Demi Lovato onthult dat hun nieuwe album het eerste is dat ze volledig nuchter hebben opgenomen

Inhoudsopgave:

Demi Lovato onthult dat hun nieuwe album het eerste is dat ze volledig nuchter hebben opgenomen
Demi Lovato onthult dat hun nieuwe album het eerste is dat ze volledig nuchter hebben opgenomen
Anonim

Demi Lovato heeft meerdere ups en downs meegemaakt en ze zijn allemaal openbaar gemaakt. Lovato is nooit afgeweken van het open en eerlijk zijn over hun worstelingen. Ze laten het horen via hun muziek en documentaires zodat fans het kunnen zien.

Hoewel hun fans graag weten over het persoonlijke leven van Lovato, zijn ze er ook voor de muziek. Lovato heeft zeven studioalbums en volgende maand komt er een nieuwe uit met de titel Holy Fvck. Het aankomende album heeft een nieuwe weg ingeslagen voor Lovato, en ze deelden waarom met hun fans. Lees verder om erachter te komen waarom dit album compleet anders is dan de rest.

Demi Lovato heeft al twee singles van het album uitgebracht

De eerste single van het nieuwe album: Holy Fvck, was een nummer genaamd SKIN OF MY TEETH. Fans zaten al een tijdje te wachten op een nieuw Lovato-nummer. Hun laatste album werd uitgebracht in 2021 en markeerde hun eerste album met een nieuwe manager, Scooter Braun. Lovato had onthuld dat Braun "de enige persoon" was met wie ze wilden werken toen ze weer in de schijnwerpers kwamen na hun bijna fatale overdosis.

SKIN OF MY TEETH kwam naar buiten en bevestigde dat Lovato terugkeerde naar hun vroege dagen van meer 'rock'-muziek.

Lovato had zelfs een "begrafenis" voor hun popmuziek terwijl ze het nieuwe album plaagden. Na het uitbrengen van de single en een muziekvideo wilden fans meer van het album. Lovato gaf fans precies wat ze wilden en bracht nog een single uit van het nieuwe album. Dit nummer met de titel Substance had hetzelfde rock/pop-geluid en laat de zang van Lovato horen die hun muziek zo uniek maakt.

Lovato zong het nieuwe nummer, Substance, op Jimmy Kimmel Live. Ze onthulden ook het verhaal achter het nummer. Ze zeiden: "De inhoud die we consumeren is als trashy reality-televisie, en het is alsof waar is de diepte in deze wereld?, dus dat is waar ik inhoud over schreef."

Ze voegden eraan toe dat het nummer de menselijke connectie uitdrukt die de wereld momenteel mist. Fans hopen nog een laatste single te horen voordat het volledige album volgende maand wordt uitgebracht.

Demi Lovato onthult een schokkend geheim over het album

Lovato heeft verklaard dat dit album om vele redenen anders is voor hen. Ze hebben zelfs onthuld dat het hun absoluut beste tot nu toe is, omdat het zo representatief is voor wie ze zijn. Hun eerste en tweede studioalbums, Don't Forget (2008) en Here We Go Again (2009) hadden hetzelfde geluid als hun twee nieuwe singles.

De meer punkkant van Lovato is wat fans al jaren van hun muziek verlangen. Ze hebben het eindelijk door. Maar er is nog iets schokkender aan dit album dan alleen de verandering van het geluid van pop naar rock.

Tijdens hun optreden op de Jimmy Fallon-show, onthulde Lovato dat ze erg trots zijn op het album. Ze zeiden: "Ik heb dit album clean en sober gemaakt. Ik kan dat niet zeggen over mijn laatste album, maar op deze ben ik echt heel trots." Dit kwam als een schok over voor sommige fans, maar niet voor anderen sinds hun laatste album een nummer met de naam California Sober bevatte.

California Sober wordt beschreven als een vooruitzicht waarbij een persoon nog steeds marihuana en alcohol gebruikt. Op het moment van het nummer zei Lovato dat nuchter zijn in Californië op dat moment het beste voor me was. Maar eind 2021 stopte Lovato met nuchter zijn in Californië en stopte ze met het gebruik van zowel marihuana als alcohol.

Lovato is enorm trots op het nieuwe album omdat het het eerste is dat ze ooit helemaal nuchter hebben gemaakt.

Wat moeten fans nog meer verwachten van het nieuwe album

Fans hebben de twee nieuwe nummers (en muziekvideo's), SKIN OF MY TEETH en Substance om te knallen totdat het album Holy Fvck officieel uitkomt op 19 augustus. Lovato heeft ook de tracklist voor het album vrijgegeven en er zijn een aantal functies op sommige nummers, waaronder YUNGBLUD, Royal & The Serpent en Dead Sara.

Ze hebben ook de Holy Fvck-tour aangekondigd die in augustus 2022 zal beginnen en tot november zal duren. De tour bevat speciale gasten, Royal & The Serpent en Dead Sara die ook op het album verschijnen.

Met de twee nieuwe nummers die uit zijn, zijn fans zeker klaar om meer van 'rock' Demi Lovato te horen. Het album zal zeker meer nummers bevatten die hun oude geluid bevatten, terwijl ze ook de persoonlijke kwetsbaarheid raken die ze altijd in hun muziek laten zien.

Aanbevolen: