Hoe dicht kwam Katie Holmes bij de hoofdrol in 'Orange Is The New Black'?

Inhoudsopgave:

Hoe dicht kwam Katie Holmes bij de hoofdrol in 'Orange Is The New Black'?
Hoe dicht kwam Katie Holmes bij de hoofdrol in 'Orange Is The New Black'?
Anonim

Katie Holmes zit al jaren in het vak en ze heeft de krantenkoppen gehaald om persoonlijke en professionele redenen. Haar huwelijk met Tom Cruise was een belangrijk gespreksonderwerp, net als haar leven na hun breuk. Natuurlijk heeft Holmes ook de krantenkoppen gehaald dankzij zijn deelname aan hitshows, in blockbuster-films en zelfs door een grote franchise te verlaten ten gunste van een kleine film.

Holmes' leven is fascinerend en op professioneel vlak heeft ze een aantal interessante beslissingen genomen. Op een gegeven moment was de actrice in de race voor de hoofdrol in Orange is the New Black, maar het werd niet goed.

Laten we eens kijken wat er gebeurde toen ze klaar was voor een belangrijke rol in de show.

Katie Holmes is een succesvolle actrice

Het is moeilijk om succesvolle rollen in zowel film als televisie te bemachtigen, en toch is Katie Holmes erin geslaagd dit te doen tijdens haar tijd in Hollywood. Ze begon als een enorme televisiester, maar uiteindelijk stapte ze goed over naar het grote scherm.

Dawson's Creek maakte van Katie Holmes een begrip, en ze zorgde ervoor dat ze de kansen die de show haar bood, benutte. Ze zou vervolgens gaan werken aan projecten zoals Phone Booth, Batman Begins, Logan Lucky, Ocean's 8 en zelfs Ray Donovan.

Het is gemakkelijk te zien dat Holmes een geweldige carrière heeft gehad. Zelfs wanneer ze langere tijd tussen grote projecten neemt, heeft ze altijd een manier gevonden om weer in het spel te springen en in een mum van tijd weer in de mix te komen.

Hoewel het waar is dat Katie Holmes veel succes heeft gehad in de entertainmentindustrie, is de waarheid dat de actrice ook een aantal belangrijke kansen heeft gemist tijdens haar carrière.

Ze heeft een aantal grote projecten gemist

Het juiste project op het juiste moment kiezen en kiezen is de naam van het spel in Hollywood, en Katie Holmes is een voorbeeld van een ster die een aantal kansen aan haar voorbij heeft laten gaan. Helaas, als je beroemd bent, moet dit gewoon gebeuren.

In wat voor sommigen misschien als een verrassing komt, heeft de actrice een aantal opmerkelijke musicals gemist. Ze staat niet per se bekend om haar zangkwaliteiten, maar toch heeft ze een aantal belangrijke zangrollen op haar pad gekregen. Volgens NotStarring was Holmes in voor hoofdrollen in zowel Chicago als The Phantom of the Opera. Die rollen zouden in plaats daarvan naar Renee Zellweger en Emmy Rossum gaan.

Een ander groot project dat Holmes misliep, was The Dark Knight. In de film zou ze haar rol uit Batman Begins hernemen, maar in plaats daarvan koos ze ervoor om een andere film te maken. Dit opende de deur voor Maggie Gyllenhaal om naar binnen te glippen en de rol op zich te nemen in wat een van de grootste superheldenfilms aller tijden werd.

Alle rollen die we tot nu toe hebben uitgelicht, zijn op het grote scherm te zien geweest, maar Katie Holmes heeft ook een grote kans gemist op het kleine scherm.

Ze was klaar voor de rol van Piper op 'Orange Is The New Black', maar kon het niet in haar schema passen

Voordat de definitieve cast van de show werd geplaatst, was Katie Holmes in de strijd voor de rol van Piper op O-reeks is de nieuwe zwarte. De voormalige ster van Dawson's Creek had de hoofdrol kunnen spelen in de hitserie als alles goed was verlopen, maar er waren factoren die dit in de weg stonden.

De maker van de serie, Jenji Kohan, vertelde dat Holmes in de race was voor de rol en zei: "[Katie] had andere dingen te doen. En ook in het begin wist niemand wat dit was."

Holmes zou zeker al vroeg enige naamswaarde aan de show hebben gegeven, maar dankzij het feit dat ze op zichzelf al geweldig was, was de serie in staat om de briljante Taylor Schilling in de hoofdrol te gebruiken en een enorm succes te worden.

Interessant was dat de cast werd gevraagd naar het potentieel van Holmes om langs te komen en een personage te spelen, en ze stonden open voor het idee.

Schilling zou zeggen: "[Katie] kan bevriend zijn met Lorna of zoals Lorna's Boston-zus."

Helaas was dit iets dat nooit is gebeurd. Het zou echt gaaf zijn geweest om Katie Holmes aan de show te zien werken, maar helaas, het zat er toen gewoon niet in.

Het ging niet goed voor Katie Holmes om te schitteren in Orange is the New Black, maar als Jenji Kohan zich opmaakt voor een nieuwe grote show, zou het gaaf zijn om Holmes aan boord te zien springen.

Aanbevolen: