Hoe Erin Moriarty echt over haar 'jongens' castmates voelt

Inhoudsopgave:

Hoe Erin Moriarty echt over haar 'jongens' castmates voelt
Hoe Erin Moriarty echt over haar 'jongens' castmates voelt
Anonim

Erin Moriarty is zonder twijfel een van de beste delen van The Boys. Ze is tenslotte sterk te zien in de meeste van de beste afleveringen van de show. Ze heeft ook aardig wat geld verdiend met haar rol van Annie January/Starlight. Maar voor sommige acteurs is een groot succes als The Boys een slog. Sterker nog, het kan een nachtmerrie zijn. En dat komt door hun castmates. Hoe succesvol een show ook is, ongeacht de kwaliteit ervan, het kan een ramp zijn voor acteurs om aan te werken als ze niet goed kunnen opschieten met hun collega's. Maar is dit het geval met Erin Moriarty?

Het blijkt dat Erin's hechte relaties met de castleden van The Boys eigenlijk voor een beetje media-razernij hebben gezorgd. Of liever gezegd, de media speculeren over wat er werkelijk aan de hand is tussen haar en acteurs als Antony Starr. Hier is de waarheid over Erin Morirarty's relaties met de andere acteurs van The Boys en of ze al dan niet aan het daten is met Homelander.

Tabloids beweren dat Erin Moriarty zo close is met Antony Starr dat ze echt aan het daten zijn

Vanwege de nauwe band tussen Erin Moriarty en Antony Starr (Homelander) achter de schermen van The Boys, hebben veel nieuwszenders beweerd dat de twee echt aan het daten zijn. Maar de waarheid is… er is niets romantisch tussen hen. Tenminste, dat beweren Erin en Antony. De twee zijn absoluut overal op elkaars Instagram-feeds. Ze hangen rond tussen de opnames door, bij Comic-Con-panelen en gaan samen naar restaurants en bars. Maar Erin zal haar Insta-berichten zeker vastleggen op een manier die hem elke keer als vriend heeft. Probeer daarom de pogingen van de media om ze te verzenden te dwarsbomen.

In een recent verjaardagsbericht schreef Erin: "HBD to my ride or die/dog dad-oom extraordinaire/irritant getalenteerd/goofball BESTE VRIEND".

Hoewel het lijkt alsof er een grote chemie is tussen Erin en Antony, lijkt het ook alsof ze gewoon extreem goede vrienden zijn. En als je gaat beweren dat de twee aan het daten zijn op basis van het feit dat ze handig met elkaar zijn, veel foto's deelt van de twee die dingen aan het doen zijn, en elkaar altijd publiekelijk prijzen, dan ben je zal moeten zeggen dat Erin met de rest van haar castmates aan het daten is.

Erin Moriarty lijkt even hecht met Jack Quaid en Chase Crawford

De cast van The Boys is gevuld met een aantal knappe mannen waaruit Erin kan kiezen. Maar het blijkt dat ze met geen van hen aan het daten is. Het lijkt zelfs alsof ze buitengewoon goede vrienden is geworden met al haar castmates, vooral de mannelijke. Terwijl Erin en Antony samen in het openbaar rondhangen en op elkaars Instagram staan, hebben Chase Crawford en Jack Quaid dat ook. Ja, Erin lijkt ook "besties" te zijn met Kevin Moscovitz en Hughie Campbell.

Er lijkt niemand op de set te zijn die Erin meer aan het lachen maakt dan Jack Quaid. Maar Jack is een andere persoon die Erin heeft beschreven als een "bestie" en een "broer". In één bericht schreef Erin: "Deze friggin dood. Er is niemand met wie ik liever zou lachen, zingen, huilen of dansen via @theboystv. Bijna 2 seizoenen terug als scènepartners en bijna 2 jaar als besties en jij bleef bij mij FO LIFE. @jack_quaid"

Ze was ook redelijk bevriend met de inmiddels ex-vriendin van Jack Quaid. Er is dus zeker niets tussen hen aan de hand. Hetzelfde geldt voor Chase Crawford. Hoewel velen graag een date willen met de voormalige Gossip Girl-ster, ziet Erin Chase als een van haar beste vrienden.

Dan zijn er de vrouwen van The Boys. Nee, Erin is niet alleen close met de mannen. Ze heeft ook publiekelijk veel genegenheid getoond voor Karen Fukuhara en Colby Minifie. En dit is niet alleen voor de show. De meisjes zijn ook na sluitingstijd gespot.

Op de YouTube-show van Karen Fukuhara beschreef ze Erin als een "goede vriend" en hun chemie leek dat te bewijzen. Natuurlijk heeft Erin Moriarty nogal wat vriendinnen. Een van de meest opvallende is Harry Potter-ster Bonnie Wright. De twee leerden elkaar jaren geleden kennen op de set van After The Dark (ook wel bekend als The Philosophers) en werden snel vrienden. De twee zijn vaak te zien in Soho House in L. A. wanneer de twee in de stad zijn. Maar dit is ook een van de favoriete ontmoetingsplaatsen van Erin en haar castgenoten van Boys.

Dus, hoewel fans ervan houden om conflicten tussen acteurs te creëren of ze gewoon rechtstreeks te verzenden, lijkt dat allemaal niet het geval te zijn met Erin en iedereen op de set van The Boys. Gezien hoe close ze is met al haar medesterren, lijdt het geen twijfel dat Erin Moriarty echt maar een van de jongens is.

Aanbevolen: