Dit 'Frasier'-castlid ziet er vandaag onherkenbaar uit

Inhoudsopgave:

Dit 'Frasier'-castlid ziet er vandaag onherkenbaar uit
Dit 'Frasier'-castlid ziet er vandaag onherkenbaar uit
Anonim

De jaren '90 was een decennium waarin een aantal werkelijk verbazingwekkende sitcoms plaatsvonden, en fans werden verwend met het aanbod dat ze op het kleine scherm ontvingen. Dit was het decennium met shows als The Fresh Prince of Bel-Air en Full House, wat nog maar het topje van de ijsberg is.

Frasier is een van de beste shows van het decennium, en de cast was ronduit briljant in elke aflevering. Er is veel veranderd sinds het einde van de show in 2004, en één van de hoofdrollen ziet er tegenwoordig heel anders uit.

Laten we het succes van Frasier eens nader bekijken en kijken welk castlid door de jaren heen is veranderd.

'Frasier' was een schot in de roos

In een decennium met enorm populaire sitcoms zoals Seinfeld and Friends, slaagde een kleine show genaamd Frasier er nog steeds in om een van de grootste en beste van het hele decennium te worden. Het begon misschien als een spin-offproject, maar na verloop van tijd kreeg het een eigen identiteit en smeedde het een blijvende erfenis op televisie.

Met Kelsey Grammer in de hoofdrol, was Frasier meer dan fans van Cheers hadden kunnen hopen. Het was in staat om zijn eigen ding te doen buiten de Cheers-wereld en fans echt mee te nemen in het leven van het hoofdpersonage in Seattle.

Voor 264 afleveringen was de serie in staat om te gedijen op het kleine scherm, en volgend jaar zal Paramount+ een revival bereiken. Er zit veel hype achter, en het zal fascinerend zijn om te zien hoe het zich na al die jaren houdt.

Een van de beste elementen van de show was de cast, en het toeval wilde dat David Hyde Pierce een van de belangrijkste stukjes van de puzzel was.

David Hyde Pierce speelde in 'Frasier'

Van 1993 tot 2004 speelde David Hyde Pierce Dr. Niles Crane op Frasier tot in de perfectie, en om te zeggen dat hij geliefd was bij de fans zou een groot understatement zijn. Frasier was misschien de ster van de show, maar Perce's Niles was een belangrijke reden dat fans terug bleven komen voor meer.

In het begin had Hyde serieuze problemen met het script, namelijk de manier waarop zijn personage was geschreven.

"Toen ik het script kreeg, las ik het en dacht: 'Dit is verschrikkelijk'", zei hij.

Maar uiteindelijk werden de dingen in vorm gebracht en uiteindelijk nam hij de rol op zich die een grote rol zou spelen bij het maken van hem een van de meest populaire televisieartiesten van de jaren '90. Meer dan 200 afleveringen later, en Hyde was een permanent stukje televisiegeschiedenis.

Hyde's populariteit groeide snel dankzij het succes van de show, maar hij was niet altijd op zijn gemak met de aandacht.

Toen hij het over de roem had, zei hij: "Het is niet iets waar ik ooit in geïnteresseerd was of waar ik naar op zoek was."

Het is 17 jaar geleden dat de show uit de lucht ging, en het is veilig om te zeggen dat er in de jaren daarna veel is veranderd voor David Hyde Pierce.

Hoe David Hyde Pierce er nu uitziet

Tegenwoordig ziet David Hyde Pierce er nog steeds geweldig uit, en de acteur heeft het behoorlijk druk gehad met een aantal verschillende inspanningen. Frasier is misschien altijd waar hij het meest bekend om staat, maar de waarheid is dat hij een geweldige carrière in de entertainmentwereld heeft gehad en er alles aan heeft gedaan om ook daarbuiten een impact te hebben.

Een belangrijke bijdrage die Pierce heeft geleverd, is in de wereld van de ziekte van Alzheimer, waar hij een woordvoerder en pleitbezorger is geweest. De ziekte komt dicht bij huis voor de acteur, en hij heeft geholpen het bewustzijn te vergroten.

In een toespraak zei hij: "Uiteindelijk is het echter aan ons, aan ons allemaal, aan het Amerikaanse volk en aan hun vertegenwoordigers of we de uitdagingen aangaan en al het nodige doen of dat we negeren het en laten dit soort vloedgolven gewoon over ons heen komen."

De acteur bleef optreden op het podium en ook in meer traditionele projecten. Enkele van zijn meest recente kredieten zijn The Good Wife, twee Wet Hot American Summer-projecten en When We Rise. In 2021 speelde hij W alter in de toneelproductie The Visitor, waar fans enthousiast van werden.

Het is behoorlijk opmerkelijk om te zien wat David Hyde Pierce heeft uitgespookt lang nadat zijn dagen op Frasier tot een einde kwamen. Hij is op een aantal manieren veranderd en hij blijft een positieve invloed uitoefenen op de mensen om hem heen.

Aanbevolen: