Hoe Rosie O'Donnell echt over Tom Cruise denkt

Inhoudsopgave:

Hoe Rosie O'Donnell echt over Tom Cruise denkt
Hoe Rosie O'Donnell echt over Tom Cruise denkt
Anonim

Voordat ze in 2002 aankondigde dat ze "een dijk" was, twee maanden voordat haar show The Rosie O'Donnell Show eindigde, was Rosie O'Donnell een van de vele die-hard fans die verliefd waren op Tom Cruise. Toen hij in 1996 voor het eerst in haar show verscheen, noemde ze hem zelfs 'mijn vriendje'. Natuurlijk, het flirten bleek allemaal voor de show te zijn en de LGBTQ-gemeenschap noemde het bedrieglijk. Maar ze blijft goede vrienden met de Mission Impossible-acteur.

"Ik zei dat ik wilde dat hij mijn gazon zou maaien en me een limonade zou brengen. Ik heb nooit gezegd dat ik hem wilde pijpen", zei O'Donnell destijds tegen haar critici. Interessant is dat van alle schandalen waarmee ze te maken heeft gehad, haar relatie met de controversiële acteur er nooit toe heeft bijgedragen dat fans zich tegen haar keerden. Maar net als vele anderen heeft ook zij bedenkingen bij zijn betrokkenheid bij de Scientology Kerk. Dit is wat ze echt denkt over de Top Gun-ster.

De waarheid over haar 'doen alsof' verliefdheid op cruise

Cruise maakte een gekke entree in The Rosie O'Donnell Show in 1996. Hij gaf O'Donnell een boeket bloemen en kuste haar op de lippen. 'Tom, ik weet niet of je naar de show hebt gekeken,' zei de presentator. "Ik ben een beetje verliefd op je." De twee lachten het weg en de flirterige opmerkingen gingen door. "Het is niet zo dat ik wil dat het huwelijk [op dat moment met Nicole Kidman] uiteenv alt", voegde O'Donnell eraan toe. "Ik wil gewoon dat je het leuk vindt om in mijn huis te wonen en mijn gazon te maaien. Dat is alles wat ik wil."

In 2001, tijdens Cruise's laatste optreden in de show van O'Donnell, vroeg de presentator de acteur naar 'enkele Scientology-boeken over kinderen' waarvan ze zei dat ze ze had gelezen. "Dat was echt goed", zei ze. "Veel mensen zijn er raar over - Scientology - maar ze hebben het niet gelezen. Als je het leest, is het gewoon een handige manier om dingen te verwerken."

De twee hadden het op dat moment over ouderschap. Cruise zei dat de boeken "zeer praktische manieren leren om je leven te leiden en zeer nuttige hulpmiddelen om je leven te leven." Het onderwerp Scientology werd niet verder besproken. In juni 2021 zei O'Donnell over de status van haar verliefdheid op Cruise: "Ik hou van Tom Cruise en ik zal altijd van Tom Cruise houden."

In hun oude vriendschap

"Hij is de enige persoon die mijn verjaardag nooit mist", vertelde O'Donnell aan SiriusXM's The Jess Cagle Show. "Omdat hij hem nu 25 jaar kent, heeft hij nog nooit mijn verjaardag of een evenement in mijn leven gemist." Ze maakte ook duidelijk dat ze niet zo close is met de acteur. "Ik ken hem niet genoeg om te zeggen: 'Hé, Tommy, het is Ro, het Scientology-ding, kunnen we praten?' Zoals, dat is niet mijn relatie met Tom Cruise. Ik heb zijn telefoonnummer thuis niet."

"Zoals ik weet dat mensen in Hollywood en beroemdheden denken, kent iedereen elkaar", vervolgde ze. "Maar ik ken hem zoals ik 25 jaar geleden in die tijd deed. Maar elk jaar denk ik wat een stijlvolle kerel hij is dat hij mijn verjaardag nooit is vergeten. Veel mensen zeggen tegen me, het is gewoon zijn secretaresse, maar dat geloof ik niet. Ik denk dat hij begin maart weet: 'O, Rosie's verjaardag komt eraan.' En hij stuurt me 25 jaar lang elk jaar iets."

Wat O'Donnell denkt over de betrokkenheid van Cruise bij Scientology

"Ik begrijp de Scientology-religie niet, eh, weet je, " zei O'Donnell over Cruise's betrokkenheid bij Scientology. "Ik vind het een sekte en het is eng. En ik denk dat Leah Remini een held is omdat ze doet wat ze heeft gedaan." In een ander interview met SiriusXM, maar deze keer met Andy Cohen, zei ze dat "sinds ik alle documentaires heb gezien, ik me zorgen maak over hem en zijn leven."

Ze verdedigde haar vriend ook voor de kritiek op zijn religieuze overtuigingen. "Ik heb altijd een beetje 'ick' gehad met Scientology," zei ze. "[Maar] hij heeft me er nooit over verteld. We hebben er nooit over gesproken. Hij houdt het heel privé. Het is niet alsof hij mensen probeert te bekeren."

Remini - die altijd uitgesproken was tegen de acteur - schreef een hard "Nee!" in een Reddit AMA 2017 toen hem werd gevraagd of Cruise een "goed" persoon was. "Ik ga er gewoon meteen mee aan de slag, nee," legde ze uit. "Er is een publieke persona van de man die je recht in de ogen kijkt en je hand schudt en je omhelst en een attente persoon voor je is en er is de persoon achter het masker die een heel ander persoon is." Misschien zullen we ooit de waarheid weten…

Aanbevolen: