De cast van 'Upload' van Amazon, gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

De cast van 'Upload' van Amazon, gerangschikt op nettowaarde
De cast van 'Upload' van Amazon, gerangschikt op nettowaarde
Anonim

Upload is een sci-fi comedy/drama-serie die exclusief in première ging op Amazon Prime Video op 1 mei 2020. De serie werd snel verlengd voor een tweede seizoen, dat op 11 maart 2022 in première gaat.

Het eerste seizoen ging in première in tien afleveringen. Het is echter onduidelijk hoeveel het tweede seizoen zal hebben. Volgens Prime is de beschrijving van de show: "In de toekomst kunnen mensen hun bewustzijn uploaden naar een luxueus digitaal hiernamaals. Wanneer feestbeest Nathan wordt geüpload naar een virtueel resort, ontmoet hij de nuchtere Nora die begint als zijn klant dienst "engel", maar wordt zoveel meer als ze hem helpt vriendschap, liefde en doel te vinden."

Met Robbie Amell als hoofdpersoon, is het gratis te kijken zolang je een Prime-account hebt. Laten we, voordat het nieuwe seizoen in première gaat, eens kijken naar de cast van Upload. We hebben ze gerangschikt van laag naar hoog vermogen.

8 Josh Banday - Onbekend

Josh Banday speelt Ivan, Nora's collega, die in seizoen 2 een meer permanente rol zal spelen. Hij heeft ook gastoptredens gehad in tv-shows zoals The Big Bang Theory, Mom en Adam Ruins Everything. Banday is momenteel te zien in de serie Pam & Tommy. Hoewel hij wat acteerkredieten op zijn naam heeft staan, is zijn vermogen niet publiekelijk bekend.

7 Owen Daniels - Onbekend

Owen Daniels speelt A. I. Guy, een medewerker van Lake View. Hij is een acteur en schrijver die vooral bekend staat om zijn rol in Space Force. Hij verscheen ook in The Office, dat werd ontwikkeld door zijn vader, Greg Daniels, die ook regisseerde en Upload maakte. Zijn vermogen is echter onbekend, omdat hij alleen in die twee shows heeft gespeeld.

6 Zainab Johnson - $200.000 tot $300.000

Zainab Johnson is een komiek en actrice die Aleesha speelt, Nora's collega, die Luke's begeleider is. Hoewel haar carrière begon op Last Comic Standing, is dit haar eerste serieuze, gescripte rol. Ze verscheen ook in de HBO-special All Def Comedy, en ze host de Netflix-serie, 100 Humans. Dit alles brengt haar nettowaarde rond de $ 200.000 tot $ 300.000, hoewel er geen duidelijk antwoord is.

5 Allegra Edwards - $700, 000

Allegra Edwards speelt Ingrid Kannerman, de vriendin van Nathan. Edwards heeft niet al te veel geacteerd, maar is een vaste waarde in Upload en de anthologiereeks Briarpatch. Ze is getrouwd met Clayton Travis Synder, die Ethan Craft speelde in de show, Lizzie McGuire. De 34-jarige was ook te zien in afleveringen van Modern Family, Orange Is The New Black, New Girl en The Mindy Project. Haar vermogen is niet bevestigd, maar de meeste websites plaatsen haar in het bereik van $ 700.000, waarin ze deelt met haar man.

4 Andy Allo - $1 miljoen

Andy Allo speelt Nora Anthony, een vrouw die nog leeft en de begeleider van Nathan is in het hiernamaals. Je kent haar misschien ook van Pitch Perfect 3 en Chicago Fire. Ze heeft ook een gerenommeerde muziekcarrière als zangeres en gitarist in de band van Prince, The New Power Generation, in 2011. Ze heeft vijf studioalbums uitgebracht. Hoewel haar vermogen van site tot site verschilt, schatten de meeste haar op ongeveer $ 1 miljoen.

3 Robbie Amell - $2 miljoen

Robbie Amell is de hoofdpersoon, Nathan Brown, een 27-jarige afgestudeerde computeringenieur en pas overleden computerprogrammeur die is geüpload naar het digitale hiernamaals, Lakeview. Het vermogen van Amell wordt geschat op $ 2 miljoen, volgens Celebrity Net Worth. Hij heeft dat vermogen verdiend door zijn tijd als acteur en model. Amell is vooral bekend vanwege de hoofdrol in The Flash on the CW en speelde ook in Cheaper By The Dozen 2, True Jackson, VP, The Duff en meer.

2 Kevin Bigley - Ongeveer $ 3 miljoen

Kevin Bigley speelt Luke, een voormalig legerkorporaal en een inwoner van Lakeview die bevriend raakt met Nathan. Zijn vermogen is niet bevestigd, maar de meeste sites plaatsen hem tussen $ 1 en $ 5 miljoen, waarbij $ 3 miljoen het meest verschijnt. Hij, samen met zijn vrouw, actrice Kate Cobb, verdiende dat geld met acteren. Bigley speelde in Sirens, The Dilemma, The Angry Birds Movie, Undone en meer.

1 Chris Williams - $ 4 tot $ 5 miljoen

Chris Williams speelt Dave Antony, Nora's vader. Hij is een acteur, stemacteur en komiek, de jongere broer van actrice Vanessa Williams. Hij staat bekend om zijn rollen in onder meer Dodgeball: A True Underdog Story, The Great Indoors en Curb Your Enthusiasm. Hoewel niet bevestigd, schatten veel websites zijn nettowaarde tussen $ 4 en $ 5 miljoen, wat logisch zou zijn gezien het aantal films en shows waarin hij heeft gespeeld, samen met de videogames waaraan hij zijn stem leent.

Aanbevolen: