Hoe werd Selena Gomez gecast in 'Only Murders In The Building'?

Inhoudsopgave:

Hoe werd Selena Gomez gecast in 'Only Murders In The Building'?
Hoe werd Selena Gomez gecast in 'Only Murders In The Building'?
Anonim

Hoewel we van Selena Gomez's muziek houden, was het erg leuk om de ster te zien schitteren als Mabel Mora in Only Murders In The Building. Velen van ons raakten volledig verslaafd aan de Hulu-serie en 10 afleveringen voelden gewoon niet genoeg. Mabel kreeg een band met haar buren Oliver Putnam en Charles Hayden-Savage en het was leuk om te zien hoe ze zich inzetten voor het oplossen van de moord op Tim Kono. De show sprak zeker mensen aan die graag naar podcasts over echte misdaad luisteren, maar iedereen zal een grote fan worden na de eerste aflevering.

We zijn benieuwd hoe Steve Martin en Selena Gomez met elkaar overweg kunnen… maar hoe is Selena in de eerste plaats aan deze rol gekomen? Het is erg leuk om naar de ster te kijken in een tv-show met Steve Martin en Martin Short, aangezien de casting perfect is. Laten we eens kijken hoe Selena Gomez werd gecast in Only Murders In The Building.

Hoe kreeg Selena Gomez haar rol in 'Only Murders In The Building'?

Fans hebben een lange lijst met vragen voor seizoen 2 van Only Murders In The Building, aangezien Mabel, Oliver en Charles in een moeilijke positie verkeren. Het is een perfecte seizoensfinale omdat het mensen aan het praten kreeg en het zorgde zeker voor anticipatie voor het volgende seizoen.

Het is moeilijk voor te stellen dat iemand anders dan Selena Gomez Mabel Mora speelt. Ze renoveert het prachtige appartement van haar familielid, ze kleedt zich kleurrijk en opvallend, en ze heeft ook een persoonlijk aandeel in de moord op Tim sinds ze ooit beste vrienden met hem was. De screenshot van Mabel die over straat loopt in een grote oranje jas met koptelefoon op haar oren is al beroemd en iconisch geworden. Selena Gomez brengt zoveel stijl in de rol.

Hoe werd Selena gecast in de serie? John Hoffman en Steve Martin wilden een jong personage, want als er drie oudere personages waren, dachten ze dat de personages niet anders genoeg zouden zijn, volgens Decider.com.

In een video-interview over Only Murders In The Building with Entertainment Tonight, vertelde Steve Martin hoe hij op het concept van de show kwam. De acteur zei: "Zoals alle ideeën, weet je het gewoon een beetje niet. Iemand daagt iemand uit, een vriend zei: 'je zou iets voor deze drie acteurs moeten schrijven'." Hij zei: "Het groeit in je geest of het groeit niet en dit bleef maar groeien." Steve Martin grapte dat mensen "niet slecht" zeiden over het concept en toen werkte het gewoon.

In een interview met Glamour legde Selena Gomez uit dat ze met de schrijvers op Zoom sprak en toen ze haar vertelden waar de show over ging, wist ze dat het iets was dat ze wilde doen.

Selena noemde het idee "briljant" en legde uit: "Ten eerste, ik hou van echte misdaad. Ik ben zo'n fan van echte misdaad - ik ben naar CrimeCon geweest, ik ga naar escape rooms. Ik hou van de adrenaline van een mysterie, dus dat was voor mij een no-brainer. Bovendien zijn Steve en Marty iconen, legendes."

Fanreactie op Selena Gomez in 'Only Murders In The Building'

Bij het bespreken van de rol van Selena Gomez als Mabel op Reddit, denken verschillende fans dat ze dit personage geweldig heeft gespeeld.

Een fan zei: "Ik vind dat ze het geweldig doet. Ze is een geweldige actrice" en een ander schreef: "Ik zou zeggen dat ze fantastisch werk doet. Haar karakter is niet bedoeld om duizelig en vrolijk te zijn Gezien haar verleden en de toon van het mysterie, acteert ze perfect, vooral tegenover de komiek Steve Martin en Martin Short."

Hoewel sommige mensen wat kritiek hadden op Selena's acteerwerk, vinden anderen het leuk om haar te zien als Mabel, met één schrijven, "een van de schrijvers zegt dat ze Mabel hebben geschreven om sardonisch te zijn en Selena speelt het perfect!"

Toen Only Murders In The Building officieel werd aangekondigd, waren Martin Short en Steve Martin gehecht, maar Selena Gomez was nog niet gecast.

Volgens Deadline.com wisten mensen in de industrie dat een "jongere vrouw" in de derde hoofdrol zou worden gecast en veel actrices waren enthousiast over de mogelijkheid om gecast te worden.

Selena Gomez was absoluut een geweldige castingbeslissing en de lof die Only Murders In The Building heeft gekregen bewijst dat.

De show heeft een publieksscore van 94 procent op Rotten Tomatoes en een score van 100 procent op de Tomatometer. Fans hebben ook hun mening over de show op de website gedeeld, waarbij één fan schrijft dat ze zo dol zijn op de show: "Af en toe verschijnt er een serie die 100% over de hele linie is. Deze serie is precies dat. Ik kan het' niet wachten op het tweede seizoen."

Aanbevolen: