NYSNC's JC Chasez ziet er onherkenbaar uit en fans zijn er dol op

Inhoudsopgave:

NYSNC's JC Chasez ziet er onherkenbaar uit en fans zijn er dol op
NYSNC's JC Chasez ziet er onherkenbaar uit en fans zijn er dol op
Anonim

NSYNC was vele jaren geleden een krachtpatser en de jongens zijn sindsdien bezig gebleven en hebben genoten van het fortuin dat ze hebben gemaakt. Dit omvat JC Chasez, een van de beste zangers van de groep en een van de helderste sterren.

Het debuut van een nieuwe look is een goede manier om de aandacht van mensen te trekken, en het is iets waar de NSYNC-jongens het een en ander van weten. Sommige sterren doen dit op Instagram en mensen verliezen hun verstand in het commentaargedeelte. Het is altijd leuk om te zien, en onlangs zorgde Chasez, het voormalige NSYNC-lid, voor opschudding met een frisse blik.

Laten we eens kijken naar de nieuwe look van de zanger en kijken wat mensen erover te zeggen hebben.

JC Chasez was een belangrijke speler voor NSYNC

Tijdens het einde van de jaren negentig werd de boyband opnieuw een rage in de muziek. Deze piek in populariteit werd aangevoerd door de Backstreet Boys en NSYNC, die beide megasterren waren die wereldwijd miljoenen platen verkochten.

NSYNC bestond uit 5 extreem getalenteerde artiesten, waaronder JC Chasez. Hij heeft misschien niet veel media-aandacht gekregen zoals Justin Timberlake deed, maar JC was een uitzonderlijk talent dat opschepte over de beste pijpen in de hele groep. Hierdoor was hij een populair en integraal lid van NSYNC.

Terwijl ze samen waren, bracht de groep verschillende albums uit, die allemaal miljoenen exemplaren verkochten. Het leek alsof alles wat ze aanraakten platina werd, en ze waren in staat om de grootste zalen over de hele wereld uit te verkopen, terwijl ze ook de hitlijsten domineerden. Ze waren overal, en ze waren praktisch niet te stoppen als ze op alle cilinders schoten.

Helaas heeft de groep het echter een dag eerder genoemd dan de fans hadden gewild.

Aan alle goede dingen komt een einde, en na de splitsing en het zeggen, zorgde JC ervoor dat hij door de jaren heen bezig bleef.

JC Chasez bleef bezig sinds de splitsing van de band

"JC werkte als soloartiest en producer. Hij produceerde een nummer genaamd 'Blowin Me Up(With Her Love)', wat zijn eerste solo-single was. Hij werkte ook aan het produceren van een album met Jive Records dat gepland voor release in 2003. Zijn debuutalbum 'Schizofrenic' werd uitgebracht na verschillende vertragingen in 2004, " schrijft Heaven for Blog.

Sinds die vroege overgang is Chasez in de muziekindustrie gebleven en heeft hij zelfs wat werk gedaan op een ander gebied van entertainment.

Vanaf nu werkt hij nog steeds als songwriter en producer en heeft hij liedjes geschreven voor David Archuleta, Matthew Morrison en Backstreet Boys, Taemin, Liz en NU'EST. Hij verscheen zelfs in een film genaamd ' Opening Night' waar hij een versie van zichzelf speelde', vervolgt de site, Natuurlijk wachten fans nog steeds op NSYNC om weer bij elkaar te komen voor nog een rodeo, maar na al die tijd blijft het onwaarschijnlijk lijken. Dat gezegd hebbende, New Kids on the Block schokte iedereen met hun terugkeer in de jaren 2000, dus geef de hoop nog niet op!

Onlangs kon Chasez de krantenkoppen stelen door een nieuwe look te introduceren. Niet alleen de publicaties bleven erover praten, maar de fans, die dolblij zijn dat de zanger een geheel nieuw tijdperk ingaat, ook niet.

Zijn nieuwe look

In plaats van geld en tijd te besteden aan het veranderen van dingen, heeft Chasez besloten een meer natuurlijke look te geven; een die millennials tegelijkertijd oud deed voelen en een heleboel nieuwe mensen tot de zanger aangetrokken maakte.

"De 'N Sync-zanger plaatste een korte video op de sociale media-app met een bril, een bruin jasje en een wit overhemd terwijl hij in de camera kijkt en vraagt hoe dit werkt. "Doe ik dit goed " Chasez ondertitelde de clip en tagde mede-bandleden Chris Kirkpatrick, Lance Bass, Justin Timberlake en Joey Fatone", schreef Yahoo over de opschudding op sociale media.

Chasez draagt de grijze look goed, en de video boeide het publiek en deed snel zijn ronde online.

"Sinds het plaatsen heeft de clip van Chasez meer dan 1,2 miljoen views en meer dan 107.000 likes gekregen -- met veel mensen die zijn glanzende grijze lokken complimenteren," ging Yahoo verder.

Je kunt je voorstellen dat zijn opmerkingen overspoeld werden door mensen die zijn lof zongen. Er waren enkele oprechte dorstige mensen in zijn opmerkingen, en hoewel hij hier in de loop van de tijd aan gewend was geraakt, moest het als een verrassing zijn gekomen dankzij het debuut van de frisse look.

JC Chasez laat mensen opnieuw zwijmelen met zijn uiterlijk, en het is cool om de NSYNC-ster weer in de krantenkoppen te zien. Wie weet opent dit de deur naar meer mogelijkheden om opnieuw in de schijnwerpers te staan.

Aanbevolen: