Hoe Aldis Hodge reageerde toen hij in Black Adam werd gegoten door Dwayne Johnson

Inhoudsopgave:

Hoe Aldis Hodge reageerde toen hij in Black Adam werd gegoten door Dwayne Johnson
Hoe Aldis Hodge reageerde toen hij in Black Adam werd gegoten door Dwayne Johnson
Anonim

DC en Marvel zijn de grote jongens als het gaat om de release van superhelden op groot scherm, en hun onderlinge concurrentie heeft plaatsgemaakt voor een aantal goede films. DC heeft meer kritiek gekregen met hun DCEU, maar ze hebben een aantal uitstekende releases gehad en ze hopen dat hun aankomende releases hen naar een tijdperk van welvaart zullen stuwen.

Black Adam is de volgende grote film van de franchise en Aldis Hodge speelt Hawkman in de film. Toen hij de rol aanbood, vervloekte Hodge Dwayne Johnson, en de reden erachter is hilarisch.

De DCEU verschuift

Zeggen dat de DCEU aan het verschuiven is, zou een behoorlijk understatement zijn. De franchise, die aanvankelijk gelijke tred wilde houden met de MCU, is een geheel nieuw tijdperk ingegaan, een tijdperk waarin een aantal uitstekende films in het spel zijn gekomen.

De daadwerkelijk verbonden franchise bevatte films als Man of Steel, Batman v Superman, Wonder Woman en zelfs Suicide Squad. We hebben ook losgekoppelde solo-avonturen gezien, zoals Joker en The Batman, en die films zijn misschien wel de beste van het stel.

Nu weten we dat DC zich opmaakt voor een mogelijke reboot, en dat met een potentieel Flashpoint Paradox-verhaal dat op het grote scherm verschijnt, deze films zich allemaal losjes zouden kunnen aansluiten. Stel je eens voor wat Marvel deed met Spider-Man: No Way Home en hoe die eerdere Spider-Man-films nu verbonden zijn met de MCU.

Het zal een aantal jaren duren, maar uiteindelijk zullen we zien wat het grote plan van DC eigenlijk is. Hopelijk kunnen ze de landing vasthouden en een nieuw tijdperk op het grote scherm beginnen.

In de tussentijd moeten we ons concentreren op wat de toekomst biedt, en dat is toevallig een film met een groot potentieel.

'Black Adam' komt eraan

In oktober wordt Black Adam de volgende grote release van DC. De antiheld is al jaren een centraal punt in de pagina's, en het aan boord krijgen van Dwayne Johnson als personage gaf dit project een enorme boost in de mainstream aantrekkingskracht.

Als je Johnson volgt op sociale media, dan weet je al hoeveel dit project voor hem betekent. Hij praat er al jaren over, en eindelijk hebben fans een eerste preview gekregen en de hype is blijven groeien.

Over het algemeen lijkt de film een grote hit te worden voor DC. Het ziet er niet alleen uit als een leuke actiefilm, maar het zal ook helpen de franchise opnieuw vorm te geven. Verder heeft het ook een getalenteerde cast die hoofdpersonages speelt.

De aanwezige cast ziet er spectaculair uit, en al vroeg in het castingproces gaf Aldis Hodge, die Hawkman speelt in de film, Dwayne Johnson een stukje van zijn geest in een moment van totale frustratie en verwarring.

Aldis Hodge's hilarische reactie op het krijgen van de rol

Dus, waarom vervloekte Aldis Hodge Dwayne Johnson? Nou, de ster dacht dat iemand een grap met hem uithaalde door hem de rol van Hawkman in Black Adam aan te bieden.

Aanvankelijk dacht Hodge dat hij de rol verloor.

"Ik had auditie gedaan en er was een paar weken waarin er radiostilte was, dus ik dacht dat ik het niet snapte", onthulde hij.

Ondanks dit begon Hodge berichten te ontvangen van een onbekende bron.

"En iemand was op mijn telefoon aan het spelen en stuurde me heel willekeurige berichten zoals: 'Hé, dit is zus-en-zo.' En dan zouden ze het opnieuw doen. En toen belde D. J., zoals, ' Hé, dit is D. J,'" vervolgde hij.

Uiteindelijk trof Hodge zijn breekpunt met het contact, en gaf ze een stukje van zijn geest.

Ik heb zoiets van, 'Bro, ik ben klaar. Ik heb geen tijd. Stop met rotzooien met mijn telefoon.' Ik zei wat dingen. … Ik zei: 'Bro, stop met spelen met mij!' En hij zei: 'Nee, echt, dit is D. J.' En ik heb zoiets van, 'Oh, s. Ik heb het verprutst',' zei hij.

Uiteindelijk slaagde Johnson erin Hodge zover te krijgen dat hij luisterde en besefte dat hij de rol van zijn leven als Hawkman in Black Adam zou krijgen.

Nadat hij het optreden had gekregen, gaf Hodge toe dat zijn "geest explodeerde en ik terug naar de aarde kwam en de telefoon weer oppakte en ik zei: 'Hoo! Bedankt, broer, dit is geweldig, man.'"

We kunnen ons alleen maar voorstellen hoe Johnson zich op dat moment voelde, toen hij werd vervloekt door iemand aan wie hij een hoofdrol in een film aanbood. Gelukkig accepteerde Hodge het aanbod en nu zal hij Hawkman spelen in Black Adam, wat het potentieel heeft om de wereldwijde kassa te breken wanneer het in de bioscoop komt.

Aanbevolen: