Heeft Jonathan Taylor Thomas echt een date gehad met 'Reba's' Scarlett Pomers?

Inhoudsopgave:

Heeft Jonathan Taylor Thomas echt een date gehad met 'Reba's' Scarlett Pomers?
Heeft Jonathan Taylor Thomas echt een date gehad met 'Reba's' Scarlett Pomers?
Anonim

Jonathan Taylor Thomas en Scarlett Pomers zijn twee van de meest ongrijpbare kindsterren in het hele bedrijf. Beiden hadden in hun vroegste dagen absoluut geweldige carrières en toch zijn ze allebei bijna volledig in de vergetelheid geraakt. De waarheid is dat Scarlett Pomers, die bekend staat om haar rollen in Star Trek: Voyager en als Kyra Hart in de sitcom Reba, enkele grote tegenslagen heeft gehad en de slimme keuze heeft gemaakt om helemaal uit het bedrijf te stappen. Wat betreft de jeugdliefde van elke Home Improvement-fan, Jonathan Taylor Thomas, hij had naar verluidt een hekel aan de schijnwerpers die de industrie op hem richtte. Terwijl hij zijn vermogen bleef groeien na het verlaten van de geliefde Tim Allen-show, stapte ook hij uit het bedrijf.

Gezien hun beide ervaringen in de entertainmentindustrie, hun vergelijkbare leeftijden en het feit dat ze allebei absoluut mooie mensen zijn, is het logisch dat de fans de twee romantisch aan elkaar zouden koppelen. Aan de andere kant, gezien het feit dat Jonathan Taylor Thomas en Scarlett Pomers nooit echt samen zijn gezien, is het een beetje een raadsel waarom zoveel datingsites van beroemdheden beweren dat de twee ooit een romantische relatie hadden. Hier is alles wat we weten over het al dan niet daten van Jonathan en Scarlett en of ze elkaar nog steeds zien.

De waarheid over Jonathan Taylor Thomas en Scarlett Pomers datinggeruchten

Zowel Jonathan Taylor Thomas als Scarlett Pomers hebben een zeer wazige romantische geschiedenis. Geen van beiden is zo openhartig geweest over wie ze hebben verpletterd, gedateerd of aangesloten. Volgens The Affair Post begonnen Scarlett en Jonathan te daten nadat ze samen aan een film hadden gewerkt en begonnen ze kort daarna te daten.

Dit achtergrondverhaal is iets dat de consensus lijkt te zijn van veel sites, helaas is er een grote fout in de rapportage… Jonathan Taylor Thomas en Scarlett Pomers hebben nooit samen een film gemaakt… of een tv-show. In feite lijkt het er niet op dat ze ze ooit in het bedrijf zijn tegengekomen. Home Improvement en Reba zaten niet eens op hetzelfde netwerk, wat betekent dat ze niet eens face-to-face zouden zijn gekomen bij netwerkevenementen zoals de up-fronts.

Dat wil natuurlijk niet zeggen dat ze elkaar niet op andere evenementen hadden kunnen tegenkomen. Het betekent ook niet dat ze nooit samen iets hebben geschoten… Ze hadden deel kunnen uitmaken van een project dat nooit op de rails was en daarom nergens op de lijst zou staan. Maar het punt is dat de berichtgeving zeer gebrekkig lijkt te zijn, dus je kunt niet beweren dat ze echt gedateerd zijn. Hetzelfde geldt voor hun vermeende "uit elkaar vallen" in 2014. Volgens rapporten heeft Scarlett hun uiteenvallen publiekelijk aangekondigd… Maar waar? Het lijkt er niet op dat zo'n record bestaat. Vooral gezien het feit dat Scarlett in 2014 ongelooflijk privé was vanwege haar strijd met anorexia.

Jonathan Taylor Thomas en Scarlett Pomers zijn MIA geworden en hun relatiestatus is onbekend

Jonathan Taylor Thomas is momenteel 40 jaar oud en Scarlett Pomers is 33 jaar oud. Hoewel hun leeftijdsverschil niet per se een make-or-break is voor hun relatiestatus, draagt het bij aan het bewijsmateriaal dat de twee nooit hebben gedateerd. Eerlijk gezegd weten we niet eens of ze in dezelfde staat wonen. Scarlett is momenteel een sieradenontwerper na een beetje een carrière in de muziek (iets wat ze nu vooral voor de lol doet) en een Kundalini-yoga-instructeur geworden. Ze zou dit overal kunnen doen, niet noodzakelijk in Californië, waar het grootste deel van het internet denkt dat ze zich momenteel bevindt. Omdat ze volledig MIA is, is er geen manier om precies te weten waar ze zich momenteel bevindt.

Volgens Page Six brengt Jonathan Taylor Thomas nog steeds veel tijd door in Los Angeles. In 2021 werd hij voor het eerst in 8 jaar gefotografeerd terwijl hij zijn honden uitliet in de buurt van Hollywood. Dat betekent echter niet noodzakelijk dat hij daar ook daadwerkelijk woont. Gezien de aanwezigheid van de paparazzi in de stad, is het schokkend dat ze hem al zo lang niet meer hebben gezien.

Er is absoluut geen manier om de relatiestatus van Scarlett te kennen, aangezien ze doelbewust van de aardbodem is gevallen. Ze heeft geen sociale media. Geen toegang tot de media en vooral intens privé over haar persoonlijke leven na haar zeer openbare strijd met haar ziekte. Als ze met iemand uitgaat, houdt ze het stil. Zelfs haar Reba-collega Mitch Holleman, die ook uit Hollywood verdween, is open geweest over zijn huidige relatiestatus.

Hetzelfde geldt voor Jonathan Taylor Thomas. Zijn datinggeschiedenis is altijd een compleet mysterie geweest, wat fans nog meer intrigeert.

Kortom, er lijkt echt geen enkel bewijs te zijn dat Jonathan en Scarlett ooit een ding zijn geweest en de oorsprong van de geruchten is totaal onbekend. Totdat ze allebei besluiten om transparanter te zijn over hun vroegere en huidige relatiestatus, zullen fans waarschijnlijk nooit de waarheid weten.

Aanbevolen: