Eerste blik op Netflix nieuwe periode drama 'Bridgerton' geproduceerd door Shonda Rhimes

Inhoudsopgave:

Eerste blik op Netflix nieuwe periode drama 'Bridgerton' geproduceerd door Shonda Rhimes
Eerste blik op Netflix nieuwe periode drama 'Bridgerton' geproduceerd door Shonda Rhimes
Anonim

Shonda Rhimes is weer bezig. De showrunner van Grey's Anatomy heeft een aankomend periodedrama van Netflix geproduceerd, Bridgerton, dat onze schermen zegent op eerste kerstdag.

Verteld door Lady Whistledown, ingesproken door iconische actrice Julie Andrews, is de show gecreëerd door Chris Van Dusen een bewerking van de gelijknamige boekenreeks van Julia Quinn.

In de hoofdrollen, met Younger's Phoebe Dynevor en Derry Girls ster, zal de Ierse actrice Nicola Coughlan respectievelijk Daphne en Penelope Featherington schitteren. De Britse acteur Regé-Jean Page speelt Simon Basset, hertog van Hastings. De hertog zal natuurlijk het pad kruisen met hoofdpersoon Daphne als ze haar doorbraak maakt op de achterbakse huwelijksmarkt.

Shonda Rhimes houdt van sexy periodedrama's

Rhimes beleed haar liefde voor de serie van negen romans van Quinn in een tweet die vandaag (15 oktober) werd gepost.

“Ik ben al fan van Julia Quinns Bridgerton-serie sinds ik me kan herinneren. De originaliteit. De sexiness. Het vertellen. Alles erover. Ik wist al snel dat @shondaland er een serie van moest maken”, schreef Rhimes.

“Ik kan niemand beter bedenken dan onze Shondaland-familie @chrisvandusen om de pionier voor dit project te zijn. Om @regejean, Phoebe Dynevor en @JulieAndrews - ja, DE Julie Andrews - deel uit te laten maken van deze getalenteerde cast is een bonus , schreef Rhimes in een volgende tweet.

De producent heeft ook een aantal first-look-afbeeldingen van Bridgerton toegevoegd. De show geeft fans serieuze Emma.’s vibes met zijn on-point kostuums en pastelkleurenschema.

‘Bridgerton’ heeft een inclusieve cast

Bovendien heeft Page op Twitter een eerste afbeelding van zijn personage gedeeld. De acteur ziet er buitengewoon onstuimig uit als Simon, gekleed in een grijs fluwelen driedelig pak, inclusief geklede jas.

“Ik ben trots om MySimon te presenteren”, tweette hij vandaag (15 oktober).

Hij beloofde ook dat de show "spectaculair" zal zijn.

De show is Rhimes' eerste kennismaking met kostuumdrama, na hedendaagse sethits als Scandal en Grey's Anatomy. De producer zit ook achter How To Get Away With Murder met in de hoofdrol Viola Davis en is gemaakt door Pete Nowalk.

Het feit dat Rhimes aan Bridgerton is gehecht, betekent dat de show een inclusieve, diverse cast heeft. Extreem verfrissend nieuws in de glanzende wereld van tv-drama's, meestal overweldigend wit.

Bridgerton is vanaf eerste kerstdag te streamen op Netflix

Aanbevolen: