David Schwimmer gooide zijn eigen geniale lijn voor een van de meest iconische voedselafleveringen ooit over vrienden

Inhoudsopgave:

David Schwimmer gooide zijn eigen geniale lijn voor een van de meest iconische voedselafleveringen ooit over vrienden
David Schwimmer gooide zijn eigen geniale lijn voor een van de meest iconische voedselafleveringen ooit over vrienden
Anonim

Friends was en is nog steeds een juggernaut. De belangrijkste reden is te wijten aan het feit dat het zo'n gemakkelijk horloge is, ongeacht het tijdstip van de dag of de stemming die een kijker voelt. Volgens de fans stra alt de show een gevoel van veiligheid en comfort uit.

Het maken van de serie leek net zo leuk. Het was een heel proces achter de schermen als het ging om het samenstellen van een aflevering. We nemen een kijkje in de kleine aflevering en wat er achter de schermen gebeurde.

De cast van vrienden stond bekend om het improviseren van hun eigen regels

Hoewel een aflevering van Friends meestal tussen de 20 en 22 minuten op televisie duurde, was het een heel ander verhaal op de set, aangezien de productie meestal vijf uur of langer kon duren, afhankelijk van het aantal sets dat op de set werd gebruikt. dag.

De iconische sitcom had een andere manier van filmen, als een zin niet aansloeg bij het publiek, aarzelden de schrijvers niet om die ter plekke te veranderen. Vaak vroegen de schrijvers zelfs de cast zelf om hun input - Matthew Perry werd veel vertrouwd om met zijn eigen regels te komen als er een niet landde en zoals gewoonlijk sloeg de acteur het uit de parkeren.

De show had een paar niet-gescripte momenten, Jennifer Aniston zorgde ervoor dat het publiek het verloor toen ze van het script afging en noemde haar huwelijk met Ross 'de ergste kater ter wereld'. Het moment kreeg zo'n reactie dat ze in de montagekamer moesten stoppen met lachen omdat het te lang duurde.

Op een ander iconisch improvisatiemoment zat Chandler vast in het kantoor van Rachels baas. Wanneer Chandler zich probeert te bevrijden van de handboeien, stoot hij per ongeluk zijn hoofd tegen de archiefkast. Op de een of andere manier kon hij het bij elkaar houden terwijl Aniston ook haar lach inhield - het duo creëerde een iconisch moment.

De trifle-verhaallijnen zijn allemaal begonnen omdat een debat achter de schermen

Het werd uitgezonden in november 1999 tijdens seizoen 6, moeilijk te geloven dat er al veel tijd is verstreken. De aflevering in kwestie is getiteld 'The One Where Ross Got High'. De speciale Thanksgiving-aflevering staat in hoog aanzien bij Friends-fans en ontvangt 9,1 sterren op platforms zoals IMDb.

In werkelijkheid onthulde een van de schrijvers dat de aflevering tot leven kwam door een debat achter de schermen. "Het kwam voort uit een debat in de schrijvers over een kleinigheid versus pens, een eetbaar deel van de maag van een koe."

Er waren nog andere twijfels, aangezien sommige schrijvers betwijfelden of Rachel zo'n fout zou maken - maar laten we in gedachten houden dat internet op dat moment nog steeds achterliep.

Het bleek een behoorlijke aflevering te zijn, grotendeels dankzij het briljante acteerwerk van de cast, vooral David Schwimmer.

David Schwimmer gooide de "It Taste Like Feet Line"

"Ik kan dit onmogelijk zo schrijven dat het geloofwaardig is", herinnert Malins zich. “Alle lof hiervoor, en al het andere in het leven, gaat naar de cast. Omdat we de gekste s- konden schrijven en dan konden ze het elke keer geloofwaardig maken.”

Niet alleen deed de cast het goed tijdens de scène, maar David Schwimmers iconische "it taste like feet"-regel werd volledig verzonnen door de acteur. "Dat was duizend procent het idee van David Schwimmer, en het was super, super grappig", zegt hij. "Ik moest meteen lachen toen hij het gooide."

Een sleutel tot het tafereel was ervoor te zorgen dat de kleinigheid er op zijn minst eetbaar uitzag. “We hebben wel gezegd op de productievergadering dat het er niet vies uit mocht zien”, legt Malins uit. 'Omdat Rachel moest denken dat ze het goed had gedaan en een prachtig dessert had gemaakt. Als iemand rundvlees en erwten in een kleinigheid doet, kun je dat niet geloofwaardig maken - maar die cast maakte alles werkend."

Credit gaat ook naar Matt LeBlanc voor de scène, die reageerde in typische Joey-mode, genietend van de taart, waar fans absoluut dol op waren.

Aanbevolen: