Miley Cyrus' 'Midnight Sky'-teksten zijn griezelig verbonden met haar recente geruchten uit elkaar

Inhoudsopgave:

Miley Cyrus' 'Midnight Sky'-teksten zijn griezelig verbonden met haar recente geruchten uit elkaar
Miley Cyrus' 'Midnight Sky'-teksten zijn griezelig verbonden met haar recente geruchten uit elkaar
Anonim

Een andere break-up van Miley Cyrus heeft zojuist de krantenkoppen gehaald, maar deze is een beetje anders dan de andere. Het ontbinden van deze relatie lijkt direct verband te houden met de drop van haar nieuwe nummer, Midnight Sky.

Miley Cyrus en Cody Simpson hebben officieel afscheid genomen en een einde gemaakt aan hun wervelende romance van 10 maanden. Fans waren geschokt toen ze het plotselinge nieuws hoorden, omdat ze allebei erg verliefd op elkaar leken en schijnbaar heel goed met elkaar verbonden waren tijdens hun gedeelde quarantainetijd.

Net toen het onverwachte nieuws de ronde begon te doen op sociale media, kwam er een andere aankondiging binnen van Miley - de drop van haar nieuwe nummer, Midnight Sky. Was dit toevallig op tijd? Hoewel er geen officiële verklaring is afgelegd over de vreemde timing van deze twee aankondigingen, vertellen de teksten een behoorlijk sterk verhaal, waarin wordt afgebeeld dat er problemen waren in het paradijs op het moment dat het nummer werd gemaakt.

De release van Midnight Sky

Miley Cyrus is misschien niet zo verbaasd over het einde van haar relatie met Cody Simpson als haar fans. Vermoedelijk heeft ze niet van de ene op de andere dag een video voor Midnight Sky geschreven, geproduceerd en gemaakt, en ze moet ergens inspiratie voor dit nummer hebben gehaald. Het lijkt erop dat dit nummer de voorbode was van haar afbrokkelende relatie en ze had het allemaal klaar en klaar voor release zodra het nieuws over haar uiteenvallen openbaar werd.

Het griezelige verband tussen haar teksten en haar huidige relatiebreuk is gewoon te moeilijk om te negeren. Het nummer begint met de tekst; "Ja, het is een lange nacht geweest en de spiegel zegt dat ik naar huis moet, maar het is lang geleden dat ik me zo goed voelde in mijn eentje Lotta jaren gingen voorbij met mijn handen vastgebonden in jouw touwen. Voor altijd en altijd, niet meer." Problemen binnen een relatie vaststellen in de openingsregels.

Perfectly Timed Relationship Lyrics

Miley gaat verder met te zeggen; Ik ben geboren om te rennen, ik ben van niemand, oh nee ik hoef niet van je te houden, vuur in mijn longen, kan de duivel niet op mijn tong bijten, oh nee dat hoef ik niet wees geliefd door jou

Zie mijn lippen op haar mond, iedereen praat nu, schat."

Miley lanceert duidelijk een lyrische set over alleen zijn en boven het einde van een relatie uitstijgen, wat een krachtig beeld geeft van de pijn van een breuk die we allemaal zo goed kennen.

De twee aankondigingen, perfect getimed voor release, de een na de ander, hebben ervoor gezorgd dat Miley Cyrus bovenaan elke grote kop staat. Dit is een onfeilbare manier om ervoor te zorgen dat haar nieuwe hit snel aanslaat.

Aanbevolen: