Pete Davidson onthult nieuwe tattoo ter ere van eerste kus met Kim Kardashian

Inhoudsopgave:

Pete Davidson onthult nieuwe tattoo ter ere van eerste kus met Kim Kardashian
Pete Davidson onthult nieuwe tattoo ter ere van eerste kus met Kim Kardashian
Anonim

Kim Kardashian en Pete Davidson's relatie gaat van kracht tot kracht. De komiek heeft een aantal tatoeages verzameld die zijn opgedragen aan zijn realityster-vriendin. Ondanks dat hij in interviews beweerde dat hij tatoeageverwijdering onderging, hebben fans met arendsogen gezien dat Davidson nog een getatoeëerd eerbetoon aan zijn Calabasas-koningin heeft gehad.

De nieuwe tatoeage eert het moment waarop Kim Kardashian en Pete Davidson de eerste keer zijn

Kim Kardashian deelde maandag een schattige reeks foto's op Instagram waarop haar en vriend Pete Davidson te zien waren die genoten van een dagje aan het zwembad. Het stel poseerde voor foto's in het huis van haar zus Kourtney Kardashian in Palm Springs. Een close-up selfie onthulde dat Davidson, 28, wat nieuwe inkt had toegevoegd om hulde te brengen aan zijn geliefde. De tatoeage bevindt zich net over zijn sleutelbeen en herdenkt de eerste kus die hij deelde met de 41-jarige CEO van SKIMS.

Kim en Pete ontmoetten elkaar voor het eerst toen ze haar hostdebuut maakte op Saturday Night Live in oktober 2021. Rond de kraag van Davidson zat een eenvoudige teksttattoo in zwarte inkt met de tekst "Jasmine" en "Aladdin" in kleine cursieve letters. De namen verwezen naar de schets waarin Kardashian speelde als een versie van Jasmine die Disney's Aladdin parodieerde, terwijl Pete het titelpersonage speelde terwijl ze op een vliegend tapijt reden.

In de selfie pronkte de moeder van vier met haar lipgloss en platinablond haar, terwijl de ster van The King Of Staten Island een zachte glimlach had die zijn snor benadrukte. De tatoeage was gedeeltelijk bedekt door de komiek gouden ketting, maar er leek een oneindigheidsteken tussen de namen te staan, wat suggereert dat hij op een dag van plan is om Kim Kardashian tot zijn vrouw te maken.

Pete Davidson heeft ook een tatoeage voor de vier kinderen van Kim Kardashian

Pete Davidson liet ook zien hoeveel de kinderen van zijn vriendin nu een belangrijk onderdeel van zijn leven zijn. Net boven de namen van Aladdin was nog een teksttattoo die hulde leek te brengen aan haar vier kinderen: North, negen; Heilige, zes; Chicago, vier; en Psalm, drie. De tatoeage bleek "K" te hebben als de eerste initiaal, voor Kim, gevolgd door "NSCP", de eerste initialen van haar kinderen.

De foto's toonden Kim Kardashian met haar voeten op Pete Davidson

Kim Kardashian deelde een hele reeks foto's op haar Instagram-pagina die lieten zien dat ze en Pete nog steeds sterk zijn.

Op een foto leunde Pete over Kim heen alsof hij haar wilde kussen, terwijl de aspirant-advocaat haar rug kromde terwijl ze haar ogen sloot en een enorme grijns liet zien.

Twee andere afbeeldingen toonden hoe ze haar blote voeten op Pete's getatoeëerde borst plaatste terwijl hij een fruitig drankje in zijn hand hield.

Aanbevolen: