Hoe Michelle Trachtenberg echt voelt over haar co-ster Rosie O'Donnell van 'Harriet The Spy

Inhoudsopgave:

Hoe Michelle Trachtenberg echt voelt over haar co-ster Rosie O'Donnell van 'Harriet The Spy
Hoe Michelle Trachtenberg echt voelt over haar co-ster Rosie O'Donnell van 'Harriet The Spy
Anonim

Harriet The Spy blijft een van de belangrijkste films in het leven van Michelle Trachtenberg. Ze werd niet alleen tien op de eerste dag van de hoofdfotografie, maar de Nickelodeon-speelfilm was degene die haar een opmerkelijke naam maakte. Michelle werd ongetwijfeld gecast in Harriet The Spy en veranderde haar carrière. Natuurlijk zou Michelle de hoofdrol spelen in Buffy The Vampire Slayer (waar ze grote problemen had met Joss Whedon) en als Georgina Sparks in Gossip Girl. Om nog maar te zwijgen van haar rollen in All My Children, Inspector Gadget en EuroTrip (naast Matt Damon in zijn nu beroemde cameo). Maar Harriet The Spy is de film waarmee het allemaal begon en gelukkig voor Michelle had ze een A-List-acteur die haar op de set begeleidde.

Rosie O'Donnell was de grote naam op de set van Harriet The Spy. Hoewel ze niet de hoofdrol speelde (dat was alles Michelle), speelde Rosie wel de centrale rol van Harriets oppas, Catherine 'Ole Golly'. Hoewel sommige sterren een beetje boos zouden zijn dat ze niet de focus waren, lijkt het erop dat Rosie dat niet zo voelde. In plaats daarvan lijkt het alsof ze blij was om op Michelle te passen en haar te begeleiden terwijl ze genoot van haar eerste hoofdrol in een speelfilm. Hier is de waarheid over wat Rosie voor Michelle deed en hoe de Buffy The Vampire Slayer-ster echt denkt over de voormalige co-host van View.

Rosie had de focus van Harriet de spion kunnen zijn, maar ze was blij om Michelle in plaats daarvan te steunen

Toen Harriet The Spy in 1996 uitkwam, was Rosie O'Donnell al een begrip. Ze had niet alleen al een ongelooflijke stand-upcarrière, maar haar filmsterkracht groeide ook. Op dat moment speelde Rosie al in A League Of Their Own, Sleepless In Seattle en The Flintstones. In het jaar dat Harriet The Spy werd uitgebracht, begon Rosie haar eerste talkshow overdag, The Rosie O'Donnell Show… Dus ja, de onbezonnen, hilarische en uiterst dappere New Yorker was al een echte ster. Maar er was geen behoefte om de schijnwerpers te stelen van de jonge acteur die haar grote doorbraak op de set van Harriet The Spy vond.

In de jaren sinds de film werd uitgebracht, sprak Michelle zeer lovend over Rosie. De laatste keer dat ze dat deed was afgelopen zomer. Tijdens het promoten van haar nieuwe docuserie Meet, Marry, Murder op ET, werd Michelle gevraagd naar alles wat met Harriet The Spy te maken had, omdat het de 25e verjaardag van de release van de film was.

"Wat herinner je je van die film? Wanneer heb je voor het laatst met Rosie O'Donnell gesproken? En wat komt het eerst in je op, Michelle?" vroeg de ET-interviewer.

Na een heel lange pauze begonnen de tranen in Michelles ogen te zwellen. Ze snoof toen: "Maak me niet aan het huilen!"

Het kostte Michelle een seconde om zichzelf te bedaren, maar toen ze dat eenmaal deed, beweerde ze dat Rosie haar "grootste supporter" was op de set van Harriet The Spy.

"Er werd veel van me gevraagd [op de set van Harriet The Spy]. Ik ben enorm dankbaar voor de ervaring. Waar ik meer dankbaar voor ben, zijn mensen --- als ik kijk naar sociale media, wat een uitdaging is --- ze komen binnen met: "Je hebt mijn leven geïnspireerd. Je hebt ervoor gezorgd dat ik schrijver ben geworden." Al die mooie dingen, "zei Michelle over haar ervaring.

Hoewel Michelle enorm dankbaar is voor hoe fans reageerden op de Nickelodeon-film, was het haar relatie met Rosie die een van de meest impactvolle aspecten van het maken van de film was. Hoewel het leven Michelle en Rosie in heel verschillende richtingen heeft geleid. Daardoor hebben ze niet veel contact. Ze hebben echter onlangs verbinding gemaakt.

"[Rosie en ik] hebben contact gemaakt op Instagram. Ik hou er niet echt van om dat uit te schreeuwen, maar het was een soort van… 'Rosie, ik heb je! Je hebt me!', "zei Michelle."Ze beschermde me [op Harriet The Spy] zo erg dat ik --- via een soort van berichten --- [een relatie waarin ik kan zeggen] 'ik hou van je'."

Michelle en Rosie's connectie gaat verder dan dat de SMILF-ster een moederfiguur voor haar is op de set. Ook daar was een persoonlijke band en dat heeft jarenlang zijn impact gehad op Michelle. Het is duidelijk dat Rosie het fijn vond om Michelle te betrekken bij aspecten van haar leven, inclusief haar kennis te laten maken met haar toen net geboren Parker. Fans konden haar het live zien doen toen ze Michelle als gast had in haar talkshow uit 1996 terwijl ze de film promootten.

Hoewel er altijd een bepaald performatief element zal zijn in een interview met een chatshow, gaf het fans hints van hoe warm en aardig Rosie echt was voor Michelle achter de schermen. Rosie die aan het begin van haar carrière haar best deed om aanhankelijk, beschermend en bemoedigend te zijn voor een jonge acteur, heeft ongetwijfeld een ongelooflijk betekenisvol stempel gedrukt.

Aanbevolen: