Selena Gomez was geschokt door seizoen 2 script van 'Only Murders In The Building

Inhoudsopgave:

Selena Gomez was geschokt door seizoen 2 script van 'Only Murders In The Building
Selena Gomez was geschokt door seizoen 2 script van 'Only Murders In The Building
Anonim

Only Murders in the Building is tot nu toe een van Hulu's grootste shows geworden. De tiendelige serie bevat Selena Gomez (Mabel), Steve Martin (Charles) en Oliver (Martin Short) als buren die proberen een moord op te lossen in hun flatgebouw in de Upper West Side.

Toen de show zijn laatste aflevering in oktober uitzond, zag de finale Mabel Mora van Selena Gomez knielen naast een lijk. Ze wordt vervolgens gearresteerd samen met haar echte misdaadminnende buren Charles (Steve Martin) en Oliver (Martin Short), wat geen goed nieuws is voor hen - of hun podcast.

Selena Gomez op Only Murders in the Building Seizoen 2

De Hulu-serie is begonnen met het filmen van het tweede seizoen van de show, en Selena Gomez, een misdaadoplosser die een vermeende crimineel is geworden, deelt haar reactie op het lezen van het script. Volgens Gomez mogen fans verwachten dat het verhaal heel anders zal zijn dan wat we al hebben gezien.

In gesprek met Variety deelde de actrice haar reactie op het lezen van het script. Gomez gelooft dat John Hoffman, die de serie samen met Steve Martin heeft gemaakt, "geweldig werk" heeft geleverd door een nieuw verhaal voor de show te creëren.

"Een ander seizoen werd nonchalant rondgegooid, maar toen begon John deze ideeën uit te spuien en ja hoor, ze zijn tot wasdom gekomen", zegt Gomez.

De Grammy-genomineerde was "geschokt" toen ze het script las. "Toen ik het las, was ik echt geschokt omdat dit zo anders is, maar het is wat de show zo geweldig maakt. Ze hebben zo geweldig werk geleverd door een ander verhaal te creëren."

Dit doet ons afvragen wat seizoen 2 voor ons in petto heeft. Is Mabel Mora in het geheim verantwoordelijk voor de moord? Heeft ze de daders gezien? Hoeveel moorden nog voordat de criminelen in dit gebouw worden aangehouden? Het nieuwe seizoen zal deze vragen zeker beantwoorden!

Gomez heeft ook haar karakter gemorst en onthulde dat persoonlijke veranderingen in haar leven in haar waren doorgegaan. Van Mabels ongelooflijke gevoel voor mode tot haar verfijning, seizoen 2 is een frisse nieuwe start voor haar!

"Het is cool, want persoonlijk in mijn leven, sinds ik seizoen 1 begon te doen aan seizoen 2, ben ik zo veranderd", zei de actrice. "Ik weet dat het een korte tijd is, maar ik denk dat het een beetje doorging in [haar karakter] Mabel. Als er iets is, is er gewoon meer verfijning voor haar. Haar stijl wordt beter. Ze is als super cool. Ik sneed mijn haar. Dus het is een hele nieuwe start voor Mabel, "vertelde ze aan de publicatie.

Aanbevolen: