Twitter heeft een velddag met teksten uit 'Diana: The Musical

Twitter heeft een velddag met teksten uit 'Diana: The Musical
Twitter heeft een velddag met teksten uit 'Diana: The Musical
Anonim

Diana: The Musical is op 1 oktober uitgebracht op Netflix en Twitter-gebruikers kunnen niet anders dan de teksten opmerken.

Diana: The Musical ging in première op Netflix voorafgaand aan zijn Broadway-debuut in november. De show zou in maart 2020 op Broadway openen, maar werd uitgesteld vanwege de pandemie. De productie op Netflix volgt Lady Diana Spencer (gespeeld door Jeanna de Waal) terwijl ze Charles (gespeeld door Roe Hartrampf) ontmoet, kinderen krijgt, gaat scheiden en op tragische wijze om het leven komt bij een auto-ongeluk.

De website voor de musical zegt dat Diana: The Musical "het verhaal vertelt van een van de meest geliefde vrouwen van de moderne tijd. Verloofd met een prins die ze amper kent, wordt de 19-jarige Diana Spencer op het wereldtoneel geworpen en wordt ze van de ene op de andere dag de beroemdste vrouw ter wereld… Prinses Diana komt terecht in een liefdeloos huwelijk en vindt uiteindelijk haar stem door toegewijd te zijn zichzelf aan de behoeftigen. Gedwongen om een media-schijnwerper te doorstaan die helderder is dan de wereld ooit heeft gekend, trotseert prinses Diana alle verwachtingen om als haar eigen vrouw naar voren te komen en een erfenis te creëren die voor altijd zal blijven bestaan."

De partituur is gecomponeerd door David Bryan. De teksten, geschreven door Joe DiPietro en Bryan, zijn door critici "kinderachtig" genoemd en komen satirisch over, hoewel de musical niet als satire bedoeld is.

Twitter-gebruikers hebben een velddag en vertellen enkele van hun favoriete songteksten uit de musical.

Een gebruiker hield van de verwijzing naar de beroemde bokswedstrijd uit 1975 tussen wereldkampioen zwaargewicht Muhammad Ali en Joe Frazier genaamd Thrilla in Manilla.

Een ander vond de musical een mooi kunstwerk en wilde er niets negatiefs over horen.

Een Twitter-gebruiker dacht dat de musical veel "misdaden" had, maar dat deze de ergste was:

Een andere gebruiker kon niet geloven dat de tekst echt uit de musical kwam:

Sommigen konden niet geloven dat de teksten serieus bedoeld waren.

Eén gebruiker vatte de gedachten van velen samen:

Diana: The Musical is momenteel beschikbaar om te streamen op Netflix.

Aanbevolen: