De echte reden waarom Angelina Jolie ermee instemde om naast Johnny Depp te spelen in 'The Tourist

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Angelina Jolie ermee instemde om naast Johnny Depp te spelen in 'The Tourist
De echte reden waarom Angelina Jolie ermee instemde om naast Johnny Depp te spelen in 'The Tourist
Anonim

Hoewel er zoveel mensen in de wereld zijn die ervan dromen ooit een Hollywood-ster te worden, lijken de meeste mensen niet te begrijpen wat het betekent om een beroemde acteur te zijn. De overgrote meerderheid van de mensen lijkt bijvoorbeeld te denken dat het werken aan films een glamoureus proces is. Hoewel dat soms waar kan zijn, brengen acteurs veel van hun tijd op de set door terwijl ze wachten tot alles klaar is om op de set te verschijnen.

Zodra een acteur bekendheid en succes verwerft, besteden ze veel tijd en energie aan het uitzoeken in welke films ze zouden moeten spelen. In een ideale wereld is het enige dat beroemde acteurs zouden overwegen bij het beslissen of om in een film te spelen, is hoe goed ze denken dat de film zal zijn. Helaas besteden veel filmsterren veel meer aandacht aan zaken als hoeveel ze betaald krijgen en of het project hen beroemder zal maken. Misschien is dat de reden waarom zoveel filmsterren hebben toegegeven dat ze een hekel hebben aan films waarin ze speelden.

Een van de beroemdste acteurs ter wereld tot op de dag van vandaag, gedurende het grootste deel van Angelina Jolie's carrière, is ze rijk en machtig genoeg geweest om erg kieskeurig te zijn over de rollen die ze vervult. Jolie heeft echter ooit toegegeven dat ze ermee instemde om in The Tourist te schitteren om redenen die niets te maken hebben met de artistieke verdiensten van de film.

Onverwachte reden

Vanaf het moment dat de wereld kennis nam van Angelina Jolie, waren er twee dingen duidelijk over haar. Ten eerste is ze een extreem getalenteerde acteur met veel charisma en aanwezigheid voor de camera. Ten tweede was ze bereid om over de rode loper te lopen en deel te nemen aan interviews, maar ze zou altijd trouw blijven aan zichzelf in plaats van het Hollywood-spel te spelen. Bijvoorbeeld, tijdens het mislukte huwelijk van Jolie met Billy Bob Thorton, gaf ze toe een flesje van zijn bloed om haar nek te dragen, wat niet het soort is waar de meeste sterren over zouden praten.

Na de release van The Tourist uit 2010 nam Angelina Jolie deel aan een uitgebreid interview met Vogue en bewees opnieuw dat ze een buitengewoon openhartig persoon is. Tijdens de eerste alinea van het Vogue-artikel werden de redenen waarom Jolie ermee instemde om in The Tourist te schitteren heel duidelijk gemaakt. In plaats van te praten over dat ze werd aangetrokken door het script van de film of haar wens om met Johnny Depp te werken, onthulde Jolie de ongebruikelijke reden waarom ze in de film speelde.

"Ik was op zoek naar iets heel korts om te doen voordat Brad begon met het filmen van [Moneyball]." “En ik zei dat ik iets nodig had dat niet te lang schiet, op een mooie locatie voor mijn gezin. Iemand zei dat er een script bestaat dat in Venetië en Parijs wordt opgenomen. En ik zei: 'Is het een personage dat ik nog niet eerder heb gespeeld?' En ze zeiden: 'Ja, het is een dame.’”

Filmervaring

Aangezien Angelina Jolie in The Tourist speelde, zodat zij en haar familie een geweldige tijd konden hebben tijdens het filmproces, zou het waardeloos zijn geweest als het maken van de film ellendig was. Gelukkig maakt het eerder genoemde Vogue-artikel duidelijk dat Jolie een geweldige ervaring had met het maken van The Tourist. "Jolie kan nauwelijks haar woorden uiten over hoe gelukzalig het was, hoe de kinderen het geweldig vonden en hoe fantastisch ze zich voelde om te werken terwijl ze 'leefde in de geschiedenis van dit prachtige land'."

Tijdens een gesprek met The Hollywood Reporter in 2010 vertelde Angelina Jolie ook hoe leuk ze het vond om met Johnny Depp te werken. "We zijn net samengekomen in de film en we houden allebei van elkaars films, maar hadden elkaar nog nooit ontmoet. En we ontmoetten elkaar en we praatten het eerste uur over kinderen en het tweede uur over Frankrijk en we lachten goed. We hebben echt genoten van het werken met elkaar in de film en ik hoop dat dat overkomt."

De resultaten

Toen The Tourist in 2010 werd uitgebracht, kreeg het een zeer gemengde reactie. Hoewel de film verre van een monsterhit was, deed het solide zaken aan de kassa. Per slot van rekening kostte The Tourist volgens Wikipedia $ 100 miljoen om te filmen en bracht $ 278,3 miljoen op aan de kassa. Als we die cijfers in rekening brachten met het geld dat de film zou hebben binnengehaald van thuismedia, maakte The Tourist waarschijnlijk winst. Ook aan de positieve kant waren Angelina Jolie en Johnny Depp allebei genomineerd voor Teen Choice en Golden Globe Awards voor hun acteerwerk. Uiteindelijk werd The Tourist genomineerd voor een Best Picture: Musical of Comedy Golden Globe.

Helaas werd The Tourist niet goed ontvangen door critici of bioscoopbezoekers. Alleen in staat om een criticiscore van 20% en een publieksscore van 42% op Rotten Tomatoes te behalen, had The Tourist niet het gewenste effect op kijkers. Voor verder bewijs daarvan hoef je alleen maar de vernietigende kritische consensus over de film te lezen die te vinden is op Rotten Tomatoes."Het landschap en de sterren zijn onmiskenbaar mooi, maar ze kunnen het langzame, warrige plot van The Tourist of het gebrek aan chemie tussen Johnny Depp en Angelina Jolie niet goedmaken."

Aanbevolen: