Deze artiest uit de jaren 90 staat op het punt een enorme comeback te maken in 2022

Inhoudsopgave:

Deze artiest uit de jaren 90 staat op het punt een enorme comeback te maken in 2022
Deze artiest uit de jaren 90 staat op het punt een enorme comeback te maken in 2022
Anonim

De iconische superster met megahits als 'Gimme More' en 'Baby One More Time' is de artiest waar iedereen op wacht voor een comeback in 2022.

Na het verbreken van het conservatorium en jarenlang tegen haar vader te hebben gevochten, is Britney Spears eindelijk vrij.

De zanger lijkt nu plannen te maken om terug te keren naar de muziek- en entertainmentindustrie. Door nieuwe muziek te plagen via haar Instagram-account, gaf ze dagen voor Kerstmis het beste cadeau met haar zang aan haar fans, een hint naar een mogelijk nummer in de maak.

Dat zorgde ervoor dat fans en haar beroemde vrienden erop uit waren dat de artiest een album zou droppen. Dus hoe zit het met het icoon uit de jaren 90 in 2022?

Britney Spears plaagt nieuwe muziek

Britney is behoorlijk vocaal op Instagram en ze plaagde fans met hints van nieuwe deuntjes. Een bijschrift, dat ze later verwijderde, zei: “Pssss nieuw nummer in de maak. Ik ga je laten weten wat ik bedoel!!!!!”

Maar fans weten niet zeker wat haar opmerkingen werkelijk betekenen (en ze vroegen zich af waarom ze later haar hints verwijderde).

Hoewel ze muziek liet vallen tijdens haar tijd onder de schijnbaar strikte controle van haar vader, nu ze vrij is om haar eigen beslissingen te nemen, onthulde Britney dat ze geen haast heeft om terug te keren naar het podium.

Desalniettemin onderzoekt de zangeres verschillende manieren om content aan haar fans te leveren en lijkt ze van 2022 haar jaar te willen maken.

Zal Britney met pensioen gaan uit de muziekindustrie?

Voor en na het einde van haar conservatorium was de zangeres niet van plan terug te keren naar het podium of muziek uit te brengen. Haar vader Jamie nam de controle over al haar optredens, evenals haar privéleven, waardoor Britney zich begrijpelijkerwijs opgebrand voelde, op basis van haar verklaringen aan de rechtbank.

Haar voormalige manager Larry Rudolph, die het grootste deel van haar carrière met de zangeres heeft samengewerkt, nam in het openbaar ontslag toen de zangeres aangaf dat ze met pensioen wilde gaan uit de muziekindustrie.

Maar het is mogelijk dat het beëindigen van haar relatie met Rudolph gewoon weer een stukje van Britney's eigen verhaal is.

Als ze nieuwe creatieve geesten vindt om mee samen te werken - degenen die haar visie en autonomie respecteren - wie weet hoe ver Britney nog een keer zou kunnen stijgen?

Het was een moeilijke carrière voor de zanger, met veel successen maar ook ontberingen. Maar toen ze de zaak won en het conservatorium dat haar 13 jaar lang haar leven beheerste, beëindigde, kon de popster haar eigen werkgerelateerde beslissingen nemen.

Deze omvatten het bespreken van verschillende opties voor haar carrière en zelfs overwegen om zich bij Lady Gaga's team aan te sluiten met Bobby Campbell. Campbell heeft Gaga sinds 2014 geleid en zou naar verluidt toekomstige werken met de zanger bespreken. Er wordt echter aangenomen dat de comeback van Spears gewoon een afscheid kan zijn van haar muziekcarrière.

Hoe het ook zij, Spears zal duidelijk voorzichtig zijn bij het kiezen van mensen om mee samen te werken, als een van de vermoedelijke muzikale projecten tot wasdom komt.

Volgens Page Six wil Britney "muziek maken en weer optreden", maar het is niet "haar topprioriteit op dit moment en is dat al een tijdje niet meer". Met andere woorden, Britney houdt nog steeds van muziek, maar neemt haar tijd en neemt haar leven terug.

De bron vervolgde door te zeggen dat de zanger nog niet van plan is om met pensioen te gaan. De 'Baby One More Time'-zangeres kijkt ernaar uit om nummers uit te brengen, maar zal een pauze nemen totdat het juiste moment komt om haar langverwachte comeback te laten vallen.

Wanneer was de laatste keer dat ze nieuwe muziek uitbracht?

Britney heeft een zeer succesvolle carrière als zangeres achter de rug. Ze is een van de best verkopende artiesten en heeft meer dan 100 miljoen platen verkocht, waardoor ze een van de meest memorabele artiesten uit de jaren 90 is. Van 1999 tot 2018 was ze onderweg met optredens over de hele wereld.

Haar laatste album, getiteld 'Glory', werd uitgebracht in 2016 en bevatte haar hit 'Make Me' met zang van G-Eazy. Vier jaar later bracht ze de bonus 'Mood Ring' uit, een remix.

Haar laatste release is een nummer genaamd 'Matches' met de Amerikaanse jongensband Backstreet Boys uit de jaren 90, en de audio werd in 2021 op YouTube uitgebracht.

Britney Spears toen en nu
Britney Spears toen en nu

Tijdens haar jaren in de muziekindustrie is de zangeres een legendarisch icoon in de muziekindustrie geworden, ze won de MTV Michael Jackson Video Vanguard Award en werd de jongste artiest met een ster op de Hollywood Walk of Fame.

Met 9,33 miljoen volgers op haar YouTube-account met meer dan 7 miljard views, geniet Spears nu van haar vrijheid en verwelkomt ze nieuwe kansen voor haar carrière.

Haar trouwe fans zullen geduldig wachten tot de artiest terugkomt en kijken uit naar haar toekomstplannen, of ze nu binnen of buiten de muziekindustrie plaatsvinden.

Aanbevolen: