Wat Sally Field echt te zeggen had over het spelen van The Amazing Spider-Man's tante May

Inhoudsopgave:

Wat Sally Field echt te zeggen had over het spelen van The Amazing Spider-Man's tante May
Wat Sally Field echt te zeggen had over het spelen van The Amazing Spider-Man's tante May
Anonim

Als de meeste mensen nadenken over wat het betekent om een beroemde acteur te zijn, zijn er veel aspecten van het werk die ze vergeten. Het kan bijvoorbeeld gemakkelijk zijn om over het hoofd te zien dat sterren veel tijd besteden aan het promoten van hun projecten. Tijdens persbijeenkomsten brengen sterren hun tijd door met het bezingen van het project dat ze promoten. Als gevolg hiervan kan het vrij zeldzaam zijn om te horen hoe een acteur over zijn project denkt, althans in het begin.

Natuurlijk bestaan sommige acteurs al zo lang dat ze het recht hebben verdiend om de waarheid te vertellen over de films waarin ze jaren eerder speelden. Jamie Foxx onthulde bijvoorbeeld eens dat toen hij zijn film Ste alth promootte, hij wist dat de film niet goed was, maar hij moest liegen over de kwaliteit ervan om het te promoten. Net als Jamie Foxx is de legendarische acteur Sally Field geneigd om eerlijk te zijn over wat ze vindt van de films die ze heeft gemaakt.

Als je op zoek bent naar een voorbeeld van Sally Field die uitdrukt hoe ze echt denkt over een paar films waarin ze speelde, moet je lezen wat ze te zeggen had over het spelen van tante May. Een legendarisch personage dat Field tot leven bracht in de Amazing Spider-Man-films, gebaseerd op wat Sally ooit over het personage zei, ze vond de rol niet erg de moeite waard.

Geliefde karakter, fantastische acteurs

Omdat Spider-Man een van de meest geliefde superhelden in de geschiedenis is, zijn verschillende van zijn ondersteunende personages wereldberoemd geworden. Iedereen die zelfs maar een beetje kennis heeft van Spider-Man, zal ongetwijfeld bekend zijn met personages als Mary Jane en tante May. Hoewel veel acteurs in de loop der jaren tante May hebben geuit, hebben slechts drie acteurs het personage geportretteerd in live-action big-budgetfilms.

Voor het eerst tot leven gebracht op het grote scherm door Rosemary Harris, deed ze geweldig werk door tante May te voorzien van innerlijke kracht en duidelijke vriendelijkheid in Sam Raimi's Spider-Man-trilogie. Vervolgens gespeeld door Sally Field in de Amazing Spider-Man-films, was het echt geweldig om Tante May belichaamd te zien worden door zo'n legendarische artiest. Meest recentelijk gespeeld door Marisa Tomei in het Marvel Cinematic Universe, haar versie van het personage is aantoonbaar veel leuker dan de vorige.

Haar waarheid spreken

In 2016 verscheen Sally Field in The Howard Stern Show. Tijdens het uitgebreide gesprek van Field en Stern dat die dag plaatsvond, kwam haar ambtstermijn als tante May in de Amazing Spider-Man-films ter sprake. Verbazingwekkend genoeg hield Field niets achter toen hij het had over het proces van het maken van die twee films.

Op de vraag of ze de Amazing Spider-Man-films wel of niet leuk vindt, antwoordde Field meteen; "Niet speciaal" voordat ze uitleggen dat ze "niet (haar) soort film zijn". Van daaruit vroeg Stern Field of ze veel aandacht had besteed aan het spelen van tante May, waarop Field reageerde; "Niet veel". Nog steeds niet klaar, legde Field uit waarom ze niet zoveel moeite in het project had gestoken."Het is echt moeilijk om er een driedimensionaal personage in te vinden, en je werkt er zoveel mogelijk aan, maar je kunt geen tien pond st in een zak van vijf pond doen."

Als je gewoon de woorden van Sally Field over de Amazing Spider-Man-films leest, komen ze misschien onnodig hard over. Als je echter naar de audio van dat interview luistert, had Field niets dan vriendelijkheid in haar stem.

Sally's liefde voor haar collega's

Gezien hoe Sally Field zich voelde over het spelen van tante May, vraag je je misschien af waarom ze de rol op zich nam. Tijdens het eerder genoemde Howard Stern-interview legde Field uit dat ze door een deel van de film opnieuw met een belangrijke figuur in haar leven kon werken. "Mijn vriendin Laura Ziskin was de producent en we wisten dat het haar laatste film zou zijn, en zij was mijn eerste productiepartner, en ze was een spectaculair mens." Uiteindelijk zou de vriendin van Field, Laura Ziskin, overlijden, slechts enkele maanden nadat de hoofdfotografie van de eerste Amazing Spider-Man-film klaar was.

Naast de Amazing Spider-Man-films die Sally Field de kans gaven om weer met een oude vriend te werken, vond ze het zeker leuk om met een van haar co-sterren in het bijzonder te werken. Tijdens een interview met Clevver Movies vertelde Field wie Garfield is als persoon en haar respect voor de arbeidsethos die hij achter de schermen aan de dag legde.

“Ik ben gewoon blij om te zien, we zijn aan het einde van de shoot, dat hij nog leeft. Het was een heel lange en slopende shoot voor hem en hij is gewoon een diamant, echt waar, gewoon een juweeltje. Ah, en hij was zo leuk om mee te werken. Dus in alles. Zo intens. Zo intens. Um, en neemt het allemaal zo serieus, wat fantastisch is om mee te werken.”

Hoewel er veel verschillende meningen zijn over hoe goed of slecht Andrew Garfield was in het spelen van Spider-Man, heeft Sally Field duidelijk het grootste respect voor zijn inspanningen.

Aanbevolen: