Hier is hoe Johnny Depp reageerde toen hij Jim Carrey voor het eerst ontmoette

Inhoudsopgave:

Hier is hoe Johnny Depp reageerde toen hij Jim Carrey voor het eerst ontmoette
Hier is hoe Johnny Depp reageerde toen hij Jim Carrey voor het eerst ontmoette
Anonim

Halverwege de jaren 90 waren Jim Carrey en Johnny Depp bekende namen geworden. Carrey, werd schokkend afgewezen door SNL als tiener, maar het was duidelijk dat het zijn carrière geen beetje afschrikte. Tegenwoordig liggen de beste dagen van Carrey achter hem, aangezien de acteur eigenlijk zei dat hij met pensioen is.

Wat Depp betreft, zijn carrière nam een andere wending, met zijn voortdurende rechtszaak. Laten we zijn huidige situatie belichten en terugkijken op een geweldig moment dat plaatsvond in 1995, toen Carrey Depp verraste en de twee elkaar voor het eerst ontmoetten.

Wat is er gebeurd tussen Jim Carrey en Johnny Depp?

In de jaren '90 waren er niet veel grotere sterren dan Jim Carrey en Johnny Depp, aangezien de twee acteurs aan de top van hun spel stonden.

Helaas voor fans is er nooit werk verweven in dezelfde film, hoewel Carrey bepaalde rollen kreeg aangeboden die Depp later zou spelen, het meest opvallende was 'Pirates of the Caribbean' dat de iconische rol van Jack Sparrow op zich nam.

Snel vooruit naar vandaag en de dingen zijn heel anders. Johnny Depp stopte met acteren, momenteel in het midden van een lopende rechtszaak naast ex-Amber Heard.

Wat Jim Carrey betreft, het lijkt erop dat zijn acteercarrière klaar is, althans voorlopig.

"Nou, ik ga met pensioen. Ja, waarschijnlijk. Ik ben redelijk serieus. Het hangt ervan af of de engelen een soort script brengen dat in gouden inkt is geschreven en dat tegen mij zegt dat het echt zal zijn belangrijk voor mensen om te zien, ik ga misschien verder op de weg, maar ik neem een pauze."

"Ik hou echt van mijn rustige leven en ik hou er echt van om verf op canvas te schilderen en ik hou echt van mijn spirituele leven en ik voel me alsof, en dit is iets wat je misschien nooit een andere beroemdheid hoort zeggen zolang de tijd bestaat-- Ik heb genoeg. Ik heb genoeg gedaan. Ik ben genoeg."

Carrey verklaarde verder dat hij er nog steeds zal zijn, maar gewoon andere dingen doet.

Hoewel hun omstandigheden tegenwoordig anders zijn, is het nog steeds interessant om terug in de tijd te gaan en te zien hoe de twee grote Hollywood-sterren reageerden op hun ontmoeting.

Johnny Depp was door de sterren getroffen door Jim Carrey toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten in '95

Het speciale moment vond plaats in 1995, wat misschien wel het hoogtepunt was van Jim Carrey's Hollywood-faam. Op dat moment was Johnny Depp bezig met een interview om zijn toenmalige film 'Nick of Time' te promoten. Het interview viel volledig stil toen Jim Carrey een bezoek bracht. Johnny Depp was op dat moment door de sterren getroffen, wat tegenwoordig echt moeilijk te geloven is.

"Ik hoorde dat hij hier was, ik was naar hem op zoek", verklaarde Depp.

"Hij neemt de geheime ingangen en zo, ik ga gewoon de lobby in en zeg, hou van me," reageert Carrey hilarisch.

De interviewer zou Carrey vragen of zijn aandachtsmethode werkte - alleen voor Depp om tussenbeide te komen en te zeggen: "nou, ze houden van je, en ik hou van je", alleen om te worden begroet door een warme omhelzing door Carrey.

Het was eerlijk gezegd een geweldig en oprecht moment tussen de twee sterren. Het werd bekeken door meer dan een miljoen fans en ze hadden natuurlijk veel te zeggen over de ontmoeting.

Wat vonden de fans van de eerste ontmoeting van Carrey en Depp

Zoals je je misschien kunt voorstellen, aten fans het moment helemaal op. In het commentaargedeelte werd besproken dat Carrey op het hoogtepunt van zijn roem was, en hoe Johnny een van de voorlopers was om een enorme ster te worden.

"Dit is wanneer Jim de Hollywood regeert. Zelfs de grote Johnny Depp heeft het grootste respect voor hem."

"Dit was de tijd waarin Jim de grootste superster ter wereld was en Johnny een opkomende."

"Ze zijn allebei ongemakkelijk op twee verschillende manieren, het is gewoon een perfecte combinatie van ongemakkelijk."

"Ik tel de uren tot Jim Carrey en Johnny Depp samen een film gaan maken."

"Ik hou van je. Dat doe ik." pakt arm Ik ga dood LOL Twee van de beste acteurs ooit."

"Zo schattig is de reactie van Johnny Depp op wanneer hij Jim Carrey ziet, en wanneer hij Jim vertelt dat hij van hem houdt, is het mijn dood."

Een geweldig moment en fans kunnen heel lang terugkijken. Helaas, kijkend naar de huidige staat van hun beide carrières, lijkt het er niet op dat ze ooit samen in hetzelfde project zullen verschijnen.

Aanbevolen: