De cast van 'Hart Of Dixie' gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

De cast van 'Hart Of Dixie' gerangschikt op nettowaarde
De cast van 'Hart Of Dixie' gerangschikt op nettowaarde
Anonim

Het is tien jaar geleden dat dokter Zoe Hart opdook in Bluebell, Alabama, nadat ze de praktijk van haar overleden vader had geërfd. Rachel Bilson, die ons won als Summer in The O. C., was de ster van dit succesvolle CW-drama. Hart Of Dixie liep vier seizoenen totdat het helaas werd geannuleerd in 2015. Rachel Bilson heeft gesproken over de mogelijkheid van een revival, maar zij en de rest van de cast zijn sinds het einde van de show verder gegaan met veel verschillende ondernemingen.

Wilson Bethel, Jaime King, Scott Porter, Cress Williams en een paar anderen maakten furore sinds ze vertrokken uit Bluebell. Deze getalenteerde acteurs en actrices maakten in het verleden en meer recentelijk deel uit van verschillende succesvolle projecten. De hele cast van Hart Of Dixie is succesvol geweest in de acteerindustrie en ze breiden hun vermogen voortdurend uit. Laten we eens kijken naar de indrukwekkende vermogens van deze zuiderlingen!

6 Cress Williams: $1 miljoen

Na jarenlang burgemeester van Bluebell te zijn geweest, stapte Cress Williams over naar een andere CW-serie genaamd Black Lightning. Deze Amerikaanse superheldendramaserie liep vier seizoenen met Williams als hoofdpersoon. Voordat hij burgemeester Lavon Hayes speelde, was hij in de populaire tv-shows Prison Break en Close to Home. Het geschatte vermogen van Williams is naar verluidt $ 1 miljoen van zijn vele televisie- en filmoptredens door de jaren heen.

5 Scott Porter: $3 miljoen

Na de eerste drie seizoenen in Friday Night Lights te hebben gespeeld, maakte Scott Porter zijn weg naar het land van Dixie. Het personage van Porter, George Tucker, had romantische relaties met het hoofdpersonage Zoe Hart, maar een andere man stal haar hart. Nadat Hart Of Dixie was geannuleerd, verscheen Porter in The Good Wife, Scorpion en meer recentelijk in Ginny & Georgia. Momenteel heeft Porter een nettowaarde van $ 3 miljoen, maar met de nieuwe populaire Netflix-serie Ginny & Georgia die zich opmaakt voor het volgende seizoen, is het zeer waarschijnlijk dat hij nog meer zal profiteren.

4 Jaime King: $4 miljoen

Jaime King begon als fotomodel en richtte haar aandacht vervolgens op acteren. Gelukkig is deze industrie voor haar gemaakt en verscheen ze in veel populaire films zoals Bulletproof Monk, Cheaper by the Dozen 2, Pearl Harbor, White Chicks en meer recentelijk Escape Plan 3 en Out of Death. Het spelen van een televisierol in Hart Of Dixie was het allereerste tv-optreden dat King ooit deed. Na het spelen van de neurotische Lemon Breeland speelt ze nu Rose in Black Summer. Jaime King ging van een heel lichte rol naar een serieuzer personage dat midden in een zombie-apocalyps zit. King's nettowaarde van $ 4 miljoen is een bewijs van al het succes dat ze in haar carrière heeft gehad.

3 Wilson Bethel: $4 miljoen

Bethel begon zijn carrière met gastoptredens in de primetime-series The O. C., JAG, Cold Case en NCIS. In 2009 speelde Wilson Bethel een prominente rol in de CBS soap The Young and the Restless, als Ryder Callahan. Van daaruit kreeg hij de rol van Bluebell's resident bad boy, Wade Kinsella. Het personage van Bethel was de belangrijkste liefde voor Zoe, het personage van Rachel Bilson. Hun liefdesverhaal was heerlijk geschreven en de show rondde hun relatie af en bond het vast met een babystrikje. Nadat de serie was afgelopen, speelde Bethel in de originele Netflix-serie Daredevil als Agent Benjamin "Dex" Poindexter en is momenteel te zien in het juridische drama All Rise. Wilson Bethel heeft een nettowaarde van $ 4 miljoen en het zal interessant zijn om te zien waar hij zijn volgende carrière naartoe gaat!

2 Tim Matheson: $7 miljoen

Tim Matheson is een Amerikaanse acteur, regisseur en producent met een nettowaarde van $ 7 miljoen. Zijn jarenlange acteercarrière begon in de jaren 60 met de tv-serie Window on Main Street. De carrière van Matheson omvat meer dan zes decennia in zowel televisie als film.

Momenteel is Tim te zien in de Netflix-serie Virgin River naast Alexandra Breckenridge, Annette O'Toole en Martin Henderson. Gelukkig voor Hart Of Dixie-fans speelt hij nog steeds een dokter in een klein stadje in het midden van nergens!

1 Rachel Bilson: $12 miljoen

Rachel Bilson heeft een van de meest herkenbare gezichten in de entertainmentwereld van vandaag en dat is allemaal te danken aan haar indrukwekkende carrière. Bilson is vooral bekend door het spelen van de rol van Summer Roberts in de enorm populaire televisieserie The O. C. Haar succes tijdens het Orange County-drama leidde ertoe dat ze te zien was in de films The Last Kiss en Jumper. In 2011 kreeg Rachel Bilson de hoofdrol in de show Hart of Dixie en gecementeerd haar maar liefst $ 12 miljoen. Bilson heeft ook een podcast genaamd Welcome to the OC, Bitches!, met voormalig castmate Melinda Clarke, waar ze over alles praten over OC!

Aanbevolen: