Fear The Walking Dead': nieuwe poster onthult dat hoofdpersonage leeft

Inhoudsopgave:

Fear The Walking Dead': nieuwe poster onthult dat hoofdpersonage leeft
Fear The Walking Dead': nieuwe poster onthult dat hoofdpersonage leeft
Anonim

Morgan leek aan het einde van zijn latijn te zijn in de finale van seizoen 5 van Fear The Walking Dead, met een schotwond in de borst en wandelaars die snel dichterbij kwamen. Het leek erop dat zijn overlijden onvermijdelijk was. Gelukkig is dat niet het geval.

Skybound heeft onlangs een nieuwe poster uitgebracht voor FTWD Seizoen 6 met een extreem onverzorgde Morgan. Hij zwaait met dezelfde rode ogen als in de trailer, wat suggereert dat hij een ernstig fysiek trauma heeft opgelopen. Het goede nieuws is dat het ontbreken van een glanzende ogen betekent dat Morgan (Lennie James) nog niet dood is.

Afbeelding
Afbeelding

Houd er rekening mee dat de grijze baard hem geen plezier doet. De baard is bijzonder onthullend vanwege een plaag die is samengeperst in de nieuwste FTWD-trailer. Daarin reikt Ginny (Colby Minifie) een soort premiejager uit. De niet-geïdentificeerde man, gespeeld door Demetrius Grosse, noteert de beschrijving van Morgan en verzekert Ginny dat ze binnenkort zal weten of haar tegenstander dood of levend is.

Zal de jager Morgan vangen?

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel de zoektocht naar Morgan niet veel onthult, geeft zijn rafelige baard aan dat hij op de vlucht is. Hij heeft een redelijk schoon uiterlijk behouden, zelfs met minimale middelen bij de hand, maar deze drastisch meer onverzorgde blik suggereert dat hij nauwelijks tijd heeft gehad om te rusten.

Of misschien zal de jager het Walking Dead-aluin vangen en hem in eenzame opsluiting plaatsen. Ginny weet dat haar meedogenloze vijand gevaarlijk overtuigend is, dus het beste is om hem gevangen te houden, niet in staat om de mensen te bereiken die kunnen helpen. Seizoen 6 lijkt het grootste deel van Morgan's groep in de val te laten lopen of gevangen te houden, wat zijn gevangenschap zeer waarschijnlijk maakt.

De kwestie die ter discussie staat, is of de centrale held van Fear The Walking Dead deze beproeving wel of niet overleeft? Hij heeft zich eerder uit krappe situaties weten te wurmen en daarbij kennis en ervaring opgedaan. Dat geeft hem een klein voordeel in de komende achtervolging.

Met een ervaren premiejager die hem achtervolgt, en met minder dan honderd procent, kan Morgan echter opnieuw een ernstige wond oplopen. De jager is behoorlijk bedreven met een hooihaak, wat niet veel goeds belooft voor onze favoriete overlevende. Hij onthoofdt een nieuw personage genaamd W alter in de trailer van seizoen 6, dus deze man heeft absoluut een voorliefde voor het onthoofden van mensen.

Is de dood van Morgan onvermijdelijk?

Afbeelding
Afbeelding

Zelfs zonder bevestiging ziet de situatie er niet geweldig uit voor Morgan Jones. Hij kreeg net een kogel in de borst, werd voor dood achtergelaten en stuurde praktisch een afscheidsbericht naar al zijn vrienden. Het kan gemakkelijk worden geïnterpreteerd als een misleiding van een trailer, zoals velen in het verleden natuurlijk hebben gedaan, op basis van de verbuiging in de stem van onze held, hij is op zijn laatste been.

Aan de andere kant is het personage van James te belangrijk voor de show om hem uit te schrijven. Morgan is de drijvende kracht die deze onwaarschijnlijke helden verenigt, maar zonder hem zullen ze het niet bij elkaar kunnen houden. De SDCC-trailer toont al Victor (Colman Domingo) en John (Garret Dillahunt) naar elkaars strot, vechtend om een pistool. Het is een te snelle ruzie om de oorzaak precies vast te stellen, hoewel we Morgan's afwezigheid waarschijnlijk kunnen toeschrijven aan de onderlinge strijd.

Wat er ook gebeurt, AMC ha alt alles uit de kast om te plagen wat Morgans laatste boog op Fear The Walking Dead zou kunnen zijn. Fans hopen van niet, maar met deze onvoorspelbare verhaallijnen weet je het nooit.

Fear The Walking Dead Seizoen 6 gaat in première op 11 oktober 2020

Aanbevolen: