Dit is het leven van Scarlett Pomers na 'Reba

Inhoudsopgave:

Dit is het leven van Scarlett Pomers na 'Reba
Dit is het leven van Scarlett Pomers na 'Reba
Anonim

Herinner je je de sitcom van CW uit 2000, Reba, met in de hoofdrollen Reba McEntire, JoAnna Garcia Swisher en Melissa Peterman? Het was gebaseerd op Reba die haar familie bij elkaar probeerde te houden nadat haar man haar had bedrogen en was verhuisd om met zijn zwangere mondhygiëniste te trouwen, terwijl hij ook een zwangere tienerdochter en twee andere kinderen had om voor te zorgen.

Nou, een van die andere kinderen werd gespeeld door Scarlett Pomers. Ze speelde het middelste kind, Kyra Hart, die humeurig, emo en rebels was. Pomers was in latere seizoenen uit de show vanwege een eetstoornis. Af en toe deed ze een gastoptreden. Maar nadat de show was afgelopen, hadden veel van de sterren een succesvolle carrière. Pomers leek echter uit Hollywood te verdwijnen. Maar ze had wel een beetje een carrière in entertainment voordat ze een normaal leven leidde.

Zo ziet het leven van Scarlett Pomers eruit nadat Reba was geëindigd.

8 Scarlett Pomers' rol in 'Reba'

Scarlett Pomers speelde Kyra Hart, het rebelse middelste kind van Reba en Brock Hart. Ze is intelligent, emotioneel stabiel, sarcastisch en verantwoordelijk. Nadat ze afwezig was in seizoen 5, keert ze terug in seizoen zes, waar haar eerste regel was: "Ik ging iets te eten halen." Tegen die tijd is Kyra weer bij haar moeder ingetrokken, worstelt ze met de vraag waar ze naar de universiteit moet gaan en besluit ze uiteindelijk om niet naar muziek te gaan.

7 Waarom Scarlett Pomers stoppen met acteren

Nadat Reba in 2006 eindigde, bleef Scarlett Pomers acteren. In feite stopte ze allemaal samen en wendde zich tot muziek. Ze begon haar eigen band, SCARLETT, nadat ze het grootste deel van haar leven geïnteresseerd was in muziek en hardrock. De band werd ook wel de Scarlett Pomers Band genoemd. Ze speelden op verschillende podia. Ze bracht haar debuut-EP Insane uit in 2010 via iTunes. Er staan vijf nummers op. Pomers was doorgegaan met muziek maken en in 2014 vertelde ze aan StarTrek.com dat ze het vooral voor de lol doet.

6 Yoga en vegetarisme

Onmiddellijk nadat Reba was geëindigd, begon Pomers Kundalini-yoga en zei dat ze vegetariër was nadat ze was behandeld voor haar anorexia. Kundalini-yoga is "energie die sluimert aan de basis van de wervelkolom totdat deze wordt geactiveerd (zoals door yoga te beoefenen) en omhoog wordt gekanaliseerd door de chakra's in het proces van spirituele perfectie", aldus thefreedictionary.com. In een gesprek met PEOPLE zei Pomers: "Yoga gaf me altijd een heel goed gevoel over mezelf. Het was de laatste stap om de demon los te laten." Ze behaalde er haar eigen lesbevoegdheid in.

5 Scarlett Pomers' Photography

Volgens The Net Line gaf Scarlett Pomers de muziek op om zich toe te leggen op fotografie, met name modefotografie. Soms doet ze aan concertfotografie, wat teruggaat op haar liefde voor muziek. “Ik doe niet meer aan concertfotografie als vroeger, omdat het niet zo leuk en niet zo creatief is. Met mode en andere soorten shoots kan ik wat creatiever zijn en meer zeggenschap hebben over de concepten, wat dan ook, vertelde ze de outlet.

4 Scarlett Pomers' Jewelry Business

In een interview met StarTrek.com in 2019 vertelde Scarlett Pomers hen dat ze van sieraden houdt en begon ze haar eigen lijn op haar website genaamd The Mermaid's Lure. "Ik ontwerp de sieraden. Het zijn meestal stukken met verschillende soorten stenen en kristallen. Het is vrij eenvoudig. Het is een hobby die ik leuk vind en andere mensen vonden het leuk wat ze zagen toen ik het droeg, dus begon ik het te maken en te verkopen," vertelde ze de outlet.

3 De strijd van Scarlett Pomers met anorexia

Ook in gesprek met StarTrek.com zei Pomers dat het tegenwoordig veel beter met haar gaat. "Ik ben waarschijnlijk de gezondste die ik ooit in mijn leven ben geweest, eigenlijk. Anorexia is een psychische aandoening. Het is iets waarvan je de gevolgen voor de rest van je leven met je meedraagt, zoals bij elke psychische aandoening of een onstabiele periode in je leven die je doormaakt. Het is een van die dingen waarvan ik niet weet hoe mijn leven eruit zou hebben gezien als het niet zo goed was gebeurd. Maar absoluut, het beste dat daaruit had kunnen komen, was andere vrouwen en mannen kunnen helpen, "zei ze.

2 Zal Scarlett Pomers ooit weer acteren?

Reken er niet op dat Reba binnenkort opnieuw wordt opgestart, of in ieder geval dat Pomers erin zit. Ze vertelde StarTrek dat ze zo goed als klaar was met acteren. "Ik heb hier en daar wat voice-overs gedaan, maar voor het grootste deel ben ik gefocust op de muziek en fotografie. Dat houdt me bezig en gelukkig, en ik kan er genoeg van verdienen", zei Pomers.

1 Scarlett Pomers' huidige netto waarde

Ondanks dat Scarlett Pomers het grootste deel van haar jeugd acteerde, is haar vermogen niet zo hoog als veel mensen denken. Volgens Celebrity Net Worth is haar vermogen momenteel $ 2 miljoen. Ze heeft nog steeds haar geld van acteren, maar nu ze uit de schijnwerpers staat en vaste, vaste banen heeft, is het dramatisch gedaald. Bovendien kan haar tijd in behandeling haar financiële waarde een beetje hebben verminderd.

Aanbevolen: