Little Hercules' ziet er volledig onherkenbaar uit sinds hij van de kaart is verdwenen

Inhoudsopgave:

Little Hercules' ziet er volledig onherkenbaar uit sinds hij van de kaart is verdwenen
Little Hercules' ziet er volledig onherkenbaar uit sinds hij van de kaart is verdwenen
Anonim

Het gebeurt veel in de wereld van entertainment, jonge sterren gaan volledig van de kaart. Kijk naar Macaulay Culkin, aan de oppervlakte leek het alsof hij alles goed voor hem had. Een interview in de David Letterman Show bleek echter zijn laatste te zijn, aangezien hij een stap opzij deed omdat hij extreem vermoeid was en een normaal leven wilde leiden.

Hetzelfde gold voor 'Two and a Half Men'-ster Angus T. Jones, die ook genoeg had, en de sitcom verliet tijdens de primeur van de show.

Dit geldt ook voor degenen die familieleden in het bedrijf hebben, zoals de dochter van Heath Ledger, wiens identiteit is beschermd.

Zoals we zullen zien, werd een bepaald kindsterretje, Richard Sandrak, tot het uiterste gedreven terwijl hij bekend stond als 'Kleine Hercules'. We kijken terug op zijn reis en waarom hij besloot om volledig van de kaart te gaan en het optreden helemaal te beëindigen.

'Little Hercules' werd een sensatie voor zijn uiterlijk

Tijdens bodybuilding-evenementen stonden fans vroeger in de rij om 'Little Hercules' te ontmoeten, gezien zijn waanzinnige geripte blik op zo'n jonge leeftijd. Jaren later begonnen echter geruchten de ronde te doen over zijn jeugd.

Er wordt gezegd dat de man achter 'Little Hercules', Richard Sandrak, een harde opvoeding had, zonder speelgoed, en mogelijk gebruik van verfraaiing.

Maar volgens The List ontkende 'Little Hercules' deze details: "Ik ben nooit gedwongen geweest om te trainen of iets te doen tegen mijn wil", vertelde hij aan de outlet. "Mijn ouders trainden vroeger altijd en ik wilde meedoen. Het was vooral mijn keuze. Het is gewoon waar ik mee ben opgegroeid. Ik werd nooit gedwongen. Het was nooit een probleem."

"Ik moet zeggen dat mijn ouders mijn helden zijn omdat ze me mijn hele leven hebben geholpen om me te ontwikkelen", verwees Sandrak naar zijn moeder in de verklaring.

Ondanks zijn liefde voor bodybuilding, zouden de dingen veranderen voor het jonge fenomeen. Naarmate hij ouder werd, veranderde zijn interesse en veranderde hij volledig van pad.

Richard Sandrak stopte volledig met bodybuilding en ging van de kaart

Sandrak is tegenwoordig 29 en zijn leven lijkt een beetje anders te zijn. Naast Inside Edition onthulde hij dat bodybuilding niet langer zijn go-to is, sterker nog, hij liet het volledig achter omdat hij het allemaal verveelde.

Vanaf 2015 had Little Hercules een nieuwe rol, als stuntman in de 'Universal Studios Waterworld' in LA. Op een normale dag steekt hij zichzelf in brand en springt hij van heel hoog in het water.

Hoewel hij tegenwoordig een andere levensstijl heeft, onthulde Sandrak dat hij geen spijt heeft van zijn verleden en dat hij zich er niet voor zal verbergen.

"Ik ben erg trots op mijn verleden; het is niet iets waarvan ik niet wil dat iemand het meer weet", vertelde hij aan Inside Edition. "Ik leef er gewoon niet meer in vast."

Richards update over Inside Edition kreeg miljoenen views op YouTube en voor het grootste deel lijken de fans het erover eens te zijn dat hij de juiste beslissing heeft genomen om voorgoed uit de wereld van bodybuilding te stappen.

Fans denken dat Sandrak de juiste beslissing heeft genomen om van levensstijl te veranderen

Fans op zowel YouTube als Reddit stemden in op de kwestie. Voor het grootste deel zijn fans het erover eens dat Sandrak de juiste beslissing heeft genomen, vooral gezien hoe lastig zijn opvoeding was.

"Richards opvoeding was nogal abnormaal. Het is geen verrassing dat hij de levensstijl van zijn gewelddadige vader verwierp. Nadat zijn vader naar de gevangenis was gestuurd, werd Richard ook door een rechter bevolen om gedurende een aanzienlijk deel van zijn resterende jeugd af te zien van krachttraining."

"Vaak wanneer een jongere het te vroeg in een activiteit heeft geduwd, zullen ze er door opgebrand zijn tegen de tijd dat ze volwassen zijn. Ik vraag me af of dat hier is gebeurd. Hij ziet er gezond en gelukkig uit, dat is het belangrijkste."

Het belangrijkste thema onder fans lijkt te zijn, zolang hij gelukkig en gezond is, dat is echt het belangrijkste.

"Uiteindelijk moet hij blij zijn met zichzelf! Als hij geen gewichten meer wil heffen, is dat prima, hij is een volwassen man!"

"Hij ziet er nu veel gezonder uit. Blij dat hij blij is met zijn baan en zijn lichaam."

Uiteindelijk lijkt Sandrak die prestatie in de achteruitkijkspiegel te hebben gezet, maar het is zijn verdienste dat hij er niet voor terugdeinst om erover te praten.

Hij zal voor altijd met liefde terugkijken op die tijd, maar het is duidelijk dat hij tegenwoordig verder is gegaan voor het betere van zijn leven.

Aanbevolen: