Welke Seth Rogen-komedie is zijn grootste kassahit?

Inhoudsopgave:

Welke Seth Rogen-komedie is zijn grootste kassahit?
Welke Seth Rogen-komedie is zijn grootste kassahit?
Anonim

Seth Rogen werd begin jaren 2000 beroemd als acteur en staat sindsdien bekend als een van de meest hilarische komieken in de industrie. Naast het geven van geweldige uitvoeringen, is de ster ook een ongelooflijke schrijver.

Vandaag bekijken we welke van Rogen's komedies het meest opleverde. Van Pineapple Express tot Neighbours - blijf scrollen om te zien welke twee Seth Rogen-komedies meer dan $ 200 miljoen verdienden aan de kassa!

10 'Funny People' - Box Office: $ 71,6 miljoen

De lijst wordt afgetrapt door het satirische komediedrama Funny People uit 2009. Daarin portretteert Seth Rogen Ira Wright, en hij speelt naast Adam Sandler, Leslie Mann, Eric Bana, Jonah Hill en Jason Schwartzman. De film vertelt het verhaal van een beroemde komiek die een terminale ziekte krijgt die hem dwingt de relaties in zijn leven te herstellen. Funny People - dat momenteel een rating van 6,3 heeft op IMDb - verdiende uiteindelijk $ 71,6 miljoen aan de kassa.

9 'Anchorman: The Legend Of Ron Burgundy' - Box Office: $90,6 miljoen

De volgende op de lijst is de satirische komedie Anchorman: The Legend Of Ron Burgundy uit 2004, waarin Seth Rogen Scotty speelt. De filmsterren Will Ferrell, Christina Applegate, Paul Rudd, Steve Carell en David Koechner, en het heeft momenteel een 7,2 rating op IMDb. Anchorman: The Legend Of Ron Burgundy is het eerste deel in de Anchorman-franchise en het verdiende uiteindelijk $ 90,6 miljoen aan de kassa.

8 'Pineapple Express' - Box Office: $ 102.4 miljoen

Laten we verder gaan met de stonerkomedie Pineapple Express uit 2008. Daarin speelt Seth Rogen Dale Denton, en hij schittert naast James Franco met wie hij geen vrienden meer lijkt te zijn.

De film volgt een processerver en zijn drugsdealer die op de vlucht slaan voor een huurmoordenaar. Pineapple Express bracht uiteindelijk $ 102,4 miljoen op aan de kassa en heeft momenteel een 6,9-rating op IMDb.

7 'Neighbours 2: Sorority Rising' - Box Office: $ 108,8 miljoen

De komedie Neighbours 2: Sorority Rising uit 2016, waarin Seth Rogen Mac Radner speelt, is de volgende. De film is een vervolg op Neighbours uit 2014, met ook Zac Efron, Rose Byrne, Chloë Grace Moretz en Dave Franco in de hoofdrollen. De komedie heeft momenteel een 5,7-rating op IMDb en bracht uiteindelijk $ 108,8 miljoen op aan de kassa.

6 'This Is The End' - Box Office: $126 miljoen

De volgende op de lijst is de apocalyptische komedie uit 2013 This Is the End. Daarin portretteert Seth Rogen zichzelf, en hij schittert naast James Franco, Jonah Hill, Jay Baruchel, Danny McBride en Michael Cera. This Is the End is een bewerking van de korte film Jay and Seth Versus the Apocalypse en heeft momenteel een 6.6 rating op IMDb. De film bracht uiteindelijk $ 126 miljoen op aan de kassa.

5 'You, Me And Dupree' - Box Office: $ 130,4 miljoen

De top vijf op de lijst van vandaag opent met de komedie You, Me and Dupree uit 2006 waarin Seth Rogen Neil speelt. Naast Rogen zijn er in de film ook Owen Wilson, Kate Hudson, Matt Dillon, Amanda Detmer en Michael Douglas te zien. You, Me and Dupree volgt een getuige die veel te lang als gast bij de pasgetrouwden blijft. De film verdiende $ 130,4 miljoen aan de kassa en heeft momenteel een beoordeling van 5,6 op IMDb.

4 'Superbad' - Box Office: $ 170,8 miljoen

Laten we verder gaan met de coming-of-age tienerkomedie Superbad uit 2007, waarin Seth Rogen zijn hoofdrol opgaf aan Jonah Hill, maar hij speelt nog steeds een belangrijke ondersteunende rol. In de film portretteert Rogen officier Michaels, en naast Jonah Hill schittert hij naast Michael Cera, Christopher Mintz-Plasse en Bill Hader.

Superbad volgt twee tieners die op het punt staan af te studeren van de middelbare school, dus besloten ze om hard te feesten - en het heeft momenteel een 7,6 rating op IMDb. De film verdiende uiteindelijk $ 170,8 miljoen.

3 'The 40-Year-Old Virgin' - Box Office: $ 177,4 miljoen

De top drie op de lijst van vandaag is de romantische komedie The 40-Year-Old Virgin uit 2005. Daarin speelt Seth Rogen Cal, en hij schittert naast Steve Carell, Catherine Keener en Paul Rudd, met wie hij al heel lang bevriend is. De film volgt een nerdy 40-jarige die zich onder druk gezet voelt om zijn maagdelijkheid te verliezen, en het heeft momenteel een 7,1 rating op IMDb. De 40-jarige Virgin verdiende uiteindelijk $ 177,4 miljoen aan de kassa.

2 'Knocked Up' - Box Office: $219 miljoen

De nummer twee op de lijst van vandaag is de romantische komedie Knocked Up uit 2007. Daarin speelt Seth Rogen Ben Stone, en hij schittert naast Katherine Heigl, Paul Rudd, Leslie Mann, Jonah Hill en Jason Segel. De film volgt een stel dat een one-night-stand had, wat resulteerde in een onbedoelde zwangerschap. Knocked Up had een brutowinst van $ 219 miljoen aan de kassa en heeft momenteel een 6,9-rating op IMDb.

1 'Buren' - Box Office: $ 270,7 miljoen

Op plek nummer één staat de lijst met de Buren van 2014. Daarin speelt Seth Rogen Mac Radner en schittert hij naast Zac Efron, Rose Byrne, Christopher Mintz-Plasse en Dave Franco. De film vertelt het verhaal van een stel dat uiteindelijk vecht met een broederschap dat naast de deur is gaan wonen - en het heeft momenteel een beoordeling van 6,3 op IMDb. Buren verdienden uiteindelijk maar liefst $ 270,7 miljoen aan de kassa.

Aanbevolen: