De beste Disney Channel-show uit de jaren 90, volgens IMDb

Inhoudsopgave:

De beste Disney Channel-show uit de jaren 90, volgens IMDb
De beste Disney Channel-show uit de jaren 90, volgens IMDb
Anonim

Kindertelevisie is altijd al een plek geweest waar coole shows kunnen gedijen, en in de jaren '90 ging het echt goed. Nickelodeon had shows zoals All That, Cartoon Network had shows zoals The Powerpuff Girls en zelfs netwerken zoals Fox Kids hadden Batman: The Animated Series als onderdeel van hun reeks shows.

Tijdens de jaren 90 pompte Disney Channel fantastische inhoud uit, en het was een tijdperk waarin het netwerk echt tot zijn recht kwam. Sindsdien heeft het zijn plaats op televisie behouden terwijl het plaats maakte voor andere enorm succesvolle shows.

90s Disney Channel had de ene geweldige show na de andere, maar welke was de beste van het stel? De mensen van IMDb hebben gesproken en de topshow kan sommige mensen verrassen.

Disney Channel bloeide in de jaren 90

In de jaren 90 was Disney Channel populair met zijn beste aanbod. Net als Nickelodeon en Cartoon Network, verhoogde Disney Channel zijn spel aanzienlijk, en kinderen waren volledig en volkomen dankbaar voor het feit dat ze op alle uren van de dag geweldige shows kregen.

Het Disney Channel, dat profiteerde van grote Disney-eigendommen, was in staat om een aantal coole aanbiedingen op te roepen, waarvan sommige zelfs zijn overgenomen uit de jaren 80. Shows zoals Goof Troop, Rescue Rangers, TaleSpin en DuckTales waren allemaal geweldige shows, en dat is alleen op de animatieafdeling.

Het kanaal had ook een aantal serieus coole live-actie-aanbiedingen zoals Adventures in Wonderland en Dumbo's Circus. Nogmaals, het waren de fans die de vruchten plukten, omdat ze de hele dag konden blijven genieten van geweldige shows.

Door de jaren heen is er een groot debat geweest over welke Disney Channel-show uit de jaren 90 de beste was. De concurrentie was hevig, maar dankzij de mensen van IMDb lijkt er een duidelijke pikorde te zijn.

Bill Nye, The Science Guy staat tweede met 8,2 sterren

Op de tweede plaats komt niemand minder dan Bill Nye the Science Guy, die met 8,2 sterren werd gerangschikt op IMDb. Deze show is ronduit iconisch, en het speelde een belangrijke rol bij het maken van Bill Nye een begrip en een van de meest geliefde figuren uit de jaren 90.

Degenen onder ons die geen Disney Channel hadden, konden Bill Nye soms vangen tijdens de wetenschapsles, en die dagen waren altijd de beste. Sla een Lunchable en een Dunkaroo, ga naar de wetenschapsles en geniet van de wonderen van de wetenschap met een van de beste televisiepresentatoren van zijn tijd.

Al met al zou het niet zo verwonderlijk moeten zijn om te zien dat Bill Nye dit hoog scoort op IMDb. Mensen houden echt van wat deze man op tafel brengt als hij op het scherm staat, en dit is een gevoel sinds zijn dagen op Disney Channel in de jaren 90.

Zo goed als Bill Nye de Science Guy terug in zijn bloei was, het was nog steeds niet goed genoeg om de eerste plaats te veroveren op IMDb.

'So Weird' bovenaan de lijst met 8,5 sterren

Dus, welke serie wordt beschouwd als de beste Disney Channel-show uit de jaren 90? De mensen van IMDB hebben gesproken, en So Weird is de show die de eerste plaats mee naar huis neemt! Misschien niet de show die sommige mensen verwachtten, maar nogmaals, verwachtte iemand dat een show als deze überhaupt op Disney Channel zou zijn?

In 1999 maakte So Weird zijn debuut op Disney Channel, en fans wisten meteen dat ze iets anders kregen dan ze gewend waren. Dit was tenslotte het netwerk met een hele reeks geanimeerde shows, evenals live-action-aanbiedingen zoals Sister, Sister en Even Stevens. Gelukkig kwam So Weird langs en injecteerde iets nieuws voor de kijkers.

Met artiesten als Erik von Detten en Mackenzie Phillips, was So Weird een show die helemaal over het paranormale ging, en fans verslonden elke aflevering die het netwerk uitzond. Gedurende 3 seizoenen en 65 afleveringen was So Weird een absolute traktatie voor fans.

Er was een stevige concurrentie op IMDB voor deze toppositie, en shows zoals Recess, Bug Juice en Smart Guy misten net de cut. Dit laat maar weer zien hoe geweldig So Weird vroeger was.

In deze wedstrijd van fantastische Disney Channel-aanbiedingen is So Weird de show die als beste uit de bus komt. Als je deze show nog niet hebt gezien, raden we je ten zeerste aan om een aflevering of vier te bekijken.

Aanbevolen: