Only Murders In The Building' beta alt zijn fortuin

Inhoudsopgave:

Only Murders In The Building' beta alt zijn fortuin
Only Murders In The Building' beta alt zijn fortuin
Anonim

Streamingservices beginnen geweldige originele inhoud te leveren, en het is echt een geweldige tijd om een tv-fan te zijn. Netflix loopt voorop, maar Hulu's Only Murders in the Building is het bewijs dat anderen hun spel opvoeren.

De show is een groot succes geweest en fans kunnen er niet over ophouden. Er zijn nog steeds wat vragen na seizoen één, en het script van seizoen 2 zou schokkend moeten zijn, wat fans alleen maar enthousiaster heeft gemaakt voor het komende seizoen. Een succesvol seizoen 2 zou deze show nog meer bijval kunnen bezorgen.

Fans willen alles weten over de show, inclusief hoeveel de cast verdient. We hebben de details hieronder!

'Only Murders In The Building' was een groot succes

2021's Only Murders in the Building was een show die al lang voordat de première in première ging, interesse had gewekt. Dit was vooral te danken aan de cast, met Steve Martin, Martin Short en Selena Gomez. Het was een interessante keuze van grote spelers, en het was een keuze die de show enorm heeft beloond.

Seizoen één bleek een enorm succes en de fans werden meteen de show in gezogen.

Er gebeurt veel in de serie, maar de mensen achter de schermen, met name de maker van de serie, John Hoffman, hebben een perfecte balans gevonden.

"We jongleren echt met veel ballen met toon en met verhaallijnen - de komedie, de personages, de verbinding, de thema's van verbinding, New York, alles tegelijk. Dat was echt de uitdaging, maar het was ook de spanning. Het was de vraag of mensen iets zouden omarmen waar tonaal veel aan de hand was", vertelde hij aan The AV Club.

Tijdens seizoen één was Hulu er snel bij om een tweede seizoen goed te keuren, en fans willen er alle details over weten.

Seizoen 2 van de enige moorden in het gebouw zou de lat hoger moeten leggen

Seizoen 2 van Only Murders in the Building is er een waar fans klaar voor zijn, en het zal proberen hetzelfde momentum vast te houden dat seizoen één heeft gegenereerd.

Toen we het hadden over het tweede seizoen van de show, zei de maker van de serie, John Hoffman: De manier waarop een echte misdaadpodcast of iets dergelijks een gemeenschap kan bouwen… de show bouwt dezelfde soort gemeenschap rond zijn mysterie en creëert dialogen tussen ons en kan ons verbinden,”

Dit is veelbelovend nieuws voor fans, omdat de show altijd wist wanneer ze de satire moest bellen, terwijl ze toch voldoende geaard bleef om als een mysterie te functioneren.

Apart, Hoffman sprak over de hoofdpersonen en de gevolgen van seizoen één.

"Het waren allemaal eenzame mensen die ook gecompliceerde mensen zijn met hartzeer en pijn. Ik weet dat dat niet klinkt als een geweldig uitgangspunt voor een komedie, maar ik vind het altijd leuk om de menselijke nivellerende eigenschappen van mensen te vinden die we kunnen hebben allemaal betrekking op, "zei hij.

Het zal niet gemakkelijk zijn, maar de show zal zijn best doen om de tweede keer net zo goed te zijn.

We weten misschien niet hoe de dingen er in seizoen twee volledig uit zullen zien, maar we weten wel dat de cast een aardige cent verdient om in de hitshow te zijn.

Steve Martin en Martin Short verdienden allebei $600.000 per aflevering van Only Murders In The Building

Dus, hoeveel maakt de cast van de show per aflevering? Helaas zijn de exacte gegevens over alle castleden op dit moment niet bekend, maar we weten wel dat Steve Martin en Martin Short een hoop geld verdienen.

"Volgens een rapport van Variety verdienden Selena's co-sterren Steve Martin en Martin Short allebei $ 600.000 per aflevering van Only Murders in the Building, een Hulu-moordmysterieserie. Hoewel details over Selena's salaris ontbraken in het rapport, is het waarschijnlijk veilig om aan te nemen dat ze naast de doorgewinterde acteurs ook een salaris verdiende binnen een vergelijkbaar bereik", schrijft Yahoo.

Zoals de site opmerkt, verdient Selena Gomez waarschijnlijk ook uitzonderlijk veel geld. Ze heeft een lange geschiedenis van succes in entertainment, en eerlijk gezegd is ze een veel grotere naam met een jonger publiek dan Steve Martin en Martin Short op dit moment. Ja, ze bestaan al langer, maar jongere mensen zullen meer geneigd zijn te weten wie Selena Gomez is.

Naarmate de zaken vorderen, kunnen de salarissen van acteurs drastisch veranderen. Er zijn enkele gevallen waarin acteurs meer dan $ 1 miljoen per aflevering verdienen, maar dit is vrij zeldzaam. Desalniettemin ligt de mogelijkheid nog steeds op tafel.

Alleen Murders in the Building heeft veel hype voor zijn tweede seizoen, dus ik hoop dat de show de tweede keer net zo goed zal zijn.

Aanbevolen: