stemmen zullen worden van BeBe en CeCe Proud.

2 De nieuwe kunst in 'The Proud Family Louder And Prouder'

De terugkeer van de castleden, evenals de introductie van de nieuwe, gaat gepaard met tal van veranderingen in het soort kunst. Omdat de focus van de show ligt op het leven van tieners in de jaren 2020, is de kunst van Louder en Prouder verbluffend mooi, met de nieuwste muziek en zelfs nieuwe decors.

Penny is ook ouder, net als haar vrienden. De oude zinnen zijn vervangen door meer actuele, en zelfs de personages gebruiken nu smartphones.

1 Gaststerren van 'De trotse familie luider en trotser'

Om een bijgewerkte serie mogelijk te maken die zijn oorspronkelijke erfenis behoudt, met nieuwe verhalen die zich ontvouwen, hebben de makers nieuwe personages en speciale gaststerren binnengelaten. De meeste nieuwe gaststerren behoren tot de meest gevolgde beroemdheden in de samenleving.

Producenten die aan de film werken, zijn erin geslaagd om supersterren aan boord te krijgen, zoals Leslie Odom Jr., Chance the Rapper, Lil Nas X, Normani, Lizzo, Chance the Rapper, Normani, Tiffany Haddish, Lena Waithe, Anthony Anderson, Tiffany Haddish, Allen, James Pickens Jr. en nog veel meer.

Aanbevolen: