Charlie Sheen ging van $ 300k naar $ 1,8 miljoen per aflevering voor deze rol

Inhoudsopgave:

Charlie Sheen ging van $ 300k naar $ 1,8 miljoen per aflevering voor deze rol
Charlie Sheen ging van $ 300k naar $ 1,8 miljoen per aflevering voor deze rol
Anonim

Als we denken aan de iconische sitcom 'Two and a Half Men', komt Charlie Sheen meteen voor de geest. We houden van Ashton Kutcher vanwege verschillende rollen, maar in werkelijkheid had niemand Sheen in zijn show kunnen vervangen.

Fans zullen zich altijd afvragen wat er had kunnen zijn als hij wat langer was blijven hangen.

Bovendien kunnen we niet anders dan bedenken wat er met zijn salaris per aflevering zou zijn gebeurd en hij bleef rondhangen.

In het hele artikel zullen we kijken naar de opkomst van Sheen in de show en hoe zijn salaris in de loop van een paar jaar dramatisch is gestegen.

Bovendien zullen we ook kijken naar hoe zijn salaris eruit had kunnen zien als hij was gebleven en roy alty's van de show had blijven ontvangen. Terugkijkend heeft Sheen misschien wat spijt van hoe de dingen zijn verlopen.

De show werd een monsterhit dankzij Sheen

De show begon in 2003 en direct uit de poort resoneerde het met het publiek en werd het een monsterhit voor CBS.

De show veranderde in de loop van de tijd in een moloch in termen van winstgevendheid, en bracht op een gegeven moment $ 3,25 miljoen per aflevering op, waarmee het het op twee na hoogste inkomstengenererende programma werd.

Natuurlijk had het grootste deel van het succes en de aantrekkingskracht te maken met de hoofdrolspeler van de show, Charlie Sheen. Zelfs Chuck Lorre geeft toe dat Sheen een sympathieke eigenschap voor hem had die de ster vertederend maakte voor fans en degenen achter de schermen.

Hij deed me altijd denken aan Dean Martin. Er is dat element van Charlie dat bewonderenswaardig is en hij was het soort man waarmee je wilde omgaan. Hij was een speciale man. Maar speciale jongens zijn niet immuun voor drugsverslaving … Afgelopen januari en februari werkte het niet meer. Je kon niet zoveel cocaïne en werk doen. Het was hartverscheurend om hier vorig jaar te zijn.”

Zonder twijfel, als Sheens hoofd in het spel was gebleven, wie weet tot hoeveel zijn fortuin had kunnen stijgen. Op zijn hoogtepunt haalde Sheen het maximale uit elke andere tv-acteur en die cijfers staan nog steeds overeind.

Hij werd de best betaalde tv-acteur

Sheen verdiende in 2008 een salaris van $300.000 per aflevering van de show, destijds een salaris van de elite sitcom-komedieacteurs in het spel.

Slechts drie jaar later, gezien het succes van de show, zou het aantal nog verder omhoogschieten, tot $ 1,8 miljoen.

Destijds zette dit de acteur helemaal alleen op een lijst, en tot op de dag van vandaag is dat aantal nog steeds intact als de bestbetaalde van de sitcom-wereld per aflevering.

Zittend op de tweede plek, een paar duizend tekort, is Ray Romano met $ 1,75 miljoen. Chris Pratt is de nieuwste acteur op de lijst en verdient $ 1,4 miljoen dankzij 'The Terminal List'.

Hoe indrukwekkend die cijfers ook zijn, Sheen had misschien nog meer kunnen verdienen na zijn tijd in de show. Als de serie was gevorderd met Sheen, wie weet hoeveel meer hij had kunnen maken.

Sheen had nog meer bank kunnen opleveren

De cast van 'Friends' kan achterover leunen en ontspannen terwijl ze dankzij de restanten cheques van $20 miljoen per jaar incasseren.

Sheen had van hetzelfde voordeel kunnen genieten, alleen al meer dan $ 100 miljoen aan roy alty's verdienen. Er wordt echter gezegd dat de acteur zijn winstparticipatierechten in 2016 verkocht, in ruil voor een enorme cheque van $ 27 miljoen.

Als hij niet voor deze snelle uitbetaling had gekozen, had de acteur op de lange termijn meer kunnen verdienen.

Hij geeft toe dat hij terugkijkt dat de dingen anders hadden moeten lopen, zoals wat langer in de show blijven, en de hulp krijgen die hij nodig had op een meer tijdige manier.

"Er was een moment waarop [voormalig CBS-CEO] Les Moonves en zijn topadvocaat, Bruce, bij mij thuis waren en ze zeiden: 'Oké, het Warner-jet staat vol op de landingsbaan. Over een uur klaar en naar de afkickkliniek, toch?"

"Mijn eerste gedachte was een soort van echt… er is een komische waarde aan wat mijn eerste gedachte was", zegt Sheen. "Op dat moment, toen ik zei: 'Oh, verdomme, krijg ik eindelijk de Warner-jet " Dat is alles wat ik hoorde. Maar als ik terug in de tijd kon gaan naar dat moment, zou ik op het vliegtuig zijn gestapt. En het was die gigantische bocht naar links op dat moment die leidde tot, weet je, een zeer ongelukkige reeks van openbare en krankzinnige gebeurtenissen.”

Fans zullen zich altijd afvragen wat er had kunnen zijn als Sheen was blijven hangen.

Aanbevolen: