De echte reden waarom Reese Witherspoon "te bang was" om haar rol op 'Friends' opnieuw te spelen

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Reese Witherspoon "te bang was" om haar rol op 'Friends' opnieuw te spelen
De echte reden waarom Reese Witherspoon "te bang was" om haar rol op 'Friends' opnieuw te spelen
Anonim

Een van de meest populaire tv-shows aller tijden, Friends heeft monumentale carrièremogelijkheden geboden aan de betrokken acteurs. De sitcom, die het leven volgt van zes vrienden die hun leven leiden en van hun leven houden terwijl ze in de twintig zijn terwijl ze in New York wonen, is tot op de dag van vandaag geliefd bij het publiek over de hele wereld. In de loop der jaren verschenen er massa's gaststerren in de show, waarvan velen een succesvolle carrière zouden hebben (als ze die nog niet hadden). Verschijnen in Friends was een positieve ervaring voor de meeste gaststerren, hoewel het voor een beroemde gastster een beetje drama in haar persoonlijke leven veroorzaakte!

Reese Witherspoon, die is uitgeroepen tot de rijkste actrice van 2021, verscheen in de show als de zus van Rachel Green. Hoewel ze het heerlijk vond om Jill te spelen en het personage goed werd ontvangen door fans, besloot Witherspoon haar rol niet opnieuw op te nemen toen de makers haar terugvroegen. Blijf lezen om erachter te komen waarom!

Reese Witherspoon's rol in 'Friends'

Op Vrienden had Reese Witherspoon een gastrol als Rachel Green's jongere zus Jill. Zoals alle Groene meisjes, werd Jill als kind verwend en opgevoed om volledig afhankelijk te zijn van het geld van haar vader. Tegen de tijd dat Jill in de serie verschijnt en bij Rachel op de stoep staat omdat haar vader haar financieel heeft afgesneden, heeft Rachel geleerd op eigen benen te staan en voor zichzelf te zorgen. Ze probeert Jill dezelfde vaardigheden bij te brengen en raakt geïrriteerd als Jill romantische interesse in Ross toont.

Jill werd goed ontvangen door het studiopubliek van Friends en tot op de dag van vandaag is Reese Witherspoon goed bevriend met Jennifer Aniston. Maar ondanks een aanbod van de makers van de show om haar rol opnieuw te spelen, besloot Witherspoon ertegen.

Waarom ze "te bang" was om het personage van Jill opnieuw te spelen

Volgens Glamour speelde Witherspoon de rol van Jill niet uit angst. Ze onthulde dat ze vanwege angst niet naar de show kon terugkeren: "Wist je dat ze me terugvroegen en ik zei:" Nee, ik kan het niet … ik was te bang."

In reactie op de bekentenis van Witherspoon onthulde Aniston dat ze het "jammer" vond dat haar voormalige tegenspeler niet kon terugkeren.

En waar was Witherspoon precies bang voor? Niemand minder dan het zeer live publiek dat van haar hield!

Witherspoon's angst voor live publiek

Na haar toelating (via Glamour), legde Reese Witherspoon uit dat ze soms "paniek" kan voelen voor een live publiek, hoewel ze zich comfortabel genoeg voelt om toespraken in het openbaar te houden.

Afgaande op Witherspoon's zeer succesvolle acteercarrière, heeft haar angst haar er niet van weerhouden om in het algemeen voor een camera op te treden. Het is alleen het live publiek dat haar maag in de war brengt!

Matthew Perry's kijk op een live publiek

Interessant is dat Reese Withersppoon niet de enige Friends-alumni is die bang is voor het live publiek. Matthew Perry, die een hoofdrol speelde als Chandler Bing, meldde ook dat hij zich ongelooflijk angstig voelde voordat hij elke show voor het publiek ging staan.

"Voor mij voelde het alsof ik zou sterven als ze niet zouden lachen", gaf Perry toe op de Friends Reunion (via The Independent). "Het is zeker niet gezond, maar ik zei soms een regel en ze zouden niet lachen en ik zou zweten en gewoon stuiptrekkingen krijgen als ik niet de lach kreeg die ik moest krijgen. Ik zou gek worden.”

Perry verduidelijkte toen dat hij deze angst elke avond voelde, ook al wist geen van zijn co-sterren ooit hoeveel het live publiek hem beïnvloedde.

De andere zus van Rachel Green

In de show heeft Rachel Green naast Jill ook nog een zus: Amy, die werd gespeeld door Christina Applegate. Net zo verwend als Jill, verschijnt Amy ook uit het niets op de drempel van Rachel en brengt Thanksgiving met de bende door, voordat ze een fysieke woordenwisseling met Rachel krijgt over opmerkingen over Rachels dochter Emma.

Net als Reese Witherspoon meldde Christina Applegate ook dat ze intense angst voelde wanneer ze geconfronteerd werd met het live-publiek van Vrienden. "Ik vond mezelf ongelooflijk nerveus op de showavond, wat ik nooit eerder was", haalde de actrice herinneringen op (via The Sydney Morning Herald). "Ik was doodsbang; ik kon het niet geloven. Ik lachte om mezelf …"

Andere beroemde gaststerren

Tijdens de 10-seizoenenloop van de show waren er verschillende gaststerren die in de levens van de zes belangrijkste vrienden verschenen. Enkele van de meest bekende zijn Julia Roberts, George Clooney, Robin Williams en natuurlijk Brad Pitt, die getrouwd was met Jennifer Aniston op het moment dat hij in de show verscheen.

Hoewel niet alle gaststerren hebben gezegd dat ze nerveus waren voor het live publiek, is het redelijk om aan te nemen dat Witherspoon en Applegate niet alleen waren!

Aanbevolen: