Amanda Bynes' meest succesvolle films uit de jaren 2000 (volgens IMDb)

Inhoudsopgave:

Amanda Bynes' meest succesvolle films uit de jaren 2000 (volgens IMDb)
Amanda Bynes' meest succesvolle films uit de jaren 2000 (volgens IMDb)
Anonim

Actrice Amanda Bynes werd eind jaren 90 beroemd als kinderster in de Nickelodeon sketch comedy-serie All That die in première ging in 1996. Daarna stond de jonge ster bekend om zijn spin-off serie The Amanda Show die liep van 1999 tot 2002. In de vroege jaren 2000 was Amanda een van de grootste tienersterren met rollen in hits als What a Girl Wants, She's The Man en Sydney White. Helaas is Amanda's carrière sinds de jaren 2000 bergafwaarts gegaan en in 2010 stopte de actrice voor onbepaalde tijd met acteren.

Terwijl fans over de hele wereld reikhalzend hopen dat de actrice ooit terugkeert naar Hollywood, kijken we vandaag naar Amanda's meest succesvolle films uit de jaren 2000. Als je je ooit hebt afgevraagd welk van de projecten van de ster de meest gewaardeerde is op IMDb, blijf dan scrollen om erachter te komen!

8 'Love Wrecked' (2005) - IMDb-beoordeling 4.9

De aftrap is de avonturen-rom-com Love Wrecked uit 2005, waarin Amanda Bynes Jennifer Taylor speelt. De film vertelt het verhaal van een 18-jarige die met een rockster op een strand in het Caribisch gebied strandt. Naast Amanda zijn er in de rom-com ook hoofdrollen voor Chris Carmack, Jonathan Bennett, Jamie-Lynn Sigler, Fred Willard, Lance Bass, Alfonso Ribeiro, Kathy Griffin en Leonardo Cuesta. Momenteel heeft Love Wrecked een beoordeling van 4,9 op IMDb.

7 'Big Fat Liar' (2002) - IMDb-beoordeling 5.5

De volgende op de lijst is Amanda Bynes als Kaylee in de komedie Big Fat Liar uit 2002. Naast Amanda zijn er in de film ook Frankie Muniz, Paul Giamatti, Amanda Detmer, Donald Faison, Lee Majors, Russell Hornsby en Kenan Thompson te zien.

Big Fat Liar vertelt het verhaal van een 14-jarige pathologische leugenaar wiens opdracht wordt gestolen door een Hollywood-producent die van plan is er een film van te maken - en het heeft momenteel een beoordeling van 5,5 op IMDb.

6 'What A Girl Wants' (2003) - IMDb-beoordeling 5.8

Laten we verder gaan met Amanda Bynes als Daphne Reynolds in de tienerkomedie What a Girl Wants uit 2003. Naast Amanda zijn er in de film ook rollen voor Colin Firth, Kelly Preston, Eileen Atkins, Anna Chancellor, Tara Summers, Sylvia Syms, Christina Cole, Oliver James en Jonathan Pryce. What a Girl Wants is gebaseerd op het toneelstuk The Reluctant Debutante uit 1955 van William Douglas-Home en vertelt het verhaal van een tienermeisje dat ontdekt dat haar vader een rijke Britse politicus is. Momenteel heeft What a Girl Wants een beoordeling van 5,8 op IMDb.

5 'Sydney White' (2007) - IMDb-beoordeling 6.2

De tiener-rom-com Sydney White uit 2007 waarin Amanda Bynes speelt, is de volgende. Naast Amanda zijn er in de film ook Sara Paxton, Matt Long, Jack Carpenter, Jeremy Howard, Adam Hendershott, John Schneider, Danny Strong en Samm Levine te zien. Het is gebaseerd op het verhaal van Sneeuwwitje en volgt het verhaal van een jong meisje in haar eerste jaar van de universiteit die probeert te navigeren door het Griekse systeem. Momenteel heeft Sydney White een beoordeling van 6,2 op IMDb.

4 'She's The Man' (2006) - IMDb-beoordeling 6.3

De volgende op de lijst is Amanda Bynes als Viola Hastings in de 200 sport-rom-com She's the Man. Naast Amanda zijn er in de film ook Channing Tatum, Laura Ramsey, Vinnie Jones, Robert Hoffman, Alex Breckenridge, Julie Hagerty, David Cross en Jessica Lucas te zien.

She's the Man is geïnspireerd op het toneelstuk Twelfth Night van William Shakespeare en vertelt het verhaal van een meisje dat zich voordoet als een jongen en het internaat van haar broer binnengaat om in het jongensvoetb alteam te spelen. Momenteel heeft She's the Man een beoordeling van 6,3 op IMDb.

3 'Hairspray' (2007) - IMDb-beoordeling 6.6

Laten we verder gaan met Amanda Bynes als Penny Lou Pingleton in de musical-rom-com Hairspray uit 2007. Naast Amanda zijn er in de film ook hoofdrollen voor John Travolta, Michelle Pfeiffer, Christopher Walken, James Marsden, Queen Latifah, Brittany Snow, Zac Efron, Elijah Kelley, Allison Janney en Nikki Blonsky. Hairspray is gebaseerd op de gelijknamige Broadway-musical uit 2002 en vertelt het verhaal van een tiener in B altimore, Maryland uit 1962, die carrière maakt als danseres bij een lokale dansshow op de televisie. Momenteel heeft Hairspray een beoordeling van 6,6 op IMDb.

2 'Living Proof' (2008) - IMDb-beoordeling 6.9

De Lifetime-televisiefilm Living Proof uit 2008 waarin Amanda Bynes Jamie speelt, is de volgende. Naast Amanda zijn er in de dramafilm - die het verhaal vertelt van een arts die probeert een geneesmiddel voor borstkanker te vinden - ook Harry Connick, Jr., Paula Cale, Angie Harmon, Bernadette Peters, Regina King, John Benjamin Hickey en Swoosie Kurtz. Momenteel heeft Living Proof een 6,9 rating op IMDb. Tot nu toe blijft dit Amanda's enige televisiefilm.

1 'Easy A' (2010) - IMDb-beoordeling 7.0

En tot slot, de lijst met nummer één als Amanda Bynes' meest succesvolle film is de tiener-rom-com Easy A uit 2010. In de film portretteert Amanda Marianne Bryant en schittert zij naast Emma Stone, Penn Badgley, Thomas Haden Church, Patricia Clarkson, Cam Gigandet, Lisa Kudrow, Malcolm McDowell, Aly Michalka en Stanley Tucci. Easy A is geïnspireerd op de roman The Scarlet Letter uit 1850 van Nathaniel Hawthorne en vertelt het verhaal van een tienermeisje dat de geruchtenmolen van haar middelbare school gebruikt om haar sociale status te verbeteren. Momenteel heeft Easy A een 7,0 rating op IMDb.

Aanbevolen: