Creepy Wax Figure of Seth Rogen wordt geroosterd door Seth zelf

Inhoudsopgave:

Creepy Wax Figure of Seth Rogen wordt geroosterd door Seth zelf
Creepy Wax Figure of Seth Rogen wordt geroosterd door Seth zelf
Anonim

Waxworks, amirite? Niemand behalve Kylie Jenner is een fan van deze griezelig levensechte creaties. Paris Hilton speelde zelfs in een horrorfilm over hen!

Als je denkt dat wassenbeelden niet helemaal kloppen, ben je niet de enige. Nu is er een officieel oordeel over hoe Seth Rogen over zijn eigen wassenbeelden denkt, dankzij de altijd vermakelijke aanwezigheid van de acteur op Twitter. Dit is wat Seth niet begrijpt over wax Seth:

Hij is naast de Mona Lisa

Twitter @DeForce_Awakens met Seth Rogen wassenbeeld
Twitter @DeForce_Awakens met Seth Rogen wassenbeeld

Ja, wax Seth in een wassenbeeldenmuseum in Myrtle Beach staat naast een replica van het meesterwerk van Leonardo Da Vinci, de Mona Lisa. Dat is een van de belangrijkste dingen die de acteur die pottenbakker is geworden dwarszit (nee, niet dat soort wiet).

Om de zaken nog vreemder te maken, heeft de replica van het schilderij eigenlijk niet de juiste maat, zoals een fan aan Seth op Twitter liet weten: "De Mona Lisa is een stuk kleiner dan degene waar je naast staat."

Ter referentie, hier is de echte Mona Lisa achter de hoofden van Bey en Jay Z op ware grootte:

Beyonce en Jay Z in het Louvre
Beyonce en Jay Z in het Louvre

Ze staan er recht tegenaan en toch lijkt haar hoofd kleiner. toch?

Ook: Waarom een wijde smoking?

Seth's Tweet over zijn wassen beeld kwam halverwege de zaterdagmiddag - als het niemand kan raden WAAROM hij dacht aan Myrtle Beach's wax-versie van zichzelf - maar er werd ook melding gemaakt van de outfit waarin Seth was gezet.

"Ik zal nooit begrijpen waarom ik in het wassenbeeldenmuseum Myrtle Beach naast de Mona Lisa in een smoking sta", schreef Seth.

Het is absoluut een beetje vreemd om deze beroemde casual kerel een zwarte smoking in wasvorm te zien dragen. Werd Seth's hoofd op het lichaam van een willekeurige figuur geplakt? Zoveel vragen!

Fans vinden het hoe dan ook geweldig

"De echte vraag is waarom je deze film nog niet hebt gemaakt", twitterde een van Seth's fans. De ongemakkelijke waxwork-foto van de acteur kreeg veel grappige reacties, maar de beste kwamen van fans die wax Seth echt hadden ontmoet in het, uh… 'vlees'.

Deze man kwam dichtbij genoeg om zijn arm om Myrtle Beach museum Seth te slaan:

En deze fan hield zoveel van hem dat ze zeggen dat ze hem op een T-shirt hadden laten drukken:

Er zijn ook deze angstaanjagende close-up shots waarvoor we Twitter-gebruiker @chinojosegarvia moeten bedanken.

Seth Rogen wassenbeelden via Twitter
Seth Rogen wassenbeelden via Twitter

Was dit maar de slechtste die er is…

Aanbevolen: