The Hilarious Way Seth Rogen bombardeerde zijn '8 Mile'-auditie

Inhoudsopgave:

The Hilarious Way Seth Rogen bombardeerde zijn '8 Mile'-auditie
The Hilarious Way Seth Rogen bombardeerde zijn '8 Mile'-auditie
Anonim

Hij stopte echter met de middelbare school, op 13-jarige leeftijd schreef Seth Rogen al scripts. Hij had een passie voor schrijven en al vroeg, naast 'Freak and Geeks', was het niet gemakkelijk om een rol te krijgen. Audities waren moeilijk te vinden en in werkelijkheid duurde het tot 2007 voordat de hoofdrollen echt op zijn pad kwamen, de eerste doorbraak was 'Knocked Up'.

In het volgende zullen we de worsteling van Seth in het begin bekijken, samen met wat er gebeurde tijdens zijn '8 Mile'-auditie. In werkelijkheid bleek de try-out een van de slechtste uit zijn carrière te zijn. Hij kwam niet eens door de dialoog en om het nog erger te maken, las hij de regels samen met zijn goede vriend Jason Segel.

We bekijken de ervaring en nog veel meer en hoe het zijn carrière heeft gevormd.

Rogen worstelde aan het begin van zijn carrière

Seth Rogen's carrière ging niet meteen van start en in feite waren de dingen heel anders. Na zijn tijd in 'Freaks and Geeks', met een cast van alle sterren, was het wat moeilijker om aan rollen te komen. Volgens zijn interview naast Thrillist had een grote reden te maken met het feit dat Hollywood niet bereid was om 'Superbad' te maken. Rogen besteedde veel tijd aan het maken van de film.

"Ik begon het te schrijven toen we 13 waren. Er waren concepten die teruggaan tot de jaren '90. We maakten het af kort nadat ik in LA aankwam -- in 1999 begonnen we te proberen de film te maken. American Pie was rond die tijd uitgekomen en het deed het heel goed … [Destijds] dacht ik gewoon, [Superbad] was niet zo anders. [Maar] als je kijkt naar het script dat we toen hadden, was het anders."

Seth zou het destijds ook wijten aan zijn gebrek aan volwassenheid. Maar al snel zou hij een van de topsterren in Hollywood worden, vooral in comedy.

Rogen houdt ervan om plezier te hebben en eigenlijk had hij een beetje te veel plezier tijdens zijn '8 Mile'-auditie naast Jason Segel.

Hij giechelde tijdens zijn '8 Mile'-auditie naast Jason Segel

We kunnen het ons echt niet voorstellen, maar ja, Seth Rogen deed ooit auditie voor een rol in een film naast Eminem, '8 Mile'. Volgens de casting director voelde Rogen zich nooit op zijn gemak bij de rol, gezien het feit dat het misschien te rapper-achtig was. De andere fout was om Jason Segel tijdens de auditie regels met hem te laten lezen. Rogen herinnert zich de ervaring.

"We vroegen onze agenten of onze audities direct na elkaar konden worden ingepland, zodat een van ons auditie kon doen voor Cheddar, terwijl de ander het Rabbit-gedeelte las, en dan zouden we overstappen, "zei Rogen."De avond voor de audities hadden we een logeerpartij in mijn appartement, zodat we konden repeteren en vervolgens samen naar de auditie gingen."

Snel vooruit naar de auditie en het ging niet goed. Zowel Seth als Jason konden de dialoog niet doorkomen en barstten in lachen uit. "Ik begon hysterisch te lachen", zei Rogen. 'En dat deed Jason ook. We kwamen letterlijk niet door de audities. Zodra een van ons aan de scène begon, zou de ander het verliezen … Het was zo dwaas, we konden het niet afmaken. We verontschuldigden ons gewoon en zagen onszelf naar buiten, terwijl de tranen over onze gezichten stroomden.”

Ondanks de mislukte auditie zou Rogen later in zijn carrière de sprong naar serieuze rollen maken en deze keer ging het een stuk beter dan de '8-Mile'-auditie.

Seth maakte later in zijn carrière de overstap naar serieuze films

De sprong buiten de komedie maken was in het begin een zenuwslopende ervaring voor Seth Rogen. Hoewel de acteur zou toegeven, is het proberen van nieuwe dingen waar het allemaal om draait, uit die comfortzone komen is wat acteurs zoeken, vooral wanneer ze gedurende hun hele carrière in een vergelijkbare rol zitten.

In de film 'Job' kreeg Rogen een voorproefje van het andere genre en dat bleek een groot succes.

"Het voelt niet drastisch anders, van moment tot moment. Het proces was anders, zoals het repetitieproces; ik denk dat het in sommige opzichten meer leek op een toneelstuk."

"De Aaron Sorkin-achtigheid van dit alles was een unieke ervaring, maar het feit dat het niet grappig was, voelde niet zo anders. Het was soms gemakkelijker, want wanneer we onze films maken, we proberen alles te doen wat een drama doet en grappig te zijn. We draaien nog een bord. Het voelde alsof er een bord was dat ik niet hoefde te draaien."

Het is allemaal gelukt voor Seth, ondanks zijn mislukte auditie.

Aanbevolen: