Fun Bobby ziet er onherkenbaar uit in vergelijking met zijn dagen op 'Friends

Inhoudsopgave:

Fun Bobby ziet er onherkenbaar uit in vergelijking met zijn dagen op 'Friends
Fun Bobby ziet er onherkenbaar uit in vergelijking met zijn dagen op 'Friends
Anonim

Er is echt geen show die vergelijkbaar is met ' Friends'. De iconische sitcom bloeide tien jaar op de buis. Wat veel opmerkelijker is, is het feit dat alle zes de hoofdpersonen nooit zijn afgeweken en de hele show trouw zijn gebleven. De chemie tussen de zes was heel reëel en dat maakte de show uiteindelijk zo geweldig.

De sitcom had door de jaren heen zoveel gedenkwaardige gaststerren. Sommigen veroorzaakten een beetje controverse achter de schermen, terwijl anderen geweldige ervaringen hadden. In dit artikel bekijken we 'Fun Bobby' en zijn tijd in de show. Het bleek dat hij het fantastisch had tijdens het opnemen van de iconische tv-show.

We zullen ook kijken hoe anders hij er tegenwoordig uitziet en wat hij momenteel doet.

Vincent Ventresca was nerveus om leuke Bobby te spelen op 'Friends'

Destijds realiseerde hij zich misschien niet het blijvende effect dat zo'n kleine rol zou hebben, gezien hoe iconisch 'Vrienden' werd in de jaren die volgden.

Het was een grote rol voor Vincent Ventresca, aangezien hij de rol van 'Fun Bobby' op zich nam, een vriend van Monica tijdens de eerdere seizoenen van de show.

Vincent heeft geweldig werk geleverd door zijn karakter te veranderen, in beide uitersten van een grappige man naar het tegenovergestelde, en werd volkomen depressief toen hij stopte met drinken.

De acteur had veel plezier in de show, maar zoals hij onthulde op de Today Show, was het een nerveuze ervaring, gezien hoe gepolijst iedereen in de show was.

Ventresca zou ook onthullen dat het niet gemakkelijk was om een serieuze houding te portretteren, in een show met een live studiopubliek, vooral een show die er is om te lachen.

Niettemin bloeide hij op de plek en werd hij een iconisch personage. Zelfs toen al wist hij dat de show iets speciaals zou worden, allemaal vanwege de zes hoofdsterren en hun elektrische chemie op de set. Tegen het tweede seizoen merkte hij hoe anders de dingen waren en hoeveel meer mensen er achter de schermen bij betrokken waren. Het was toen al duidelijk dat de show iets bijzonders aan het worden was.

Vincent Ventresca is nog steeds actief op 55-jarige leeftijd

Dat klopt, Fun Bobby is nog steeds actief op 55-jarige leeftijd. Natuurlijk, hij ziet er anders uit, maar in alle ernst is hij door de jaren heen gracieus ouder geworden!

Na zijn interview naast Today waren fans niets anders dan complementair, niet alleen over zijn tijd in de show, maar ook over hoe goed hij ouder werd in de loop der jaren sinds zijn gedenkwaardige cameo.

''Wauw, zijn haar is nog steeds zo geweldig, zijn haarlijn is nog geen centimeter uitgekomen!''

''Ik denk dat hij behoorlijk oud is geworden."

''Een van mijn favoriete regels van leuke bobby is wanneer hij excuses opsomt dat hij in het verleden heeft gedronken en zegt: Het is vlagdag!''

''Geweldig interview en geweldig om te zien dat het goed met hem gaat. Ik vind het leuk hoe hij graag dingen vertelt die zijn gebeurd tijdens het filmen van de show en hoe hij zich die belangrijke momenten zo duidelijk herinnert. Trouwens, wat is er gebeurd met het lange glanzende haar dat hij had! Gezien zijn leeftijd is het kapsel dat hij nu heeft nog steeds geweldig.''

Hij ziet er niet alleen geweldig uit vandaag, maar gezien zijn cv is hij geen seconde langzamer gegaan sinds zijn tijd op 'Friends' in de jaren '90.

Fun Bobby neemt vandaag verschillende rollen op zich

Hij is misschien het meest bekend vanwege zijn tijd in Sci-Fi's 'The Invisible Man'. Ventresca heeft echter een behoorlijk gekke cv, gevuld met film- en tv-optredens sinds het begin van de jaren '90. Tot zijn recente tv-projecten behoorde een cameo op 'Criminal Minds', slechts een jaar geleden in 2020. Hij verscheen ook op projecten als 'CSI: Miami', 'Boston Common' en een paar andere CSI- alternatieven.

De acteur maakte ook een deuk op het grote scherm en verscheen in enkele grote films zoals 'Saving Private Ryan'. Een van zijn meest recente was de vertolking van Gary in 'Breekpunt'. Zoals hij onthulde naast Rama's Screen, was het een ander soort rol.

"Weet je wat raar is, is dat een deel van één ding waar je geen controle over hebt, is hoe je eruit ziet en hoe je je voelt voor mensen en ik bedoel, er is een groot deel van mij dat een klootzak is, maar voor het grootste deel ik Ik ben een vrij eenvoudige poging om een goed mens te zijn, zoals de meeste mensen zijn. Maar iets wat ik echt leuk vind aan het spelen van een klootzak."

Het is duidelijk dat hij geen favoriet bij de fans was in de rol, in tegenstelling tot zijn tijd op 'Friends'.

Aanbevolen: