Hier is hoe Alexandra Daddario moest vechten voor een echte detectiverol

Inhoudsopgave:

Hier is hoe Alexandra Daddario moest vechten voor een echte detectiverol
Hier is hoe Alexandra Daddario moest vechten voor een echte detectiverol
Anonim

Actrice Alexandra Daddario promoot momenteel haar nieuwe film, We Summon the Darkness. In een nieuw interview besprak ze hoe ze moest vechten voor haar rol in het veelgeprezen HBO-misdaaddrama True Detective.

Daddario speelde samen met Woody Harrelson en Matthew McConaughey in de show. Ze speelde ook samen met Dwayne Johnson in San Andreas en de reboot van Baywatch.

Alexandra Daddario's eerste grote rol

Daddario begon al op jonge leeftijd met acteren. Haar grote doorbraak kwam in de vorm van Annabeth Chase in de film Percy Jackson and The Olympians: The Lightning Thief uit 2010. Gebaseerd op de gelijknamige fantasieroman, werd de film geregisseerd door Chris Columbus die de eerste twee Harry Potter-films regisseerde. Daddario keerde terug naar de rol voor een vervolg in 2013.

In 2013 speelde Daddario als Heather in Texas Chainsaw 3D, de zevende film in de serie The Texas Chainsaw Massacre. Haar personage bleek de neef te zijn van de kettingzaagmoordenaar, Leatherface. Interessant is dat haar True Detective-collega McConaughey speelde in de vierde film van de franchise, Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation, een van zijn mindere rollen.

Afbeelding
Afbeelding

True Detective

In 2014 ging True Detective in première op HBO. Het eerste seizoen volgde een paar detectives, gespeeld door Harrelson en McConaughey, op jacht naar een seriemoordenaar. Daddario speelde gast in de eerste vier afleveringen.

Daddario vertelde The Hollywood Reporter in een interview: "Ik herinner me dat ik echt voor die rol of een rol in de serie vocht omdat ik op dat moment in mijn carrière op een blokkade stond. Ik herinner me dat ik geen auditieruimtes betrad voor rollen waarvan ik dacht dat ik er geschikt voor was, en ik worstelde om serieus genomen te worden, zoals elke acteur. Dat heb je op verschillende onderdelen van je carrière. Destijds vond ik het gewoon geweldig om op mijn cv te laten zien dat ik met mensen van die afkomst heb gewerkt."

Ze vervolgde: "Natuurlijk wilde ik ook aan echt goed materiaal werken. Ik had niet verwacht dat het zo'n vlucht zou nemen. Ik was eigenlijk een beetje bang om naakt te worden en wat dat zou betekenen, maar ik was bereid dat risico te nemen vanwege de mensen met wie ik de kans zou krijgen om mee te werken."

Daddario speelde Lisa Tragnetti, een verslaggever die een affaire heeft met het personage van Harrelson. De twee waren te zien in een seksscène waarin Daddario naakt verscheen.

Afbeelding
Afbeelding

Daddario vertelde MTV in 2014: "Ik denk dat een ding over deze rol voor mij was dat het een enorme uitdaging voor mij was, en ik zag het als een goede uitdaging. Ik zag het als een interessante uitdaging. Ik wilde echt deel uitmaken van de show en ik begreep waarom de naaktheid en dat alles van het personage werd vereist … Het personage is echt anders dan alles wat ik eerder heb gedaan. De naaktheid hoorde daar gewoon bij."

Daddario's werk Post True Detective

In 2015 speelde Daddario Blake Gaines, de dochter van Johnson's Ray Gaines, in de rampenfilm San Andreas. Datzelfde jaar speelde ze een gastrol in drie afleveringen van American Horror Story naast Lagy Gaga.

Daddario en Johnson werkten opnieuw samen voor de reboot van Baywatch in 2017. Daddario speelde Summer Quinn, de rol die oorspronkelijk werd gespeeld door Nicole Eggert in de populaire show uit de jaren 90.

In 2019 speelde Daddario samen met Lucy Liu in de anthologiereeks Why Women Kill voor CBS All Access. In haar meest recente project, een horrorfilm genaamd We Summon the Darkness, speelt Daddario Alexis, een van de drie meisjes op een roadtrip naar een heavy metal-concert. Amy Forsyth en Johnny Knoxville spelen ook de hoofdrol.

We Summon The Darkness is momenteel te koop of te huur via alle digitale retailers.

Aanbevolen: