Timothée Chalamet was vroeger een gaming-youtuber en Twitter heeft een velddag

Inhoudsopgave:

Timothée Chalamet was vroeger een gaming-youtuber en Twitter heeft een velddag
Timothée Chalamet was vroeger een gaming-youtuber en Twitter heeft een velddag
Anonim

Amerikaanse acteur Timothée Chalamet is in korte tijd een begrip geworden. Sinds hij speelde in Call Me by Your Name van Luca Guadagnino, speelde de acteur in verschillende zeer succesvolle films zoals Little Women, Interstellar en Dune.

Naast de hoofdrol in kaskrakers, is Chalamet ook de ster achter het YouTube-kanaal ModdedController 360! Op het videodeelplatform plaatste de acteur video's waarin hij aangepaste verfklussen voor zijn Xbox 360-controllers deed. Vice publiceerde een uitgebreid onderzoek naar de geschiedenis van Chalamet als YouTuber!

Voordat hij acteur werd, was Timothée een YouTuber

De ster laat zijn gezicht niet zien in een van de drie video's op het kanaal, maar bevestigde vorige week dat het zijn kanaal was.

"Ik had een YouTube-kanaal dat mensen vonden", deelde Chalamet. "Het is YouTube dot com back-slash 'ModdedController360. En ik verfde controllers, "voegde hij eraan toe tijdens een interview met internetpersoonlijkheid Nate Hill.

Sindsdien is het oude optreden van Chalamet overal op sociale media geweest, en Twitter heeft er een velddag mee.

"Hmmm, ik heb nooit geweten dat YouTubers kunnen uitgroeien tot succesvolle A-lijstacteurs…" grapte een persoon.

"Guy ging van het maken van aangepaste controllers naar de toekomstige leider van de Atreides, verdomme," zei een ander, verwijzend naar het Dune-personage van de acteur.

"Nou, tijd om hem een diamanten knop te geven!" een gebruiker gedeeld.

Chalamet's fans brachten zijn rapnummer Statistieken terug, dat hij in 2013 maakte onder zijn rappersonage 'Lil Timmy Tim' voor een wiskundeproject terwijl hij op de middelbare school zat.

Afgelopen vrijdag werd Denis Villeneuve's bewerking van Frank Herberts sci-fi-opera Dune: Part One met in de hoofdrollen Chalamet, Zendaya, Oscar Isaac, Jason Momoa en Rebecca Ferguson uitgebracht in de bioscoop. Op dezelfde dag werd The French Dispatch van Wes Anderson uitgebracht, waarin ook Chalamet te zien is.

Hoewel Dune de laatste tijd snel de meest succesvolle film is geworden en in het openingsweekend meer dan $ 40 miljoen verdiende, bracht The French Dispatch $ 1,3 miljoen op in slechts 52 bioscopen.

Dune's immense succes leidde er ook toe dat productiebedrijf Legendary Pictures en Warner Bros. groen licht gaven voor een vervolg voor de film. Verwacht wordt dat de cast hun rollen opnieuw zal spelen, Villeneuve zal regisseren en Hans Zimmer de partituur zal componeren. De releasedatum is gepland voor 2023, hetzelfde jaar waarin Chalamet's Wonka uitkomt.

Aanbevolen: