Hier is waarom Seth Rogen zijn 'Superbad'-rol opgaf aan Jonah Hill

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Seth Rogen zijn 'Superbad'-rol opgaf aan Jonah Hill
Hier is waarom Seth Rogen zijn 'Superbad'-rol opgaf aan Jonah Hill
Anonim

Seth Rogen en Jonah Hill delen een bijzondere vriendschap! Het duo had elkaar voor het eerst ontmoet op de set van de film uit 2005, 40-Year-Old Virgin, en de rest was geschiedenis.

In deze tijd schreef Seth de succesvolle komediefilm Superbad, die sterk werd beïnvloed door zijn eigen middelbare schoolervaring. De cast van Superbad, waaronder Michael Cera, Emma Stone en Bill Hader, om er maar een paar te noemen, zijn sindsdien Oscar-genomineerden, winnaars en scenarioschrijvers geworden, maar niets is te vergelijken met hun tijd samen op het scherm.

Hoewel dit het begin markeerde van de langdurige relatie van Seth en Jonah, is er één leuk feit over de film waarvan de fans van Jonah Hillany niets weten. Rogen had zichzelf oorspronkelijk geschreven om de rol van Seth te spelen, maar uiteindelijk castte hij Jonah voor de rol, en dit is waarom!

Waarom Seth zijn rol in 'Superbad' opgaf

Het spreekt voor zich dat de film uit 2007, Superbad, zonder twijfel een van de grappigste films is! Met niemand minder dan Jonah Hill, Michael Cera en Seth Rogen, vertelt de film een verhaal waar velen zich mee kunnen identificeren, vooral Seth!

De acteur schreef de film niet alleen samen met zijn bestie op de middelbare school, Evan Goldberg, maar het was oorspronkelijk de bedoeling dat hij de rol van Seth zou spelen. In plaats daarvan nam Seth Rogen een andere rol op zich, die van agent Michaels, die hij deed naast Bill Hader die agent Slater speelde.

Seth geloofde dat hij niet zou kunnen doorgaan voor een middelbare scholier, aangezien zijn leeftijd en die van de personages niet overeenkwamen. Dus de rol ging uiteindelijk naar Jonah Hill, die twee jaar eerder speelde in de 40-jarige Maagd met Rogen.

Rogen onthulde dat hij en Goldberg waren begonnen met het schrijven van Superbad toen ze in de achtste klas zaten! De acteur sprak met GQ waar hij beweerde dat "het veel van onze echte middelbare schoolverhalen bevatte. En niet te vergeten, de namen van de personages zijn Seth en Evan, na mij [Seth] en Evan."

Seth onthulde verder dat hij oorspronkelijk bedoeld was om de rol van middelbare scholier Seth te spelen. "Ik zou Seth spelen en we zouden een andere acteur inhuren om Evan te spelen… Maar het kostte ons eigenlijk zo lang om de film gemaakt te krijgen dat ik in wezen uit de rol raakte," zei hij.

Aangezien Seth en Evan 24 waren tegen de tijd dat de film tot wasdom kwam, konden ze geen 18-jarige meer spelen.

"Dus ik speelde deze agent die altijd in het script stond, en ik speelde veel overtuigender een man van achter in de twintig die een echt onverantwoordelijke agent was," zei Seth, en naar waarheid!

Terwijl fans zeker graag Rogen's kijk op het spelen van Seth op het scherm hadden gezien, slaagde Jonah er niet alleen in om het te doen, maar misschien ook om het beter te doen! Die-hard fans kunnen zich niemand anders voorstellen dan Hill die de rol speelt, want hij deed zo'n geweldig werk, een die de geschiedenis van de komedie zal ingaan!

Aanbevolen: